Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Αν έχεις κουβανική προφορά, 25 με 30 το κεφάλι. Ε οι ξένοι λίγο παραπάνω. Έχω πάει και με 20
Ευρώ μιλάμε ή CUC? βρήκα ένα αντίστοιχο thread στο tripadvisor το οποίο μιλάει για εξωφρενικές τιμές για Aβάνα έξω από το αεροδρόμιο τoυ Βαραδέρο, ειδικά όταν δεν υπάρχει άλλο λεωφ μέσα στην μέρα (άρα και όχι εναλλακτική για τον επισκέπτη).. Μιλάω λίγα Ισπανικά, όχι κάτι φοβερό.Αν έχεις κουβανική προφορά, 25 με 30 το κεφάλι. Ε οι ξένοι λίγο παραπάνω. Έχω πάει και με 20
Μέσα σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο πουλάνε τρανσφερ με το όνομα conectando. Είναι νέα του υπηρεσια, σε παίρνει από το κοντινότερο σου ξενοδοχείο, απείρως πιο βολική από βιασουλ, με 10 κουκια το άτομο για βαραδεροΚαλησπέρα και απο εμένα, έχουμε κλείσει Αύγουστο για Κούβα και για 2 μέρες θέλουμε απο Αβάνα να πάμε στο Varadero (έχουμε κλείσει κανονικά casa). Πάω να κλείσω σήμερα viazul και ούτε για δείγμα θέση! Έχετε να προτείνει κάποιον άλλο budget τρόπο για να πάμε (είμαστε 2 άτομα)? Το ταξί απο ότι είδα δεν συμφέρει για κανέναν λόγο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια
Αυτό είναι μόνο από αβάνα προς βαραδέρο και μόνο για διαμένοντες σε ξενοδοχεία - όχι πχ σε κάσας ή από αεροδρόμιο προς πόλη?Μέσα σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο πουλάνε τρανσφερ με το όνομα conectando. Είναι νέα του υπηρεσια, σε παίρνει από το κοντινότερο σου ξενοδοχείο, απείρως πιο βολική από βιασουλ, με 10 κουκια το άτομο για βαραδερο
Τι εννοεις αν ειναι οκ για να δεις τα παντα;; Θεωρεις δλδ οτι σε 10 μερες θα δεις ολοκληρη την Κουβα;;ειναι οκ για να δουμε τα παντα;