leon00
Member
ημουν με tomtom με τον τελευταιο χαρτη τουρκιας (ειχε τα παντα δεν με δυσκολεψε καθολου )Δικαίωσε τη φήμη του ο Νίκος
Ποιο πρόγραμμα πλοήγησης για την Πόλη; Garmin?
ημουν με tomtom με τον τελευταιο χαρτη τουρκιας (ειχε τα παντα δεν με δυσκολεψε καθολου )Δικαίωσε τη φήμη του ο Νίκος
Ποιο πρόγραμμα πλοήγησης για την Πόλη; Garmin?
Τον περασμένο Απρίλη που ταξίδεψα οδικά από Τσεσμέ μέχρι και Γκαζιαντέπ (Άνω Συρία-Τουρκία) το παζάρι ήταν ΠΟΛΥ περιορισμένο. Σε μερικά μαγαζιά στο παζάρι της Γκαζιαντεπ δεν δέχονταν καθόλου. Τιμές αδιαπραγμάτευτες!!!Δάφνη μου εγώ έχω ταξιδέψει πολλές φορές στην Τουρκία και αυτό με τα παζάρια είναι μέσα στην κουλτούρα τους και στον πολιτισμό τους!Αν δεν τους κάνεις παζάρι, προσβάλλονται και αρχίζουν από μόνοι τους να κάνουν παιχνίδι!Βέβαια τα τελευταία χρόνια έχουν ξυπνήσει αρκετά, έχουν χορτάσει χρήμα από τον τουρισμό και δε ρίχνουν ιδιαίτερα τις τιμές!Πάνε στο ύψος που επιθυμούν και δεν πέφτουν ούτε λίρα κάτω, κι ας τους φεύγεις.
νομίζω ότι η περιοχή που θα μεινεις βολευει αρκετά...τώρα δεν ξέρω τι να σου πω....στο φόρουμ υπαρχουν θέματα με πολύ καλές πληροφορίες καθώς και travelpedia που εμενα με βοηθησαν πολύΚαλημέρα σε όλους. Μιας και πήγες πρόσφατα κι επειδή εγώ πάω σε 10 μέρες (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) κι αν φυσικά βρείς χρόνο έχεις να μου προτείνεις πράγματα που δεν πρέπει να χάσω??έχω οδηγό για τα κλασσικά αλλά με τις περιοχές πχ το χάνω λίγο.εγώ θα μείνω Sirkeci