gkalla
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ????
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Πριν 1,5 μήνα πάντως σε παρόμοια περίπτωση στην Ρώμη η booking μου πλήρωσε την διαφορά αμέσως μετά την λήξη της μίσθωσης. Το ποσό μάλιστα που μου έδωσε ήταν υπερδιπλάσιο της τιμής του αρχικού καταλύματος. Απ’ ότι κατάλαβα το κράτησε από τον ιδιοκτήτη του πρώτου καταλύματος που έκανε την ακύρωση τελευταία στιγμή.Να γραψω και γω την εμπειρια του προσφατου ταξιδιου (πριν μια εβδομαδα) της κορης με την Booking στη Ρωμη...η κρατηση εγινε πριν 2 μηνες περιπου, με δικαιωμα ακυρωσης 2 ημερες πριν την αφιξη...μειλ και τηλεφωνο του Ιταλου σε αγραναπαυση...3 βδομαδες πριν το ταξιδι μας ερχεται μνμ που λεει οτι δεν υπαρχουν χρηματα στην καρτα ! Κανω μεταφορα χρηματων στην καρτα της κορης ! 2 μερες πριν το ταξιδι το ιδιο μνμ και ενα τα χρηματα υπαρχουν ! Επικοινωνω με μπουκινγκ , τους αναφερω το τι γινεται και μου απαντανε οτι ''δεν εχει δικαιωμα ο Ιταλος να παρει τα χρηματα απο καρτα διοτι η πληρωμη θα γινει στο κατάλυμα και οτι θα επικοινωνησουμε εμεις μαζι του !''. Μια ωρα αργοτερα μας ερχεται μνμ οτι εχει γινει επιβεβαιωση της κρατησης και οτι ολα ειναι τακτοποιημενα. Αργα το βραδυ νεο μνμ στο κινητο οτι η κρατηση εχει απορριφθει !! Ολα αυτα μια μερα πριν την πτηση.Επικοινωνω με μπουκινγκ τους αναφερω το προβλημα, λενε οτι θα ψαξουν να βρουνε τι συμβαινει και μας προτεινουν ενα χαμηλοτερης ποιοτητος καταλυμα και πιο ακριβο...επιλογες δεν εχουμε, το κλεισαμε !!! Αφου ολα πηγαν καλα με πτηση κλπ. τα παιδια ψαχνουν το ξενοδοχειο μια η ωρα το βραδυ στη Ρωμη αλλα ξενοδοχειο καπουτ...στην αλλη γραμμη η κορη η οποια μας λεει οτι δεν υπαρχει τετοιο ξενοδοχειο !!! Επικοινωνουν απο κει με μπουκινγκ η οποια δε μπορει και παλι να καταλαβει τι συνεβη και προσπαθει να τους βρει καταλυμα...φυσικα ,τετοια ωρα τετοια λογια, βρηκαν ενα ακομη χαμηλοτερης ποιοτητος στα ιδια χρηματα με το αρχικο αλλα οχι και σε τοσο καλη περιοχη ! Περιμενω απο το ενα το παιδι να μου δωσουν τους κωδικους της κρατησης να τους παρω να γινουμε λωκος !!! τιποτε αλλο !