Βέλγιο Από Αεροδρόμιο Charleroi μέχρι Βρυξέλλες

Ρεγγίνα

New Member
Σας ευχαριστώ. Έχω επικοινωνήσει με λάμπρος lines και μου είπαν ότι θα δουν τελευταία στιγμή αν θα γίνει το εν λόγω δρομολόγιο.

Robert

Member
Γειά σας! Θεωρώ ότι έκανα μεγάλη βλακεια με μια φίλη κλείνοντας πάμφθηνα εισιτήρια Αθήνα-Charleroi. Τελικός προορισμός Βρυξέλλες όπου θα μας φιλοξενήσουν. Φτάνουμε Charleroi στις 23.00 και οκ προλαβαίνουμε το λεωφορείο που όμως φτάνει στο Midi. Από ο,τι έχω καταλάβει το μετρό σταματάει στις 24.00. Δεδομένου ότι θα φτάσουμε στο Midi αρκετά αργά και θα χρειαστεί την πρώτη μέρα να μείνουμε σε ξενοδοχείο, αναρωτιέμαι αν θα βρούμε εκεί ταξί και επιπλέον κατά πόσο είναι ασφαλές για δύο κοπέλες να κυκλοφορούν σε αυτό το μέρος τόσο αργά. Κυρίως αυτό με έχει αγχώσει συν ότι με όλα αυτά τα έξτρα κόστη λόγω μετακινήσεων, θα μπορούσαμε να είχαμε κλείσει aegean ή sky που έχει κάτι εκτπώσεις και να πάμε άνετα και πιο οικονομικά τελικά. Επικοινώνησα και με μια ελληνική εταιρία ταξί που κάνει μεταφορές με βανακια, μου είπαν ότι το κόστος είναι 25 ευρώ το άτομο αλλά δεν ξέρουν αν θα κάνουν αυτό το δρομολόγιο εκείνη τη μέρα, θα δουν. Πάντως το θέμα μου τώρα είναι κυρίως το θέμα της ασφάλειας τόσο αργά και κυρίως στο Midi. Είναι τόσο τραγικά όσο τα περιγράφουν;
Εγώ που βρέθηκα ξημερώματα στο σταθμό για να πάρω το flixbus,δεν υπήρχε ψυχή εκείνη την ώρα.Μπορεί να δείτε κάποιους άστεγους να κοιμούνται,αλλά το πιθανότερο είναι να μην έχετε κανένα θέμα.

Να πω επίσης ότι στο αεροδρόμιο του Σαρλερουά,συνάντησα μεγάλη ουρά αναμονής για το flixbus.Οπότε όποιος πάει,ας έχει υπόψη του ότι μπορεί να φύγει αργότερα απ'ότι υπολόγιζε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.828
Μέλη
39.579
Νεότερο μέλος
Ρεγγίνα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom