Κούβα Απορίες Κούβα, πολλές απορίες!

Harrygreen88

Member
Επόμενο Ταξίδι
N/A
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
Γιώργο αυτό με την ένωση αυτοκινητιστών είμαστε βέβαιοι ότι έχει καθημερινά και σε διάφορα ωράρια ή ότι θα έχει και όταν φτάσω εγώ? Ρωτάω γιατί τα βιαζούλ θα τα κλείσω από τώρα και θα είμαι ήσυχος, μην έχω άγχος με το αν βρώ shared taxi. Το να πάρω βιαζούλ από βινιάλες για τρινιδάδ ή σιεν το έχω αποκλείσει γιατί πέρα απ τις άπειρες ώρες (9:45 για τρινιδάδ) φεύγει και 6:45 το πρωί οπότε είναι πολύ μεγάλη η ταλαιπωρία. Μπορώ να κλείσω από τώρα θέση για τα shared taxi για βινιάλες σιενφουεγος και πόσο ακριβότερα κοστίζει?

Κίτσο πόσες ώρες ήταν θυμάσαι? Ακούγεται καλή ιδέα το να φύγω απευθείας για βινιάλες και να έχω στην επιστροφή 4 συνεχόμενες Αβάνα. Έτσι έχω όσο λιγότερα relocation γίνεται αλλά θα πρέπει να πληρώσω ταξί για βινιάλες που φαντάζομαι θα είναι αρκετά ακριβότερο απ το βιαζουλ που είχα σκοπό να πάρω χώρια που ίσως θα είναι too much η κούραση καπάκι μετά από τόσες ώρες πτήση. Γενικότερα πολύ λίγα δρομολόγια βιαζούλ απ ότι βλέπω, δεν βολεύουν καθόλου.

Όπως τα σκέφτομαι και μετά και από συζήτηση και με την εξίσου εξυπηρετική ΚΙΚΙ σκέφτομαι τελικώς Αβάνα Αβάνα Αβάνα Βινιάλες Βινιάλες Σιεν, Τρινιδαδ Τρινιδαδ Αβάνα αν είναι κάτι σίγουρο και εύκολο και σχετικά οικονομικό το shared taxi Βινιάλες Σιεν ειδάλλως αν αναγκαστικά πρέπει να φύγω με βιαζουλ από βινιάλες θα σπάσω τις 3 πρώτες μέρες και θα το κάνω αβάνα αβάνα βινιάλες βινιάλες αβάνα σιεν κτλ.

Σας έχω καταμπερδέψει, αν δεν ήταν αυτό το φόρουμ δεν θέλω να ξέρω πόσο πελαγωμένος θα ήμουν. Είναι που πάω με το κορίτσι και της τα έχω υποσχεθεί όλα τέλεια, αν πήγαινα με φίλους θα ήμουν εντελώς πιο χαλαρός.

buffon85

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κολομβία
Ταξίδι-Όνειρο
Χιλή, Ιαπωνία, Αμερική
τι τυχερο το κοριτσι! εγω κανω την δικη σου δουλεια!!
το προγραμμα σου μου φαινεται μια χαρα! να περασεις απο σαντα κλαρα ομως ε! πρεπει!!!

kitsos!

Member
Επόμενο Ταξίδι
αζορες
Ταξίδι-Όνειρο
περου
Κοιτα εμεις το ειχαμε κανει τυπου εκδρομη κ ειχαμε κανονισει πηγαινοντας σιενφουεγος να παμε κ στους κροκοδειλους κ lago del tesoro κ cueva de los peces κ στον κολπο των χοιρων οποτε μας βγηκε σαν ημερησια. Αλλα χωρις ολες αυτες τις στασεις πας ανετα γενικα γιατι εισαι με ταξι.. Σταματας κ καπου να τσιμπησεις τπτ να πιεις κ το κατιτις σου κ ξεμουδιαζεις..

Οσο για να φυγετε κατευθειαν για βινιαλες αν βρειτε αλλα 2 ατομα που να ενδιαφερονται σ βγαινει ακριβως οσο το βιασουλ. Αν πατε οι 2 σας μονο σ βγαινει ακριβως το διπλασιο αλλα σκεψου οτι πας την ωρα που θελεις εσυ κ σε αφηνει κ ακριβως στην casa που θα μενεις..

Harrygreen88

Member
Επόμενο Ταξίδι
N/A
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
Αυτά τα shared taxi της ένωσης αυτοκινητιστών στο βινιάλες είναι τόσο εύκολο να τα βρεις και σε ώρες που ίσως σε βολεύουν? Περιμένω να τα κλείσω εκεί on the spot? Ρωτάω γιατί τα βιαζούλ θα τα κλείσω από τώρα και αν σπάσει ο διάλος το ποδάρι του και δεν βρίσκω αυτή την υπηρεσία που είπε και γιώργος είμαι κρεμασμένος. Όταν λες tour από βινιάλες σε σιενφουέγος με στάσεις κτλ τι έννοεις, σε περιμένει ο ταξιτζής και εσύ κάνεις τις δραστηριότητες?

kitsos!

Member
Επόμενο Ταξίδι
αζορες
Ταξίδι-Όνειρο
περου
Αυτά τα shared taxi της ένωσης αυτοκινητιστών στο βινιάλες είναι τόσο εύκολο να τα βρεις και σε ώρες που ίσως σε βολεύουν? Περιμένω να τα κλείσω εκεί on the spot? Ρωτάω γιατί τα βιαζούλ θα τα κλείσω από τώρα και αν σπάσει ο διάλος το ποδάρι του και δεν βρίσκω αυτή την υπηρεσία που είπε και γιώργος είμαι κρεμασμένος. Όταν λες tour από βινιάλες σε σιενφουέγος με στάσεις κτλ τι έννοεις, σε περιμένει ο ταξιτζής και εσύ κάνεις τις δραστηριότητες?
Ναι ακριβως αυτο!!
Βεβαια εκει πληρωνεις κατι παραπανω γιατι ουσιαστικα τον δεσμευεις ολη τη μερα!! Αλλα εμας μας βολεψε περισσοτερο αυτο παρα να παμε σιενφουεγος κ απο κει να κανουμε αυθημερον εκδρομες κ να εχουμε πηγαινε ελα κ χασιμο χρονου.
Ειδαμε αυτα που θελαμε στη διαδρομη καναμε κ το μπανακι μας κ φτασαμε απογευμα στο σιενφουεγος.

Γενικα ομως δε νομιζω να δυσκολευτεις να βρεις shared taxi.. Εμεις τουλαχιστον δε συναντησαμε τετοιο προβλημα..

Harrygreen88

Member
Επόμενο Ταξίδι
N/A
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
Απλά εγώ θα έχω μόνο μια μέρα στο σιενφουέγος στο οποίο θα φτάσω λογικά μεσημεροαπόγευμα δεδομένου ότι θα έρχομαι από το βινιάλες που έχει μεγάλη απόσταση οπότε δεν υπάρχει χρόνος. Αυτά τα φθηνά ταξί που λέτε πως έχει απο βινιάλες σε σιεν κυκλοφορούν όλη την μέρα? πχ Μπορώ με την ησυχία μου να φάω το πρωινό μου και να περάσει στις 9 να μας πάρει? Το λέω γιατί ο Γιώργος ανέφερε ότι πρόκειται για κάποια ένωση αυτοκινητιστών οπότε δεν ξέρω πόσο flex θα είναι.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αυτά τα shared taxi της ένωσης αυτοκινητιστών στο βινιάλες είναι τόσο εύκολο να τα βρεις και σε ώρες που ίσως σε βολεύουν?
Ναι.
Περιμένω να τα κλείσω εκεί on the spot?
Ναι.
Ρωτάω γιατί τα βιαζούλ θα τα κλείσω από τώρα και αν σπάσει ο διάλος το ποδάρι του και δεν βρίσκω αυτή την υπηρεσία που είπε και γιώργος είμαι κρεμασμένος.
Το γραφείο πληροφοριών είναι και δεν έχω δει ούτε μια φορά να μην έχει αναχώρηση.
Όταν λες tour από βινιάλες σε σιενφουέγος με στάσεις κτλ τι έννοεις, σε περιμένει ο ταξιτζής και εσύ κάνεις τις δραστηριότητες?
Ναι.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Απλά εγώ θα έχω μόνο μια μέρα στο σιενφουέγος στο οποίο θα φτάσω λογικά μεσημεροαπόγευμα δεδομένου ότι θα έρχομαι από το βινιάλες που έχει μεγάλη απόσταση οπότε δεν υπάρχει χρόνος. Αυτά τα φθηνά ταξί που λέτε πως έχει απο βινιάλες σε σιεν κυκλοφορούν όλη την μέρα? πχ Μπορώ με την ησυχία μου να φάω το πρωινό μου και να περάσει στις 9 να μας πάρει? Το λέω γιατί ο Γιώργος ανέφερε ότι πρόκειται για κάποια ένωση αυτοκινητιστών οπότε δεν ξέρω πόσο flex θα είναι.
Είναι flex. Τέσσερα άτομα χωράνε, άρα εσείς οι δύο και κάποιο άλλο ζευγάρι, με το οποίο σας φέρνουν σε επικοινωνία για να κανονίσετε μεταξύ σας τι ώρα θέλετε να φύγετε κλπ. Το πιθανότερο είναι να φεύγουν αρκετά μέσα στη μέρα. Συνήθως έχει και κάποια που πάνε Τρινιδάδ, αφού πρώτα κάνουν 2-3 ώρες στάση στο Σιενφουέγος, ό,τι θέλουν οι πελάτες, εξαιρετικά εξυπηρετικοί.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
http://edition.cnn.com/2017/09/29/politics/us-cuba-sonic-attacks-pulls-out-diplomats/index.html

Έχει αρχισει και χοντραίνει το θέμα. Θα έχουμε εξελίξεις, ήδη ανακοίνωσαν ότι δε θα δίνουν βίζες σε Κουβανούς για τις ΗΠΑ κι είναι ικανοι να ακυρώσουν και τις υπάρχουσες. Όποιος ταξιδεύει μεταξύ ΗΠΑ και Κούβας καλά θα κάνει να είναι συντονισμένος (μιλάω και για τους μη έχοντες κουβανικά διαβατήρια). Μας περιμένουν δύσκολα 3,5 χρόνια ακόμη κι έχουμε κι αλλαγή σκυτάλης το Φλεβάρη. Μπλέξαμε.

Ομπάμα γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!

Harrygreen88

Member
Επόμενο Ταξίδι
N/A
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
Ωραία, συνεπώς το Βινιάλες Σιεν θα γίνει με ταξί. Με ανησυχεί λίγο το κόστος γιατί θα είναι χριστουγεννιάτικη περίοδος και δεν ξέρω πόσο ακριβά μπορεί να είναι. Γιώργο χονδρικά πόσα να υπολογίζω ότι θα κοστίσει το Βινιάλες Σιεν? Τα άλλα θα τα κάνω με βιαζούλ που έχει καλές τιμές και είναι λιγότερες ώρες. Άντε, αφού βγήκε το πρόγραμμα ξεκινάω το ψάξιμο για casa :D

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ωραία, συνεπώς το Βινιάλες Σιεν θα γίνει με ταξί. Με ανησυχεί λίγο το κόστος γιατί θα είναι χριστουγεννιάτικη περίοδος και δεν ξέρω πόσο ακριβά μπορεί να είναι. Γιώργο χονδρικά πόσα να υπολογίζω ότι θα κοστίσει το Βινιάλες Σιεν? Τα άλλα θα τα κάνω με βιαζούλ που έχει καλές τιμές και είναι λιγότερες ώρες. Άντε, αφού βγήκε το πρόγραμμα ξεκινάω το ψάξιμο για casa :D
Δε θυμαμαι επακριβώς αλλά παρεμφερές της βιασούλ. Και σε αφήνει και στο σπίτι σου γιατί στο Σιενφουέγος (σε αντίθεση με Βινιάλες και Τρινιδάδ) η Βιασούλ είναι στο γάμα του Καραγκιόζη.

Harrygreen88

Member
Επόμενο Ταξίδι
N/A
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες. Τόσα που μου έχετε μάθει μπορώ να μιλάω στους φίλους σα να έχω πάει ήδη :D Λίγο καιρό αργότερα (για να μην σας πρήζω συνεχώς) θα επανέλθω για πληροφορίες σχετικά με το τι μπορώ να φέρω Ελλάδα (πούρα κτλ) χωρίς να πληρώσω πρόστιμα. Ειδικά πούρα μου έχει ζητήσει και η κουτσή μαρία να του φέρω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom