Γι αυτο προτεινω τηλ. Εχει εξομοιωσει τους ορους με τη SkyExpress.? Πάντως στο σάιτ και στο app, ακόμα και λίγο πριν την αγορά εισιτηρίων δεν φαίνεται κάτι τέτοιο.
Δεν σε αμφισβητώ, αλλά μια τέτοια ευεργετική αλλαγή, που προφανώς είναι διαφήμιση για την εταιρία την κρατάνε κρυφή;Γι αυτο προτεινω τηλ. Εχει εξομοιωσει τους ορους με τη SkyExpress.
Μαλλον το κέρδος απο οσους θα αγοράσουν flex επειδη θελουν και βαλιτσα και προσωπικο αντικειμενο θα ειναι υψηλότερο απο τη διαφημίση της "ευεργεσίας"! Το περιεργο ειναι πως ενω (ουσιαστικα) αφαιρεθηκε ενα "προνομιο" του flex ναυλου, ανεβηκε η οικονομικη διαφορα με το light ναυλο.Δεν σε αμφισβητώ, αλλά μια τέτοια ευεργετική αλλαγή, που προφανώς είναι διαφήμιση για την εταιρία την κρατάνε κρυφή;
edit το άκουσα με τα ίδια μου τα αυτάκια. Δεν έχουν ενημερώσει ακόμα το σάιτ και το app.
Θενκς @paefstra
Ίσως για αυτό. Σου λέει αν το θέμα σου ήταν το έξτρα αντικείμενο κλείσε light και ας πάμε το flex αισθητά πιο πάνω για όσους θέλουν τη δωρεάν ακύρωση. Τρέχα γύρευε.Το περιεργο ειναι πως ενω (ουσιαστικα) αφαιρεθηκε ενα "προνομιο" του flex ναυλου, ανεβηκε η οικονομικη διαφορα με το light ναυλο.
Ναι αλλα ουτε αυτο εχει πλεον πολυ βαση ειδικα για πτησεις εσωτερικου ή κοντινες διαδρομες εξωτερικου γιατι πλεον το κοστος (μίας) αλλαγής δεν θα κοστίσει ιδιαιτερα υψηλοτερα απο τη διαφορα μεταξυ light και flex. Εγω παντα εκλεινα flex για να εχω το κεφαλι μου ησυχο και διαπιστωσα πως σε 3 χρονια εχω χρειαστεί να αλλαξω το 10% των πτησεων μου. Οποτε πλεον εβγαλα light καθως η διαφορα ναυλου ηταν γυρω στα 25 ευρώ και το κοστος αλλαγης ηταν 45. Δηλαδή θα πρεπει να πληρωνω στην aegean 250 ευρώ επιπλεον διαφορα ναυλου στις 10 πτησεις για να γλίτωσω 45 απο τη μια που πιθανον να αλλαξω... Ακομα και τις μισες απο τις 10 να χρειαστει να αλλαξω παλι θα ειμαι ισα βαρκα-ισα νερα. Σε αλλη περιπτωση που το κοστος αλλαγης ηταν 70 ευρώ στο light, εκλεισα flex. Πλεον θεωρω πως σε ορισμενες διαδρομες αξιζει το ρισκο του light για οποιον δεν προβαινει σε αλλαγές κατ' επανάληψη.Ίσως για αυτό. Σου λέει αν το θέμα σου ήταν το έξτρα αντικείμενο κλείσε light και ας πάμε το flex αισθητά πιο πάνω για όσους θέλουν τη δωρεάν ακύρωση. Τρέχα γύρευε.
Δεν αγοράζω πλέον light αλλά μόνο flex ή comfort flex εάν χρειάζομαι και βαλίτσα.Αλλαξε απο 12 Ιουλη, τωρα και προσωπικο αντικειμενο. Τηλ στην Aegean για επιβεβαιωση.
Και να μην εχει ανακοινωθει ακόμα, δεν θα εχετε θεμα.Τέλεια! Έχω πτήση στις 19/9 για Βουκουρέστι οπότε να μην πάρω τηλέφωνο, θα έχει ανακοινωθεί μέχρι τότε