Απόδραση από την ζέστη!!!! ΠΑΜΕ ΒΟΥΝΟ?

Βαγγω

Member
Καλησπέρα σε όλους!!
Επιστρέφοντας από διακοπές στην Νότια Κρήτη και αφού δεν το πολύ ευχαριστήθηκαμε λόγω ζέστης και αέρα έκανα μια σκέψη για του χρόνου διακοπές στο βουνό. Ο σύντροφός μου δεν τρελαίνεται καθόλου με την θάλασσα οπότε για εκείνον θα είναι δωράκι.
Σκέφτηκα λοιπόν όποιος έχει όρεξη να προτείνει ή να παραπέμψει σε ταξιδιωτικές ιστορίες με βουνά, λίμνες (αγαπημένες μου), ποτάμια, φαράγγια, χωριά με πλατάνια και δροσερές όμορφες διαδρομές!!! Ελλάδα αλλά και εξωτερικό.
ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΟΥΜΕ ΆΛΛΗ ΖΈΣΤΗ 🥴

Βαγγω

Member
Διακοπες Σκανδιναβια. 17 ως 23 βαθμους. Οκ δεν εχει πλατανο και τσιπουρα στην πλατεια αλλα ειναι υπεροχα.
Επισης ο,τι πιανει Βορειο Ατλαντικο απο Πορτο ως Νορμανδια.
Στον Βόρειο Ατλαντικό κολυμπάς?

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Διακοπες Σκανδιναβια. 17 ως 23 βαθμους. Οκ δεν εχει πλατανο και τσιπουρα στην πλατεια αλλα ειναι υπεροχα.
Επισης ο,τι πιανει Βορειο Ατλαντικο απο Πορτο ως Νορμανδια.
Παρομοίως! Χόρτασα δροσιά και το μάτι τοπία. Μέχρι τότε θα έχω γράψει και την ιστορία οπότε παίρνεις και ιδέες για τα πρακτικά. Οκ δεν πας για να σκάσεις στο φαγητό εκεί αλλά θα γυρίσεις φιτ να πιείς τα τσίπουρά σου χωρίς ενοχές :p

paefstra

Member
Παρομοίως! Χόρτασα δροσιά και χόρτασε το μάτι τοπία. Μέχρι τότε θα έχω γράψει και την ιστορία οπότε παίρνεις και ιδέες για τα πρακτικά. Οκ δεν πας για να σκάσεις στο φαγητό εκεί αλλά θα γυρίσεςι φιτ να πιείς τα τσίπουρά σου χωρίς ενοχές :p
Εγω πηρα 1 κιλο απο τα πρωινα. Ασε με.

Βαγγω

Member
Ζαγοροχωρια, Τζουμερκα, Κοζιακας, Ορεινη Αρκαδια και το κορυφαιο Πηλιο γιατι ειναι το πιο πρασινο με καταπληκτικα χωρια αλλα και θαλασσα διπλα αμα θες..
Γνωστά και αγαπημένα μέρη, εκτός από Κόζιακα που δεν είχα εντοπίσει και βλέπω ότι έχει και όμορφο ποτάμι εκεί με βαθιές και καταρράκτες

paefstra

Member
Μέχρι τότε θα έχω γράψει και την ιστορία οπότε παίρνεις και ιδέες για τα πρακτικά.
Τις τελευταιες μερες τουλαχιστον 2 ατομα απο το φορουμ εχουμε κλεισει για του χρονου το καλοκαιρι Νορβηγια. Και περιμενουμε τα πρακτικα. Γραφε!

Βαγγω

Member
Τις τελευταιες μερες τουλαχιστον 2 ατομα απο το φορουμ εχουμε κλεισει για του χρονου το καλοκαιρι Νορβηγια. Και περιμενουμε τα πρακτικα. Γραφε!
Έχετε κλείσει αεροπορικά από τώρα?
Ή είστε στα πλάνα του προγραμματισμού

Vicks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εντός Ευρώπης
Ταξίδι-Όνειρο
?
Στην Ελλάδα ξεχωρίζω Πάπιγκο, Πήλιο, Ζαγοροχώρια, ορεινή Κορινθία, ορεινή Αρκαδία.
Εξωτερικό έχω κάνει και Αύγουστο με 5 βαθμούς Κελσίου στην Ισλανδία.
Κεντρική Ευρώπη τώρα έχει ζέστη (Γερμανία-Αυστρία που ξέρω) αλλά αν, όπως καταλαβαίνω, πάτε Σεπτέμβριο, οπουδήποτε βόρεια είναι καλά, Σκανδιναβία δηλαδή όπως σας πρότειναν ήδη αρκετοί συμφορουμίτες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom