• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Απόλυση από αεροπορική εταιρία εξαιτίας κατάχρησης του facebook

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Φάτε Μάτια Πσάρια.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
H λύση είναι η δημιουργία ενός πανομοιότυπου λογαριασμού fb με τη χρήση κάποιου disposable email, μεταφορά των φίλων σας εκεί, security στο maximum και μετά περιήγηση στο fb μέσω κάποιου secure browser ή απ' το κινητό σας.

Και αφήστε μετά τον εργοδότη να ψάχνει τα logs του server για ίχνη σας :)bleh:)ή να τσεκάρει τον άχρηστο πια αρχικό λογαριασμό σας στο fb...

_antonis_

Member
Εγώ πάντως ξέρω ότι στη δουλειά μπαίνει άλλος με τον κωδικό μου!! Οπότε αν κανείς δει ότι κάποιος με το όνομα μου είναι σε fb ή οπουδήποτε, απλά έχει κλέψει τον κωδικό μου. Θέλουν να με κατηγορήσουν, γιατί, ξέρετε...με ζηλεύουν!! :haha:

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
H λύση είναι η δημιουργία ενός πανομοιότυπου λογαριασμού fb με τη χρήση κάποιου disposable email, μεταφορά των φίλων σας εκεί, security στο maximum και μετά περιήγηση στο fb μέσω κάποιου secure browser ή απ' το κινητό σας.
:shock:
Στη μάνα σου το 'πες; :bleh:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου

Και αφήστε μετά τον εργοδότη να ψάχνει τα logs του server για ίχνη σας :)bleh:)ή να τσεκάρει τον άχρηστο πια αρχικό λογαριασμό σας στο fb...
Και αν ο ιδιος ο εργοδοτης εχει προφιλ στο face?:D:D
Ο παλιος μου διευθυντης ηταν πρωτος και καλυτερος και μας ειχε κανει αιτηματα φιλιας.Ειχε μαλιστα βαλει και φωτο καμαρωτος καμαρωτος μεσα στο γραφειο του με τις 2 γραμματειες του ,η ξανθια αριστερα και η μελαχρινη δεξια.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αντε μετα να απορριψεις τα αιτηματα φιλιας! Μπρρρ!!
Μαυρο φιδι που σε εφαγε!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Και οχι τιποτε αλλο αλλα επαιρνε ματι και τις φωτο απο ταξιδια..εξοδους ..διασκεδαση κλπ
αλλα αυτος οπου γαμος και χαρα.......στενοχωριοταν αν πηγαινες εσυ ταξιδι ή μπουζουκια και οχι αυτος:haha:

_antonis_

Member
Και οχι τιποτε αλλο αλλα επαιρνε ματι και τις φωτο απο ταξιδια..εξοδους ..διασκεδαση κλπ
αλλα αυτος οπου γαμος και χαρα.......στενοχωριοταν αν πηγαινες εσυ ταξιδι ή μπουζουκια και οχι αυτος:haha:
Φοβερός! Ειδική περίπτωση... :D

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
λες ο "παλιος σου δ/ντης"
υποθετω οτι απολυθηκε...εμ...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com