Aegean Airlines Αποσκευές και χειραποσκευές Aegean

pan82

Member
Μεσα σ΄αυτο βαζω 3 γυναικειες τσαντες. Σ' ευχαριστω, ειναι καταντια που μετραω με το ζορι 2 τσαντες τοσα χρονια, μια στο χερι και μια στη βαλιτσα. Επιτελους.
H αλήθεια κι εγώ και πολλές φορές επειδή βγάζω με μιλια έβαζα βαλίτσα γιατί είχα ένα άγχος μη παράφουσκωσω το σακίδιο πλάτης και έχω κάνα θέμα, αυτό είναι τεράστιο μέγεθος σχεδόν μισή χειραποσκευη και δεν έχει και όριο βαρους.

paefstra

Member
H αλήθεια κι εγώ και πολλές φορές επειδή βγάζω με μιλια έβαζα βαλίτσα γιατί είχα ένα άγχος μη παράφουσκωσω το σακίδιο πλάτης και έχω κάνα θέμα, αυτό είναι τεράστιο μέγεθος σχεδόν μισή χειραποσκευη και δεν έχει και όριο βαρους.
Βαζω καπου 3 κιλα σε απλη γυναικεια τσαντα αλλα αυτη παιρνει 5- 6. Συν τα 8 της βαλιτσας, παμε στα 13 κιλα.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Μια απλή απάντηση, επιπλέον κόστος σε καύσιμο για την πτήση ανα μίλι ! Λέω εγώ τώρα.

nick07

Member
Λοιπόν για να απάντησω στο ερώτημα μου τυχαία μπήκα σήμερα σε μια κράτηση να δω κοστος για προσθήκη βαλίτσας και είδα αυτό.
Σωστά θυμόμουν ότι κάπου το είχα δεί παλιά, γράφει διαστάσεις έξτρα τσάντας και τελικά είναι μεγαλύτερη από της ryanair είναι 40*30*20 αντί 40*25*20. Οπότε τώρα κατάλαβα γιατί ποτέ δε λένε κάτι γιατί τις τεράστιες τσάντες που κουβαλούν πολλοί
Ολα τα backpack που εχω (για μεταφορα laptop, φορτιστων κλπ - οχι για ρουχα κλπ) και παντα χρησιμοποιω με aegean χωρις κανενα προβλημα ειναι ψηλοτερα απο 40cm. Βασικα 40cm φαινεται πολυ μικρο για backpack...

Ppetran

Member
Ολα τα backpack που εχω (για μεταφορα laptop, φορτιστων κλπ - οχι για ρουχα κλπ) και παντα χρησιμοποιω με aegean χωρις κανενα προβλημα ειναι ψηλοτερα απο 40cm. Βασικα 40cm φαινεται πολυ μικρο για
...
BackPack ποτέ δεν μου είπαν κάτι. Βαλίτσες 8 κιλών με ανοχή μέχρι 1 κιλού σε κάποιες περιπτώσεις αλλιώς αφαιρείς και τα βάζεις στο backpack!

pan82

Member
BackPack ποτέ δεν μου είπαν κάτι. Βαλίτσες 8 κιλών με ανοχή μέχρι 1 κιλού σε κάποιες περιπτώσεις αλλιώς αφαιρείς και τα βάζεις στο backpack!
H αλήθεια είναι ότι δεν έχουν θήκη τοποθέτησης backpack ακόμα οπότε δε μπορούν να το μετρήσουν με κάποιο τρόπο σιγά μην έπαιρναν μέτρο να μετράνε για αυτό τα περνάνε όλα και αφού δεν έχει και όριο βαρους κανένας έλεγχος ενώ στις χειραποσκευες έχουν και θήκη και ζυγαριά και άπλα ανάλογα τις ορέξεις κάνουν ελέγχους. Επίσης το backpack συμπιέζεται κι όλας από όλες τις πλευρές.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Εάν ξεπερνάει η χειραποσκευή τα 8 kg σου ζυγίζουν και το προσωπικό αντικείμενο. Έτυχε στην κόρη μου και πλήρωσε 40€ πριν 2 χρόνια για 1 κιλό επιπλέον στη χειραποσκευή, επειδή είχε και βαριά και παραγεμισμένη γυναικεία τσάντα.
Δεν ξέρω εάν ισχύει ακόμη...
Το εισιτήριο ήταν flex.

pan82

Member
Εάν ξεπερνάει η χειραποσκευή τα 8 kg σου ζυγίζουν και το προσωπικό αντικείμενο. Έτυχε στην κόρη μου και πλήρωσε 40€ πριν 2 χρόνια για 1 κιλό επιπλέον στη χειραποσκευή, επειδή είχε και βαριά και παραγεμισμένη γυναικεία τσάντα.
Δεν ξέρω εάν ισχύει ακόμη...
Το εισιτήριο ήταν flex.
Kαι να στο ζυγίσουν δεν έχει κάποιο όριο αναρτημένο η εταιρεία στο εισιτήριο για να σε βγάλει εκτός οπότε μάλλον τη βρήκαν εύκολη τη κόρη και τη χτύπησαν, άλλωστε άπειρες φορές αν ζυγίζει παραπάνω η βαλίτσα σε υποχρεώνουν να βγάλεις πράγματα και να τα πάρεις πάνω σου η στο σακίδιο σου για να μη σε χρεώσουν για υπέρβαρη χειραποσκευή

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι
Kαλησπερα σας! Να σας κάνω μια ερώτηση, μιας και ποτέ δεν έχω ξανακάνει στην επιστροφή check in στο αεροδρόμιο ( γυρνάω από Αϊντχόφεν και δεν γίνεται online ) . Έχω μόνο μια χειραποσκευη, παίζει να την ζυγίσουν κατά το check in?

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι
Kαλησπερα σας! Να σας κάνω μια ερώτηση, μιας και ποτέ δεν έχω ξανακάνει στην επιστροφή check in στο αεροδρόμιο ( γυρνάω από Αϊντχόφεν και δεν γίνεται online ) . Έχω μόνο μια χειραποσκευη, παίζει να την ζυγίσουν κατά το check in?
Δεν μου απαντάει και εμένα κάποιος βρε παιδιά να μου φύγει για άγχος..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.828
Μέλη
39.580
Νεότερο μέλος
Christos Sak

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom