• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κούβα Απορίες Κούβα, πολλές απορίες!

xristosmixail

Member
Εκτος απο παρακεταμολη και σερβιετες για τις γυναικες καμια αλλη ιδεα τι νανπαρω μαζι μου;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εκτος απο παρακεταμολη και σερβιετες για τις γυναικες καμια αλλη ιδεα τι νανπαρω μαζι μου;
Εννοείς για προσωπική χρήση ή για να μοιράσεις;
Επίσης, θα πας με πρακτορείο ή μόνος; Γιατί διαφέρουν οι ανάγκες εκεί.

Καλησπέρα, από αυτά που έχω δει, υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις σε αντιβιώσεις (και στην Ελλάδα είναι σε έλλειψη τώρα δυστυχώς!), αντιυπερτασικά, παυσίπονα, αντιφλεγονώδη, φάρμακα για χρόνιες ασθένειες (καρδιολογικά, διαβήτη, θυρεοειδή, κ.ά). Οπότε, όποιο φάρμακο και να πας, καλό θα κάνει

xristosmixail

Member
Εννοείς για προσωπική χρήση ή για να μοιράσεις;
Επίσης, θα πας με πρακτορείο ή μόνος; Γιατί διαφέρουν οι ανάγκες εκεί.
Θα παω με πρακτορειο. Για να τα μοιρασω σκεφτομουν.

Καλησπέρα, από αυτά που έχω δει, υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις σε αντιβιώσεις (και στην Ελλάδα είναι σε έλλειψη τώρα δυστυχώς!), αντιυπερτασικά, παυσίπονα, αντιφλεγονώδη, φάρμακα για χρόνιες ασθένειες (καρδιολογικά, διαβήτη, θυρεοειδή, κ.ά). Οπότε, όποιο φάρμακο και να πας, καλό θα κάνει
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!

DanDav

New Member
Αγαπημένοι συνταξιδιώτες, καινούριο μέλλον στο φόρουμ.
Θα χρειαστώ άμεσα τη βοήθεια σας! Επιλέξαμε την Κούβα για ταξίδι του μέλιτος τον Νοέμβριο!
Μόλις βρήκα εισιτήρια (θεωρώ οικονομικά) από Μαδρίτη με τη World2fly. Το σάιτ μου προσθέρει την επιλογή να μου βγάλει βίζα με 25 ευρώ. Το κάνω ή να πορτιμήσω πρακτορείο; Η βίζα είναι το ίδιο με την tourist card, έτσι;
Η ιατρική ασφάλεια είναι απαραίτητη; Και που τη δείχνουμε/επισυνάπτουμε;
Και τέλος μένει να συμπληρώσουμε το entry form πριν μπούμε στην κούβα.
Κάτι άλλο που μου ξεφεύγει;
Αναμένω τη βοήθεια σας καθώς ελπίζω να κλείσω σήμερα τα εισιτήρια πριν αλλάξει η τιμή τους!!
Ευχαριστώ!!

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
καλώς ήλθατε!
Για τη βίζα μέσω πρακτορείου από ότι μας λέει ο φίλτατος @Yorgos ,
Πείτε μας τι τιμή βρήκατε αν θέλετε.
Ιατρική ασφάλεια απαραίτητη ναι θα τη δείξετε στον τελωνειακό έλεγχο (πιθανώς και στα γκισέ της αεροπορικής δεν θυμάμαι)
Υπάρχει το σχετικό νήμα στο φόρουμ που θα βρείτε πολλές πληροφορίες
Η ώρα η καλή!

DanDav

New Member
καλώς ήλθατε!
Για τη βίζα μέσω πρακτορείου από ότι μας λέει ο φίλτατος @Yorgos ,
Πείτε μας τι τιμή βρήκατε αν θέλετε.
Ιατρική ασφάλεια απαραίτητη ναι θα τη δείξετε στον τελωνειακό έλεγχο (πιθανώς και στα γκισέ της αεροπορικής δεν θυμάμαι)
Υπάρχει το σχετικό νήμα στο φόρουμ που θα βρείτε πολλές πληροφορίες

Η ώρα η καλή!

Ευχαριστούμε!
Οκ, latino travel από ότι διάβασα.. και ασφάλεια φαντάζομαι να ισχύει σε κούβα και μεταφρασμένη.
Τα εισιτήρια 470 το άτομο!
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες,, θα ανατρέξω και στα παλαιότερα ποστ!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αγαπημένοι συνταξιδιώτες, καινούριο μέλλον στο φόρουμ.
Θα χρειαστώ άμεσα τη βοήθεια σας! Επιλέξαμε την Κούβα για ταξίδι του μέλιτος τον Νοέμβριο!
Μόλις βρήκα εισιτήρια (θεωρώ οικονομικά) από Μαδρίτη με τη World2fly. Το σάιτ μου προσθέρει την επιλογή να μου βγάλει βίζα με 25 ευρώ. Το κάνω ή να πορτιμήσω πρακτορείο; Η βίζα είναι το ίδιο με την tourist card, έτσι;
Η ιατρική ασφάλεια είναι απαραίτητη; Και που τη δείχνουμε/επισυνάπτουμε;
Και τέλος μένει να συμπληρώσουμε το entry form πριν μπούμε στην κούβα.
Κάτι άλλο που μου ξεφεύγει;
Αναμένω τη βοήθεια σας καθώς ελπίζω να κλείσω σήμερα τα εισιτήρια πριν αλλάξει η τιμή τους!!
Ευχαριστώ!!
Αυτά τα τρία που λες θες. Ναι, η βίζα είναι η tourist card.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Θα παω με πρακτορειο. Για να τα μοιρασω σκεφτομουν.
Ό,τι φάρμακο και να φέρεις θα πιάσει τόπο. Κυριολεκτικά δεν υπάρχουν ούτε ασπιρίνες. Μη φέρεις μπισκότα κλπ, η ανάγκη για φάρμακα είναι πολύ μεγαλύτερη.

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Θα ελεγα να προσεξετε λιγο τα φαρμακα για χρονιες παθησεις οπως διαβητη καρδιοπαθειες γιατι περα του να αλλαξετε τη αγωγη του ασθενη δεν θα μπορεσετε να μετατρεψετε τη δοσολογια και υστερα δεν θα υπαρξει συνεχιση φαρμακευτικης αγωγης..θελει μεγαλη προσοχη αυτο ... αυτα που μπορειτε να δωσετε που δεν χρειαζονται σταθερη και χρονια χορήγηση ειναι οι αντιβιωσεις τα αντιφλεγμωνωδη, παυσιπονα και ισως καποια εισπνεομενα για οξεα περιστατικα και οχι ως χρονια θεραπεια..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom