paefstra
Member
Κλεισαμε αεροπορικα και διαμονες οι οποιες απο τωρα ειναι στο 100ρικο, πιο κατω απο Ελλαδα.Έχετε κλείσει αεροπορικά από τώρα?
Ή είστε στα πλάνα του προγραμματισμού
Κλεισαμε αεροπορικα και διαμονες οι οποιες απο τωρα ειναι στο 100ρικο, πιο κατω απο Ελλαδα.Έχετε κλείσει αεροπορικά από τώρα?
Ή είστε στα πλάνα του προγραμματισμού
Δυστυχώς η δυνατότητα είναι μόνο Αύγουστος άντε και κάνα διήμερο τριήμερο τον χειμώναΣτην Ελλάδα ξεχωρίζω Πάπιγκο, Πήλιο, Ζαγοροχώρια, ορεινή Κορινθία, ορεινή Αρκαδία.
Εξωτερικό έχω κάνει και Αύγουστο με 5 βαθμούς Κελσίου στην Ισλανδία.
Κεντρική Ευρώπη τώρα έχει ζέστη (Γερμανία-Αυστρία που ξέρω) αλλά αν, όπως καταλαβαίνω, πάτε Σεπτέμβριο, οπουδήποτε βόρεια είναι καλά, Σκανδιναβία δηλαδή όπως σας πρότειναν ήδη αρκετοί συμφορουμίτες.
Φέτος στο Πάπιγκο, τον Δεκαπενταύγουστο, είχε 37 βαθμούς... Έχει αλλάξει το κλίμα σοβαρά!Στην Ελλάδα ξεχωρίζω Πάπιγκο
Θα μπω στο mood συγγραφής και θα ξεκινήσω, που θα πάει....Αν έχεις σκοπό να κινηθείς στην επαρχία εκτός από τις πρωτεύουσες, έχει πολύ ζουμί, εγώ τα έψαχνα μήνες για να πετύχω τις καλύτερες δυνατές τιμές με όσα έβαλα στο κεφάλι μου να κάνω.Τις τελευταιες μερες τουλαχιστον 2 ατομα απο το φορουμ εχουμε κλεισει για του χρονου το καλοκαιρι Νορβηγια. Και περιμενουμε τα πρακτικα. Γραφε!
Και για Αύγουστο καλά είναι τότε όλα αυτά, δροσιά έως κρύο έχουν. Προκρίνω Σκανδιναβία και Ισλανδία.Δυστυχώς η δυνατότητα είναι μόνο Αύγουστος άντε και κάνα διήμερο τριήμερο τον χειμώνα
Ωχ, μη μου λες τέτοια, πάω αύριο. Είδα τώρα πως έχει μάξιμουμ 34, κλαψ.Φέτος στο Πάπιγκο, τον Δεκαπενταύγουστο, είχε 37 βαθμούς... Έχει αλλάξει το κλίμα σοβαρά!
Φέτος στο Πάπιγκο, τον Δεκαπενταύγουστο, είχε 37 βαθμούς... Έχει αλλάξει το κλίμα σοβαρά!
Αν η κάτω πρόγνωση ισχύει,θα είναι πολύ καλύτερα τις επόμενες μέρες...Από την Αθήνα που σκάμε τουλάχιστον.Φέτος στο Πάπιγκο, τον Δεκαπενταύγουστο, είχε 37 βαθμούς... Έχει αλλάξει το κλίμα σοβαρά!
32-33 επειδη δεν βρεχει αλλα 28 με βροχη αρα οχι σκηνικο διακοπων, δεν ειναι τοσο καλα, μιλαμε για τ ε λ ο ς Αυγουστου.Αν η κάτω πρόγνωση ισχύει,θα είναι πολύ καλύτερα τις επόμενες μέρες...Από την Αθήνα που σκάμε τουλάχιστον.
View attachment 471205
Καλά και στις πόλεις -χώρες που είπες δεν είναι καθόλου σπάνια η βροχή τέλος Αυγούστου. Τότε ούτε εκεί πας αν σε ενοχλεί πιθανότητα βροχής32-33 επειδη δεν βρεχει αλλα 28 με βροχη αρα οχι σκηνικο διακοπων, δεν ειναι τοσο καλα, μιλαμε για τ ε λ ο ς Αυγουστου.
Δεν παμε για περπατημα στη φυση και τη λασπουρα. Γκαλερι, μουσεια, καφεδες, εστιατορια. Αφου παω με γοβες ,τι να ενοχλει.Καλά και στις πόλεις -χώρες που είπες δεν είναι καθόλου σπάνια η βροχή τέλος Αυγούστου. Τότε ούτε εκεί πας αν σε ενοχλεί πιθανότητα βροχής
Ειδικά Αγγλία...