GiorgosK79
Member
Σας ευχαριστώ για τις αναλυτικές οδηγίες. Uber λοιπόν!
Last edited:
Εμένα η πληρωμή έγινε στο τέλος πάντως στην Ρουμανία όσες φορές και αν το πήρα.Κατεβαζεις την εφαρμογη και δινεις τα στοιχεια της καρτας σου. Μην φοβασαι, ειναι ασφαλες. Οταν ερθει η ωρα να καλεσεις οχημα, δινει την τοποθεσία στην οποία βρίσκεσαι, βάζεις που θες να πας και καλεί έναν οδηγό να σε παραλάβει από εκει που είσαι για να σε πάει εκει που ζήτησες. Η πληρωμή γίνεται από την αρχή της διαδρομής. Μπορείς να βλέπεις στον χάρτη της εφαρμογής την διαδρομή σου. Χρησιμοποιώ πάντα το Uber όταν υπάρχει σε μια χώρα, πόσο μάλλον στην Πολωνία που είναι πάμφθηνο!
Εννοείται! Εμένα έτυχε να αλλάξει και μάλιστα κατά πολύ η τιμή! Μπορεί ακόμα και τα διπλά!Αυτό διάβασα στις οδηγίες του Site της uber. Ότι η πληρωμή γίνεται στο τέλος. Κάτι ακόμη που με άγχωσε είναι ότι επίσης αναφέρεται ότι η αρχική τιμή που σου βγάζει η εφαρμογή, ας πούμε 10 ευρώ, ενδέχεται να αλλάξει μέχρι να φτάσεις στον προορισμό απο διάφορους παράγοντες όπως αν σας κάτσει μεγάλη κίνηση στον δρόμο. Σε μια τέτοια περίπτωση πόσο μπορεί να ανέβει η ταρίφα δεν γράφουν πουθενά...
Το αν αξίζει έχει να κάνει και με τα ενδιαφέροντα του καθενός. Εμένα μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον. Έχει στοιχεία για την μορφή της πόλης της Κρακοβίας και την παλαιότερη ιστορία της, καθώς και αρκετά βίντεο. Συνολικά διαθέτει ωραία ατμόσφαιρα.Για το μουσείο Rynek Underground που βρίσκεται 4 μέτρα κάτω (απο τη γη) απο την κεντρική πλατεία δεν είδα κανέναν να εχει γράψει κάτι. Αξίζει;
Τέλεια! Ευχαριστώ πολύ!Το αν αξίζει έχει να κάνει και με τα ενδιαφέροντα του καθενός. Εμένα μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον. Έχει στοιχεία για την μορφή της πόλης της Κρακοβίας και την παλαιότερη ιστορία της, καθώς και αρκετά βίντεο. Συνολικά διαθέτει ωραία ατμόσφαιρα.
Υπολογίστε περίπου 1.5 με 2 ώρες. Επίσης, θα πρέπει να πάτε να κάνετε προκράτηση θέσης. Δωρεάν είσοδο έχει κάθε Τρίτη. Ωστόσο εμείς δεν βρήκαμε διαθέσιμες θέσεις.
Αν έχετε χρόνο και ενδιαφέρον για το θέμα, αξίζει η επίσκεψη!