GiwtaMerlia
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Βρυξέλλες-Άμστερνταμ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αμερική
Καλησπέρα, θα πρότεινα να μπείτε στο σάιτ της flibco.com και να δείτε το κόστος για τις ημερομηνίες που θέλετε στη διαδρομή Σαρλερουά-Μίντι. Εγώ πχ επειδή τα έκλεισα με το που βγήκαν, μου κόστισε 12€ για 2 άτομα, μαζί με την ασφάλεια για τις αποσκευές. Από εκεί και πέρα ασυζητητί τρένο για Άμστερνταμ από Μίντι. Δε θα πρότεινα με τίποτα τη flixbus καθώς ταξίδεψα αυθημερόν στη Λιλ και χωρίς καμία ειδοποίηση, ακυρώθηκε το δρομολόγιο (η μέρα ήταν ηλιόλουστη κανένα πρόβλημα στους δρόμους, δε μάθαμε ποτέ το λόγο) και αντί να φύγουμε απόγευμα, μας έκλεισαν ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ το επόμενο δρομολόγιο στις 01.40 τα μεσάνυχτα. Μην τα πολυλογώ, για σίγουρη, εύκολη και άνετη μετακίνηση, μόνο τρένο, κατά τη δική μου γνώμη σαφώς.Σας ευχαριστω πολυ!!!!
Καλησπερα σας συγγνωμη που κανω καταχρηση του χρονου σας παρακαλω πεταξατε κι εσεις Σαρλερουα? Εμεις πεταμε με RYANAIR φτανουμε κατα τις 14.Οποτε απο οτι βλεπω στο Forum δεν υπαρχει απο το αεροδρομιο γραμμη τρενου και θα πρεπει να χρησιμοποιησω πρωτα λεωφορειο μεχρι που? ωστε να κανω αλλαγη με τρενο και να μπορεσω να φτασω στο Αμστερνταμ και αν γνωριζετε ποσο μπορει να μου κοστισει η ολη διαδρομη Σαρλερουα αεροδρομιο μεχρι Αμστερνταμ κεντρικο σταθμο?? Δεν υπαρχει κατι direct απο αεροδρομιο εστω με αλλαγες γραμμων??.Σας ευχαριστω πολυ