ΝαιΝα υποθέσω πως κλείνω το tourist route?
Καλησπέρα και από έμενα!Καλησπέρα! Ίσως έχει γίνει ξανά ανάλογη ερώτηση στο φόρουμ αλλά επειδή δεν βρίσκω και πολύ άκρη θα ήθελα την βοήθεια όποιου γνωρίζει. Τέλος Ιουλίου σκοπεύω να επισκεφτώ την Κρακοβία. Η απορία μου αφορά τα αλατωρυχεία. Έχω βρει ήδη το γραφείο που αναλαμβάνει την ξενάγηση στα ελληνικά με κόστος 124€ για δύο άτομα. Ωστόσο όπως είδα στην επίσημη σελίδα του αλατωρυχείου η είσοδος με ξενάγηση στα αγγλικά κοστίζει περίπου 23€/άτομο. Πληροφορήθηκα, όμως, ότι υπάρχουν πολλά τουριστικά γραφεία στο κέντρο της πόλης που αναλαμβάνουν την εκδρομή. Όσο έχω ψάξει οι τιμές κυμαίνονται στα εν λόγω γραφεία περίπου 45€/άτομο. Γνωρίζει κάποιος πόσο περίπου κοστίζουν ή αν μπορεί κάποιος να μας προτείνει; Εφόσον, δεν έχουμε θέμα με τα αγγλικά (λόγω επαγγέλματος) κι εφόσον η διαφορά των χρημάτων είναι τεράστια αν τελικά επιλέξουμε να πάμε μόνοι μας στα Αλατωρυχεία, μπορούμε να βγάλουμε εισιτήριο απευθείας εκεί ή πρέπει να το κλείσουμε από τώρα πριν ταξιδέψουμε;
Σ' ευχαριστώ πολύ! Τελικά έκλεισα σήμερα απευθείας τα εισιτήρια και λογικά θα μετακινηθούμε με τα μέσα μαζικής!!Καλησπέρα και από έμενα!
Εφόσον δεν έχετε πρόβλημα με τα αγγλικά είτε κλείστε τα εισιτήρια από το internet είτε πηγαίνετε εκεί. Έχει συνέχεια ξεναγήσεις και ένα πολύ ωραίο πάρκο απ' έξω εάν καθυστερήσετε να μπείτε. Εμείς πήγαμε (και επιστρέψαμε) μόνες μας με uber με 16 € πήγαινε-έλα τα 4 άτομα.
Κόστος εισιτηρίου περίπου 20€ συν κάτι ακόμα για να βγάλετε φωτογραφίες όποτε δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσετε τόσα λεφτά για ξενάγηση στα ελληνικά.
Ελπίζω να βοήθησα κάπως,Ότι άλλο χρειαστείτε μην διστάσετε.
Καλησπέρα.Καλησπέρα! Ίσως έχει γίνει ξανά ανάλογη ερώτηση στο φόρουμ αλλά επειδή δεν βρίσκω και πολύ άκρη...
Οπως πολύ σωστά προαναφέρθηκε από τη @magda pap. είναι ότι χειρότερο μπορεί να κάνει κάποιος.καλησπέρα. Μπορείς να με καθοδηγήσεις αν θέλω να πάμε 4 ατομα από Κρακοβία στο Αουτσβιτς 2 και μετά αλατωρυχεία με βανάκι γίνετια;
Καλησπέρα. Αν κατεβείτε στη πόλη με το τρένο, θα πρότεινα να πληρώσετε τα εισιτήρια με κάρτα, και να κάνετε συνάλλαγμα στο κεντρικό σταθμό, ήταν το καλύτερο ανταλλακτηριο που βρήκαμε και το πρότεινε κάποιο παιδί εδώ. Στα 150 ευρώ μας κράτησε 3 και κατι προμήθεια, εν αντιθέσει με τα άλλα στο κέντρο όπου παίζουν απατεωνιές..Γεια σας και από μένα! Πετάμε την Δευτέρα για Κρακοβία και θα κάνουμε συνάλλαγμα κατευθείαν εκεί. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο αξιόπιστο ανταλλακτήριο και που?
Ευχαριστώ πολύ! Εμείς θα μένουμε από την άλλη πλευρά της πόλης και θα είμαστε μακριά από τον σταθμό. Στο planty park δίπλα στην παλιά πόλη. Αν υπάρχει κάτι εκει θα το εκτιμούσα πολύ.Συμφωνω,στο κεντρικό σταθμό μέσα στο mall.
Καλημέρα!Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό μαγαζί με παραδοσιακή πολωνική κουζίνα στην Κρακοβια; Όσες φορές είχα πάει, δοκίμαζα άλλες κουζίνες (είχα λατρέψει ένα ιταλικό εστιατόριο) γιατί τα μαγαζιά με πολωνικό φαγητό στην παλιά πόλη έμοιαζαν πολύ τουριστικά. Έχετε καμία πρόταση;