varioAthens
Member
Υβρις αυτο το κουκλακι το ζωγραφιστο? Ημαρτον! Lo siento! Desculpe!Ύβρις!
Υβρις αυτο το κουκλακι το ζωγραφιστο? Ημαρτον! Lo siento! Desculpe!Ύβρις!
Δεν μπορώ να απαντήσω όσον αφορά το τι αρέσει στο καθένα/καθεμία. Ούτε την άποψή μου περί της εμφανίσεως του μπορώ να πω γιατί θα με κόψει το ΕΣΡ του φόρουμ.
Δεν μίλησα για όλη τη Λατινική Αμερική, αλλά για τη Βραζιλία. Αυτή την ανασφάλεια δεν την έχω νιώσει ούτε στην Κολομβία, ούτε στο Μεξικό, ούτε ακόμα και στη Γουατεμάλα. Όταν ακούς ότι έβγαλαν μαχαίρι μέρα μεσημέρι στην Copacabana και άλλα τέτοια ωραία, δεν μπορείς....να βγάζεις το κινητό σου στο δρόμο για να βλέπεις τη διαδρομή σου.Ζήτω συγνώμη δεν έχω πάει ποτέ μου Λατινική Αμερική αλλά τόσο επικίνδυνα είναι;
Φοβάστε να …..μην σας αγγίξουν;
Έχω ακούσει κάποιες περίεργες φάσεις για εκεί αλλά σε μόνο 2 σελίδες και ήδη δυο μέλη κιόλας γράφουν για πολύ ζόρικες φάσεις!
Μπας και υπερβάλλεται;
Για τη νύχτα ίσως σε ένα μεγάλο κομμάτι της Λατινης Αμερικής να είναι περίεργα αλλά αν είναι γενικώς τόσο πολύ ζόρικα γιατί κάποιοι πηγαινεται;
Δεν έχω επισκεφτεί το σημειώνω καμία χώρα κάτω απο τις ΗΠΑ.
Καλά, ας μην το τραβάμε με τους καημένους του Αργεντινούς. Υποτίθεται ότι υπάρχει μια επιθετικότητα που ωφείλεται στη μεγάλη κατανάλωση βοοειδών (αλλά αφού έχουν να μη φάνε; ).Ψήφισα Βραζιλία γιατί ψήφισε η go2 και η vario και θα ψηφίσει ο Τριπάκιας.
Δεν έχω πάει σε καμία από τις δυό και ούτε σκέφτομαι να πάω.
Έχω απλά μια αντιπάθεια για τους Αργεντινούς γενικά.
Αν σου φαίνονται βαρετά τα βραζιλιάνικα, τι θα έλεγες για τα αργεντίνικα σήριαλ τα οποία επιπλέον σε υποβάλουν στο μαρτύριο να ακούς την κάθε παράφωνη Andrea del Boca ή απλώς άφωνη Natalia Oreiro (0.53 απλώς δε θέλεις να ζήσεις άλλο); 20 φορές το επεισόδιο, γιατί δεν έχουν άλλα τραγούδια.Σπαώ την Αλυσίδα και ψηφίζω Αργεντινή.
Θές τα ισπανικά που γνωρίζω, θες η ποικιλομορφία της χώρας, θες οι ιστορίες από τον παππού για την παταγονία των αρχών του 20ου αιώνα, θες οι ταινιάρες και οι αργεντίνικες σειρές που είναι εξαιρετικές (συμπεριλαμβανομένου του απίστευτου Ρικάρντο Νταρίν αλλά και άλλων πολλών) πάντα με έκαναν να θέλω να ταξιδέψω προς τα εκεί.
Αντίθετα με την Βραζιλία που έχει να προσφέρει μια από τις πιο "βλάχικες" γλώσσες που έχω ακούσει, τις ατέλειωτες υγρές ζούγκλες που καθόλου δεν με ενδιαφέρουν, τις βαρετές λαϊκές σαπουνόπερες του χειρίστου είδους και φυσικά την μεγάλη επικινδυνότητα (που εκτός του forum μου έχουν μεταφέρει συγγενείς και φίλοι ναυτικοί).
ΧαχαχαΑν σου φαίνονται βαρετά τα βραζιλιάνικα, τι θα έλεγες για τα αργεντίνικα σήριαλ τα οποία επιπλέον σε υποβάλουν στο μαρτύριο να ακούς την κάθε παράφωνη Andrea del Boca ή απλώς άφωνη Natalia Oreiro (0.53 απλώς δε θέλεις να ζήσεις άλλο); 20 φορές το επεισόδιο, γιατί δεν έχουν άλλα τραγούδια.
Μανταλάκι στη μύτη να βάλεις γιατί το άρωμα ουρίας στο Ρίο και στο Σαο είναι έντονο.Ψήφησα Βραζιλία,γιατί "ψήθηκα" απο την ιστορία της @varioAthens και λέω να πάω από κοντά να δω τη σύγκριση...