paefstra
Member
Απο κουνουπια πως πατε; με τοση ζεστη? Ποιος δεν εχει ακουσει για τα κουνουπια απο τεως φανταρους...1. 40άρια χτυπάμε στον Έβρο!
Last edited:
Απο κουνουπια πως πατε; με τοση ζεστη? Ποιος δεν εχει ακουσει για τα κουνουπια απο τεως φανταρους...1. 40άρια χτυπάμε στον Έβρο!
Νέο απαγορευτικό; Γιατί εδώ λέει αίρεται η απαγόρευση,κατάλληλες όλες...Η θάλασσα χάλια μέχρι και απαγορευτικό βγήκε!
Ευτυχώς λιγότερα από άλλες χρονιές!Απο κουνουπια πως πατε; με τοση ζεστη?
Kαστοριά ήμουν αρχές Αυγούστου, δεν θα λεγα ότι ήταν πολύ καλή η κατάσταση απο θέμα ζέστης μέσα στην μέρα, ειδικά στην πόληΕπίσης Καστοριά γραφικότατη,πανέμορφη,βόλτες στη λίμνη.
Καλησπέρα σε όλους!!
Επιστρέφοντας από διακοπές στην Νότια Κρήτη και αφού δεν το πολύ ευχαριστήθηκαμε λόγω ζέστης και αέρα έκανα μια σκέψη για του χρόνου διακοπές στο βουνό. Ο σύντροφός μου δεν τρελαίνεται καθόλου με την θάλασσα οπότε για εκείνον θα είναι δωράκι.
Σκέφτηκα λοιπόν όποιος έχει όρεξη να προτείνει ή να παραπέμψει σε ταξιδιωτικές ιστορίες με βουνά, λίμνες (αγαπημένες μου), ποτάμια, φαράγγια, χωριά με πλατάνια και δροσερές όμορφες διαδρομές!!! Ελλάδα αλλά και εξωτερικό.
ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΟΥΜΕ ΆΛΛΗ ΖΈΣΤΗ
Μου έχει τύχει και Μάιο στο Βέλγιο..Ανυπόφορη ζέστη όταν στην Ελλάδα είχε σχεδόν δροσιά. Και στην νότια Ισπανία Ανδαλουσία καύσωνας τέλη Οκτωβρίου, σκαγαμε τα πρωινά. Το βράδυ ήταν οκ όμως.αλλά μπορεί να πετύχεις και καύσωνα στο Βέλγιο Ιούλιο μήνα (όπως μου έτυχε).
Ετσι ακριβώς!!Αν θες πραγματική δροσιά, νομίζω το εξωτερικό (όσο πιο βόρεια) είναι μονόδρομος!
Πολύ καλή και πολύ οικονομικότερη επιλογή συγκριτικά με Σκανδιναβικές χώρες είναι η ΒΟΡΕΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!!Νομίζω ότι όλοι μετά τις φετινές ανυπόφορες θερμοκρασίες και τον παρατεταμένο καύσωνα κάνουμε τις ίδιες σκέψεις...
Εγώ φέτος προτίμησα τέλη Ιουλίου την Νορβηγία και ευχαριστήθηκα δροσιά και ιδανικές θερμοκρασίες 17-22 βαθμούς ανάλογα με την περιοχή. Η αλήθεια όμως είναι ότι αυτές οι χώρες είναι πανάκριβες για διαμονή και φαγητό, οπότε θα πρέπει να το λάβεις υπόψη σου. Ειδικά η Δανία είναι ακόμη πιο ακριβή και από τη Νορβηγία.
Πιο οικονομικές είναι σίγουρα οι 3 Βαλτικές χώρες που έχουν και δροσιά τον Αύγουστο και ωραίες πόλεις να δεις.