EIRHNH2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Αξίζουν οι κατακομβες;
Αποφάσισε και κλείσε από εδώ ότι θες να επισκεφθείς. Γλιτώνεις ουρές και ταλαιπωρία. Αν θες να ανέβεις στο πύργο του Άιφελ με ασανσέρ μόνο από το ίντερνετ θα βρεις και τουλάχιστον ένα μήνα πρινκαλημερα, για Παρισι πρεπει να κλεισω πιο πριν κατι ; Ισως λουβρο; κατι αλλο;
Αξίζουν, αλλά όχι με την ουρά που έχουν συνήθως. Υπολόγισε >2 ώρες ορθοστασία (και έλπιζε να μη βρέξει).Αξίζουν οι κατακομβες;
Καλημέρα Ειρήνη, καλή Κυριακή!!!Πήγα πριν 3 χρόνια περίπου 8 ημέρες 7 βράδια.Νομιζω διάβασες και την ιστορία μου.Κλεισε τα πάντα από δω κάτ εμέ.καλημερα, για Παρισι πρεπει να κλεισω πιο πριν κατι ; Ισως λουβρο; κατι αλλο;
Θα περάσετε τέλεια,μια χαρά είναι και 4 μέρες!!!Ναι, διάβασα την ιστορία σου και πραγματικά με βοήθησε πολύ! Βέβαια, εγώ εγώ πάει μικρή και τώρα βγάζουμε πρόγραμμα που δεν έχει disneyland με σκοπό να πάμε σε 3 χρόνια με τα μικρά μας. Ετσι, δεν θα κάνουμε κάποια πράγματα που θα τα κάνουμε με τα μικρά μαζί..... 4 μέρες έχουμε, δεν τις λες κ πολλές....
Αν θες να ανέβεις στο πύργο με το ασανσέρ αν το αφήσεις τελευταία στιγμή δεν θα βρεις, μπορεί να μη βρεις και τώρα...Καλώς εχόντων των πραγμάτων, 26 με 30 Ιουνίου θα είμαστε στο Παρίσι.
Επειδή αυτή την εποχή τα πράγματα είναι ρευστά και επίσης φοβάμαι καμία ακύρωση από την Transavia, αναρωτιέμαι εάν είναι απαραίτητο να κλείσω από τώρα, Disneyland, πύργο του Άιφελ και Λούβρο που σίγουρα θα πάμε. Εάν δηλαδή το αφήσω για μια - δύο ημέρες πριν, υπάρχει περίπτωση να μην βρούμε εισιτήρια;
Φάγαμε και μια ήττα με τα εισιτήρια της Disneyland που τις τελευταίες ημέρες ανέβηκαν 15€ και έχω την κόρη που γκρινιάζει να τα κλείσουμε όλα τώρα.