Αργεντινη vs Βραζιλία

Αργεντινή vs Βραζιλία

• Total voters
    56

annoula

Member
Εγώ τις πιο ωραίες γυναίκες τις έχω δει σε Σλοβακία και Πολωνία. Αυτό που περπατάς στον δρόμο και 8/10 είναι όμορφες. Τώρα από άντρες δύσκολα τα πράγματα.

el de abajo

Member
¨Ετυχε να μείνω για σπουδές 3 μήνες στη Νορβηγία το μακρινό 2008...μου το λέγανε για τις Νορβηγίδες κάτι συμφοιτητές στο Βέλγιο που σπούδαζα και έλεγα, οκ..πόσο πια να είναι καλές....ε μέχρι που πήγα στο ¨Οσλο. 'Εβλεπες παντού μοντέλα....στη αρχή ήταν απίστευτο, από ένα σημείο και μετά δεν σου έκανε αίσθηση...
Επίσης και οι άντρες όλοι ψηλοί, σχεδόν όλοι γυμνασμένοι, πολύ ευπαρουσίαστοι...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
¨Ετυχε να μείνω για σπουδές 3 μήνες στη Νορβηγία το μακρινό 2008...μου το λέγανε για τις Νορβηγίδες κάτι συμφοιτητές στο Βέλγιο που σπούδαζα και έλεγα, οκ..πόσο πια να είναι καλές....ε μέχρι που πήγα στο ¨Οσλο. 'Εβλεπες παντού μοντέλα....στη αρχή ήταν απίστευτο, από ένα σημείο και μετά δεν σου έκανε αίσθηση...
Επίσης και οι άντρες όλοι ψηλοί, σχεδόν όλοι γυμνασμένοι, πολύ ευπαρουσίαστοι...
Εγώ όταν πήγα το ονόμασα τουρισμό πινγκ πονγκ. Γύριζα το κεφάλι μου σα διαιτητής επιτραπέζιας αντισφαιρισης.

Nick_St

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Venezuela
@Yorgos Σε ένα Ranking παλιό που έχω αποθηκευμένο, έχεις παρουσιάσει αυτό εδώ το έργο. Αργεντινή πιο πάνω από Βραζιλία και θα πέσουν τα τσιμέντα να μας φάνε. Κάπου είχες γράψει ότι η Βραζιλία μετά από νέες επισκέψεις που έκανες ανέβηκε πολύ στη βαθμολογία, δώσε μας λίγο το update.

Αρχιτεκτονική 4; Μα καλά ρε άνθρωπε, που τριγύρναγες την πρώτη φόρα που πήγες; Στο Σάο Πάολο; Ή στο Μπέλο Οριζόντε που έχει το μαύρο του το χάλι;

Ποικιλία 4; Δεν είναι και για 10, αλλά έχει άπειρα διαφορετικά πράγματα. Και το σημαντικότερο, δεν έχει μόνο ποικιλία σε μέρη, αλλά και σε μίξη κουλτουρών.

1741660874241.png

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.927
Μέλη
39.642
Νεότερο μέλος
Maria Valta

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα