Εννοείς μέρη που τους/μου αρέσουν;Θα ήταν ενδιαφέρον να ξέρουμε που την άκουσαν τελικά, αν δεν είναι προσωπικά δεδομένα.
ΝαιΕννοείς μέρη που τους/μου αρέσουν;
Πχ Βερολίνο, Παρίσι, Βόρεια Ισπανία, Κωνσταντινούπολη, Τρανσυλβανία, Βαρσοβία, Βουδαπέστη, Σαν Φρανσίσκο.
οκ, δεν βλέπω μεγάλες διαφορές από Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Βαρκελώνη (και με τις εξοχές τους). Με τον τρόπο που εκφράστηκες, περίμενα να ακούσω κάτι από Ανατολή ή τροπικά νησιά ή αφρικανικές ερήμους.Πχ Βερολίνο, Παρίσι, Βόρεια Ισπανία, Κωνσταντινούπολη, Τρανσυλβανία, Βαρσοβία, Βουδαπέστη, Σαν Φρανσίσκο.
Ναι δεν έχεις άδικο. Εβαλα απλά κάποια μέρη κάπως συγκρίσιμα μεταξύ τους. Αν επεκταθώ λίγο η Ιορδανία είναι γενικά αγαπημένη και προσωπικά θα πω και Ταϊλάνδη.
Εκτός από τη διαμονή σε τι άλλο είναι ακριβή η Βαρκελώνη; Προσπαθώ να σκεφτώ άλλη τόσο τουριστική πόλη με αντίστοιχες τιμές σε φαγητά, ποτά, καφέδες, μετακινήσεις και δυσκολεύομαι.Γενικά μια πανάκριβη παινεμένη μετριότητα --- τοσο με ξενέρωσε που δεν ξαναπάτησα Ισπανία (αν η Βαρκελώνη θεωρείται η ομορφότερη πόλη, πως θα ειναι οι υπόλοιπες ... ξέρω οτι ειμαι λάθος , καποια στιγμή θα την ξεχάσω )
Έχεις δίκιο, αλλά νομίζω ότι έχει ξεφύγει σε παγκόσμιο επίπεδο η κατάσταση με τα αξιοθέατα.Στα αξιοθέατα! Φαρμακείο!
Στην βαρκελώνη παραείναι νομίζω. Ενδεικτικά :Έχεις δίκιο, αλλά νομίζω ότι έχει ξεφύγει σε παγκόσμιο επίπεδο η κατάσταση με τα αξιοθέατα.