Extra muros
Member
Λατρεύω τη Λισαβόνα κ επιστρέφω σε κάθε ευκαιρία. Μακάρι να της έμοιαζε η Καβάλα, π είναι συμπαθέστατη πόλη κατά τα λοιπά βέβαια (Πάτρα έχω μείνει μόνο μια μέρα οπότε δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη). Το έχω ξανακούσει από γνωστούς ότι περίμεναν κάτι πιο εντυπωσιακό, αυτή η παρακμή κ η "βαλκανίλα" π βγάζει σε πολλά σημεία λογικό να μην αρέσει. Από ελληνικές πόλεις παραπέμπει πιο πολύ στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου κ των Χανίων, τα λαϊκά προάστια σε κάτι μεταξύ Κάτω Πατησίων κ Ανατολικού Βερολίνου στα 80ς.
Νομίζω πάντως ότι πέρα από τις υγιείς διάφορες στα αισθητικά γούστα, μεγάλο ρόλο γ το ποσο μας αρέσει μία πόλη παίζει κ τον αν έχουμε οποιοδήποτε δεσμό με αυτή πέραν της τουριστικής προσέγγισης, από τη γνώση της γλώσσας ή ντόπιων, μέχρι ειδικά ενδιαφέροντα π μόνο εκεί καλύπτονται (πχ έδρα ποδοσφαιρική ομαδας).
Νομίζω πάντως ότι πέρα από τις υγιείς διάφορες στα αισθητικά γούστα, μεγάλο ρόλο γ το ποσο μας αρέσει μία πόλη παίζει κ τον αν έχουμε οποιοδήποτε δεσμό με αυτή πέραν της τουριστικής προσέγγισης, από τη γνώση της γλώσσας ή ντόπιων, μέχρι ειδικά ενδιαφέροντα π μόνο εκεί καλύπτονται (πχ έδρα ποδοσφαιρική ομαδας).