Απόδραση από την ζέστη!!!! ΠΑΜΕ ΒΟΥΝΟ?

Βαγγω

Member
Στην Ελλάδα ξεχωρίζω Πάπιγκο, Πήλιο, Ζαγοροχώρια, ορεινή Κορινθία, ορεινή Αρκαδία.
Εξωτερικό έχω κάνει και Αύγουστο με 5 βαθμούς Κελσίου στην Ισλανδία.
Κεντρική Ευρώπη τώρα έχει ζέστη (Γερμανία-Αυστρία που ξέρω) αλλά αν, όπως καταλαβαίνω, πάτε Σεπτέμβριο, οπουδήποτε βόρεια είναι καλά, Σκανδιναβία δηλαδή όπως σας πρότειναν ήδη αρκετοί συμφορουμίτες.
Δυστυχώς η δυνατότητα είναι μόνο Αύγουστος άντε και κάνα διήμερο τριήμερο τον χειμώνα

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Τις τελευταιες μερες τουλαχιστον 2 ατομα απο το φορουμ εχουμε κλεισει για του χρονου το καλοκαιρι Νορβηγια. Και περιμενουμε τα πρακτικα. Γραφε!
Θα μπω στο mood συγγραφής και θα ξεκινήσω, που θα πάει....Αν έχεις σκοπό να κινηθείς στην επαρχία εκτός από τις πρωτεύουσες, έχει πολύ ζουμί, εγώ τα έψαχνα μήνες για να πετύχω τις καλύτερες δυνατές τιμές με όσα έβαλα στο κεφάλι μου να κάνω.

Vicks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εντός Ευρώπης
Ταξίδι-Όνειρο
?
Δυστυχώς η δυνατότητα είναι μόνο Αύγουστος άντε και κάνα διήμερο τριήμερο τον χειμώνα
Και για Αύγουστο καλά είναι τότε όλα αυτά, δροσιά έως κρύο έχουν. Προκρίνω Σκανδιναβία και Ισλανδία.

Vicks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εντός Ευρώπης
Ταξίδι-Όνειρο
?
Φέτος στο Πάπιγκο, τον Δεκαπενταύγουστο, είχε 37 βαθμούς... Έχει αλλάξει το κλίμα σοβαρά!
Ωχ, μη μου λες τέτοια, πάω αύριο. Είδα τώρα πως έχει μάξιμουμ 34, κλαψ.

paefstra

Member
Θα συνοψισω το καλοκαιρι μας φετος με μαξ 23 βαθμους λογω κλιματος: Τορινο βορειοδυτικη Ιταλια, Βελγιο, Ολλανδια, Σουηδια και Δανια. Ο γιος μου και Αγγλια, παρομοιες θερμοκρασιες.
Και ετσι θα συνεχισουμε του χρονου.
Φέτος στο Πάπιγκο, τον Δεκαπενταύγουστο, είχε 37 βαθμούς... Έχει αλλάξει το κλίμα σοβαρά!

alma

Member
Αν η κάτω πρόγνωση ισχύει,θα είναι πολύ καλύτερα τις επόμενες μέρες...Από την Αθήνα που σκάμε τουλάχιστον.
Screenshot 2024-08-22 at 13-02-28 παπιγκο καιρος - Αναζήτηση Google.png

paefstra

Member
Αν η κάτω πρόγνωση ισχύει,θα είναι πολύ καλύτερα τις επόμενες μέρες...Από την Αθήνα που σκάμε τουλάχιστον.
View attachment 471205
32-33 επειδη δεν βρεχει αλλα 28 με βροχη αρα οχι σκηνικο διακοπων, δεν ειναι τοσο καλα, μιλαμε για τ ε λ ο ς Αυγουστου.

alma

Member
32-33 επειδη δεν βρεχει αλλα 28 με βροχη αρα οχι σκηνικο διακοπων, δεν ειναι τοσο καλα, μιλαμε για τ ε λ ο ς Αυγουστου.
Καλά και στις πόλεις -χώρες που είπες δεν είναι καθόλου σπάνια η βροχή τέλος Αυγούστου. Τότε ούτε εκεί πας αν σε ενοχλεί πιθανότητα βροχής
Ειδικά Αγγλία...

paefstra

Member
Καλά και στις πόλεις -χώρες που είπες δεν είναι καθόλου σπάνια η βροχή τέλος Αυγούστου. Τότε ούτε εκεί πας αν σε ενοχλεί πιθανότητα βροχής
Ειδικά Αγγλία...
Δεν παμε για περπατημα στη φυση και τη λασπουρα. Γκαλερι, μουσεια, καφεδες, εστιατορια. Αφου παω με γοβες :p,τι να ενοχλει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom