StavroulaChan
New Member
Όχι. Δεν ολοκλήρωσα τη διαδικασία αυτή που ήταν τελευταία και δεν έβαλα τίποτε, απλώς πάτησα πίσω και βγήκα.
Είσαι εντάξει και τέλος.Όχι. Δεν ολοκλήρωσα τη διαδικασία αυτή που ήταν τελευταία και δεν έβαλα τίποτε, απλώς πάτησα πίσω και βγήκα.
δε ξερω και γω.το email που μου το εστειλε ειναι το [email protected] και οταν ανοιγεις το συνδεσμο σε παει κανονικα στη σελιδα του booking. μετα φανταζομαι ισως θα πρεπει να γινεις μελος ,αν δεν εισαι κατι τετοιο. αν ξερει καποιος κατι παραπανω ας μας διαφωτισειΕίναι σίγουρα από το booking;Γιατί πιστώνει σε Δολλάρια;Και μέσω ποιάς διαδικασίας θα δοθούν τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας;Δεν ξέρω κάτι περισσότερο απλά αναρωτιέμαι.
Εντάξει λοιπόν.' Αδικα η καχυποψία.
Να πούμε λοιπόν ότι την σύσταση μπορεί να την κάνει ο οποιοσδήποτε στον οποιονδήποτε και δεν χρειάζεται να πάρουν το λινκ από εσένα συγκεκριμένα. Αρκεί να είναι μέλη του booking. Οι συστάσεις είναι πολύ βολικες ανάμεσα σε φιλους, ζευγάρια κτλ καθώς η επιβραβευση*2 μένει μέσα στην παρέα.
Ναι. Μπορείς να κλείσεις για όποιον θες. Κατα την κρατηςη θα συμπληρώσεις το όνομα αυτού που θα καταλήσει στο δωμάτιοΚαλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να κλείσω δωμάτιο από το λογαριασμό μου στο booking για τους γονείς μου?? Γνωρίζει κάποιος??