elriko
Member
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
Εννοείς για προσωπική χρήση ή για να μοιράσεις;Εκτος απο παρακεταμολη και σερβιετες για τις γυναικες καμια αλλη ιδεα τι νανπαρω μαζι μου;
Καλησπέρα, από αυτά που έχω δει, υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις σε αντιβιώσεις (και στην Ελλάδα είναι σε έλλειψη τώρα δυστυχώς!), αντιυπερτασικά, παυσίπονα, αντιφλεγονώδη, φάρμακα για χρόνιες ασθένειες (καρδιολογικά, διαβήτη, θυρεοειδή, κ.ά). Οπότε, όποιο φάρμακο και να πας, καλό θα κάνειΕκτος απο παρακεταμολη και σερβιετες για τις γυναικες καμια αλλη ιδεα τι νανπαρω μαζι μου;
Θα παω με πρακτορειο. Για να τα μοιρασω σκεφτομουν.Εννοείς για προσωπική χρήση ή για να μοιράσεις;
Επίσης, θα πας με πρακτορείο ή μόνος; Γιατί διαφέρουν οι ανάγκες εκεί.
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!Καλησπέρα, από αυτά που έχω δει, υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις σε αντιβιώσεις (και στην Ελλάδα είναι σε έλλειψη τώρα δυστυχώς!), αντιυπερτασικά, παυσίπονα, αντιφλεγονώδη, φάρμακα για χρόνιες ασθένειες (καρδιολογικά, διαβήτη, θυρεοειδή, κ.ά). Οπότε, όποιο φάρμακο και να πας, καλό θα κάνει
Η ώρα η καλή!
καλώς ήλθατε!
Για τη βίζα μέσω πρακτορείου από ότι μας λέει ο φίλτατος @Yorgos ,
Πείτε μας τι τιμή βρήκατε αν θέλετε.
Ιατρική ασφάλεια απαραίτητη ναι θα τη δείξετε στον τελωνειακό έλεγχο (πιθανώς και στα γκισέ της αεροπορικής δεν θυμάμαι)
Υπάρχει το σχετικό νήμα στο φόρουμ που θα βρείτε πολλές πληροφορίες
Η ώρα η καλή!
Αυτά τα τρία που λες θες. Ναι, η βίζα είναι η tourist card.Αγαπημένοι συνταξιδιώτες, καινούριο μέλλον στο φόρουμ.
Θα χρειαστώ άμεσα τη βοήθεια σας! Επιλέξαμε την Κούβα για ταξίδι του μέλιτος τον Νοέμβριο!
Μόλις βρήκα εισιτήρια (θεωρώ οικονομικά) από Μαδρίτη με τη World2fly. Το σάιτ μου προσθέρει την επιλογή να μου βγάλει βίζα με 25 ευρώ. Το κάνω ή να πορτιμήσω πρακτορείο; Η βίζα είναι το ίδιο με την tourist card, έτσι;
Η ιατρική ασφάλεια είναι απαραίτητη; Και που τη δείχνουμε/επισυνάπτουμε;
Και τέλος μένει να συμπληρώσουμε το entry form πριν μπούμε στην κούβα.
Κάτι άλλο που μου ξεφεύγει;
Αναμένω τη βοήθεια σας καθώς ελπίζω να κλείσω σήμερα τα εισιτήρια πριν αλλάξει η τιμή τους!!
Ευχαριστώ!!
Τσάμπα!!!Τα εισιτήρια 470 το άτομο!
Ό,τι φάρμακο και να φέρεις θα πιάσει τόπο. Κυριολεκτικά δεν υπάρχουν ούτε ασπιρίνες. Μη φέρεις μπισκότα κλπ, η ανάγκη για φάρμακα είναι πολύ μεγαλύτερη.Θα παω με πρακτορειο. Για να τα μοιρασω σκεφτομουν.
Θα ελεγα να προσεξετε λιγο τα φαρμακα για χρονιες παθησεις οπως διαβητη καρδιοπαθειες γιατι περα του να αλλαξετε τη αγωγη του ασθενη δεν θα μπορεσετε να μετατρεψετε τη δοσολογια και υστερα δεν θα υπαρξει συνεχιση φαρμακευτικης αγωγης..θελει μεγαλη προσοχη αυτο ... αυτα που μπορειτε να δωσετε που δεν χρειαζονται σταθερη και χρονια χορήγηση ειναι οι αντιβιωσεις τα αντιφλεγμωνωδη, παυσιπονα και ισως καποια εισπνεομενα για οξεα περιστατικα και οχι ως χρονια θεραπεια..Καλησπέρα, από αυτά που έχω δει, υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις σε αντιβιώσεις (και στην Ελλάδα είναι σε έλλειψη τώρα δυστυχώς!), αντιυπερτασικά, παυσίπονα, αντιφλεγονώδη, φάρμακα για χρόνιες ασθένειες (καρδιολογικά, διαβήτη, θυρεοειδή, κ.ά). Οπότε, όποιο φάρμακο και να πας, καλό θα κάνει