ΠΕΥΚΟ (ο σχολαστικός)
Αγαπάει την ευχάριστη παρέα, πολύ απότομος, ξέρει πώς να κάνει την ζωή άνετη, πολύ δραστήριος, φυσικός, καλή παρέα, αλλά σπάνια φιλικός. Ερωτεύεται εύκολα, αλλά το πάθος του σβήνει γρήγορα, εγκαταλείπει εύκολα. Όλα τον απογοητεύουν μέχρι να βρει το ιδανικό του. Άξιος εμπιστοσύνης, πρακτικός.
Μην ανησυχείς Ρόζα μου... εδώ πεύκος ν.2 Αααααααα, δεν συμφωνώ με αυτά που μου καταλογίζουν οι Κέλτες... άκου "πολύ απότομος" και "σπάνια φιλικός"Ένας πεύκος μόνος κι έεεερημοοοος...............
Ιτιά, ιτιάαα...λουλουδιασμένηηη...
Μωρέ μπράβο οι Κέλτες ! Στα περισσότερα μέσα έπεσαν...
ΙΤΙΑ (η μελαγχολία)
Ωραίος, αλλά γεμάτος μελαγχολία. Ελκυστικός, πολύ ευσυγκίνητος, αγαπάει οτιδήποτε ωραίο, με υψηλό γούστο. Αγαπάει τα ταξίδια, ονειροπόλος, ακούραστος, ιδιότροπος αλλά ειλικρινής. Μπορεί να επηρεαστεί, αλλά δεν είναι εύκολος για συμβίωση. Απαιτητικός, με καλή διαίσθηση. Υποφέρει στην αγάπη, αλλά βρίσκει μερικές φορές έναν σύντροφο άγκυρα.
Εγώ είμαι ιτιά. Δίδω σημασία μόνο στο τελευταίο που αφορά τον Γκιούλιβερ. Αντε Πανδωρα, εναν Γκιούλιβερ και εσύ με το καλό, για να ανέχεται τα πάντα.....
2 οι φτελιες !!!Χμ αποφασίστε εσείς πόσο τις % με πέτυχε.
Ευχαριστούμε Λεωνίδα όλο ωραία τεστ μας φέρνεις.
Ερση , για κοιτα και εσυ γιατι με μιά προχειρη ματιά , ειδα ότι σημύδα ειναι μονο οι γεννημενοι στις 24 ΙουνιουΚική μου που είσαι;
Ψάχνω την έτερη σημύδα του forum να κάνουμε μια ωραία ατμόσφαιρα!
Malysa θα σε μαλώσω,άσε που η Pandora θα σε εξοστρακήσει.
Καλά δεν ξέρεις το Γαύρο?
Η φιλενάδα σου κάθε φορά που παιρνάει,ξαποσταίνει στη σκιά του
και φιλά το χώμα που χει ριζώσει.
κορίτσια, τη μόνη σχέση γαύρου (δέντρου) με την Pandora που μπορώ ασκεπτί να βρω είναι η Ιαπωνία.... λανθάνω ?...ας την Ντινάκι μου, θέλει σεμινάρια ακόμη...θα της φτιάξω φιλετάκι που της αρέσει...
3 οι φτελιες....με τετοια καλη παρεα θα μεινω απ' εξω ???2 οι φτελιες !!!
Δικιο εχεις βρε Κικη μου! Δεν ειμαι σημυδα! Μηλια ειμαι! Αλλη καμια μηλια στο φορουμ; Πηξαμε στις φουντουκιες! Αμαν πια!Ερση , για κοιτα και εσυ γιατι με μιά προχειρη ματιά , ειδα ότι σημύδα ειναι μονο οι γεννημενοι στις 24 Ιουνιου
Οτι εισαι μοναδική παντα το πιστευα , αλλά να το ξέρουν και
οι Κελτες ;