• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Απο ποιό δένδρο έπεσες

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
εγω λέω να φτιάξετε καμμια πραλίνα με γευση φουντούκι να πιάσει και τόπο!!!:bleh::bleh:

άστους βρε Ρενάτα μα εμείς θα φτιάξουμε μια καστανότουρτα που θα είναι και από το Έλος

μα δε μου βρήκε κάτι εμένα η καστανιά μου ...εκτός από τις πρώτες λέξεις:D:D:D (έφη ούτως η Μrs)

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
ΙΤΙΑ (η μελαγχολία)
Ωραίος, αλλά γεμάτος μελαγχολία. Ελκυστικός, πολύ ευσυγκίνητος, αγαπάει οτιδήποτε ωραίο, με υψηλό γούστο. Αγαπάει τα ταξίδια, ονειροπόλος, ακούραστος, ιδιότροπος αλλά ειλικρινής. Μπορεί να επηρεαστεί, αλλά δεν είναι εύκολος για συμβίωση. Απαιτητικός, με καλή διαίσθηση. Υποφέρει στην αγάπη, αλλά βρίσκει μερικές φορές έναν σύντροφο άγκυρα.
Εγώ είμαι ιτιά. Δίδω σημασία μόνο στο τελευταίο που αφορά τον Γκιούλιβερ. Αντε Πανδωρα, εναν Γκιούλιβερ και εσύ με το καλό, για να ανέχεται τα πάντα.....
Εσύ καλή μου, βρήκες τον άγιο Γκιούλιβερ...:D και μετά έσπασε το καλούπι...:bleh: εγώ έναν σκέτο έχω, χωρίς το φωτοστέφανο του δικού σου...:innocent:

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Ούτε Κέδρος υπάρχει?:(
Anny μάλλον θα αρκεστούμε στη μοναξιά μας:(

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Aμ εγω πουμαι σφενδαμος??? Τι να πω παλι??? Και τι ειναι αυτο??:roll:

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Πρώτη φορά το ακούω το δέντρο μου!

ΜΕΛIΑ (η ευαισθησία)
Γεμάτος γοητεία, εύθυμος, προικισμένος, χωρίς εγωισμό, του αρέσει να τραβάει την προσοχή. Αγαπάει την ζωή και την κίνηση, την ανησυχία, ακόμα και την περιπλοκή. Είναι συγχρόνως εξαρτημένος και ανεξάρτητος, με καλό γούστο, καλλιτεχνικός, φλογερός, συναισθηματικός. Κάνει καλή παρέα, αλλά δεν συγχωρεί.
Τα συμπεράσματα δικά σας!!!:D

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Από ποιο δέντρο έπεσες;

ΓΑΥΡΟΣ (το καλό γούστο)
Ψυχρή ομορφιά, νοιάζεται για την εμφάνισή του και την κατάστασή του, έχει καλό γούστο, τείνει προς τον εγωισμό, κάνει την ζωή όσο πιο άνετη μπορεί να γίνει. Λογική και πειθαρχημένη ζωή. Ψάχνει για ευγένεια, ένα συναισθηματικό σύντροφο και την αναγνώριση. Ονειρεύεται ασυνήθιστους εραστές, σπανίως είναι ευχαριστημένος με τα αισθήματά του. Δύσπιστος με τους περισσότερους ανθρώπους, δεν είναι ποτέ σίγουρος για τις αποφάσεις του. Πολύ ευσυνείδητος.
Γαυράκι του Δεκέμβρη (και όχι του Ιούνη). Καλά δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο δέντρο :shock:.
Τώρα πειθαρχημένη δεν με θεωρώ, για τα λοιπά σχεδόν είμαι κάτω από το δέντρο.....χωρίς κατρακύλα στο ποτάμι....

υ.γ.
Το ότι τρελλαίνομαι για γαύρο σε όλες του τις εκδοχές (μαρινάτος, γεμιστός, πλακί, τηγανητός κλπ), μήπως έχει καμμιά σχέση ?? :haha:

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Ένας πεύκος μόνος κι έεεερημοοοος...............

(βρε λες γι αυτό να ταυτίστηκα τόσο εύκολα με τον Treebeard απ' τον Άρχοντα...????:roll:):roll:

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Malysa θα σε μαλώσω,άσε που η Pandora θα σε εξοστρακήσει.
Καλά δεν ξέρεις το Γαύρο?
Η φιλενάδα σου κάθε φορά που παιρνάει,ξαποσταίνει στη σκιά του
και φιλά το χώμα που χει ριζώσει.:haha:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Malysa θα σε μαλώσω,άσε που η Pandora θα σε εξοστρακήσει.
Καλά δεν ξέρεις το Γαύρο?
Η φιλενάδα σου κάθε φορά που παιρνάει,ξαποσταίνει στη σκιά του
και φιλά το χώμα που χει ριζώσει.:haha:
:haha::haha::haha: ας την Ντινάκι μου, θέλει σεμινάρια ακόμη...θα της φτιάξω φιλετάκι που της αρέσει...:bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα