patrizia
Member
TAVER
Ναι προσπαθώ κι εγώ να εξηγήσω τι μου έφταιξε και ίσως δεν μπορώ να εκφραστώ σωστά
Ναι προσπαθώ κι εγώ να εξηγήσω τι μου έφταιξε και ίσως δεν μπορώ να εκφραστώ σωστά
Δε γράφει πουθενά πως αυτές με τις μπουργκες έκλεβαν! Γράφει μερικά πράγματα το ένα μετά το άλλο που δεν της άρεσαν! Οι κακομοίρες με τις μπουργκες (κόμμα) μας έκλεβαν στο λογαριασμό (κόμμα) κακή εξυπηρέτηση κτλ κτλ..Χαιρομαι που συμφωνουμε οτι η θρησκεια θεωρηθηκε ερμηνεια κακης συμπεριφορας (αυτες με τις μπουρκες που εκλεβαν π.χ) View attachment 265821
Ο Taver δεν είναι κοριτσι. Γιατί δίνεται φυλετικο χαρακτήρα στις ευχαριστίες σας;Ευχαριστώ κορίτσια!!
Μερικοί και... μερικές, πιάνεστε από μια λέξη και μετατρέπετε το travelstories σε politicalstories δείχνοντάς μας(λες και σας ρώτησε κανείς!) τις πολιτικές σας πεποιθήσεις.Το νήμα είναι χώρες ή πόλεις που σας άρεσαν ή σας απογοήτευσαν και όχι τι θα ψηφίσετε στις εκλογές...!
Πολύ με κολακεύεις! Και πολύ με κάνεις να ζηλεύω να ξέρεις! Ειναι ακόμα πολύ φρέσκιες οι αναμνήσεις της Πόλης. Μήπως να χτυπήσω κι εγώ ένα 3ημεράκι τα Χριστούγεννα εκεί;Εκλεισα με ενα ερωτηματικο για το κρυο 3η φορα στην Κων/πολη για τα Χριστουγεννα. Επαιξαν ρολο και οι φωτο του @georgeant απο το προσφατο ταξιδι του καθως και το οτι απο Θεσσαλονικη που θα βρισκομαι τοτε υπαρχει μεγαλη προσφορα δρομολογιων για Γερμανια την οποια αντιπαθω.