1,5$ για 1 ώρα κοστίζουν. Οι πιτσιρικάδες στις πλατείες τις πουλάνε 2,5. Κανονικά γίνεαι κ από λάπτοπ. Αρκετές φορές μας "έτρωγε" κάποια λεπτά αλλά δεν ξέρω γιατί, αν και το wifi το είχαμε κλειστό μόλις φεύγαμε απο την πλατεία.μην παραξενευτείς..Απο που αγοράζουμε κάρτες πρόσβασης και πόσο κοστίζουν;
2 πέσος η ώρα, από τα γραφεία του ΟΤΕ, ή 3 από τους πιτσιρικάδες που τις πουλάνε στις ίδιες πλατείες.
Καλησπέρα,θα ταξιδέψω και εγώ σε μια εβδομάδα για Κούβα και θα ήθελα να μάθω πως ακριβώς μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτές τις κάρτες ιντερνετ. Χρειάζομαι λαπτοπ ή μπορώ και από το κινητό μου;
Ευχαριστώ πολύ.
Απο το κινητο κανονικα. Βαζεις τον κωδικο καθε φορα που θελεις να συνδεθεις κ μετραει αντιστροφα ο χρονος που σου μενει.
Ευχαριστω πολυ για την απάντηση.1,5$ για 1 ώρα κοστίζουν. Οι πιτσιρικάδες στις πλατείες τις πουλάνε 2,5. Κανονικά γίνεαι κ από λάπτοπ. Αρκετές φορές μας "έτρωγε" κάποια λεπτά αλλά δεν ξέρω γιατί, αν και το wifi το είχαμε κλειστό μόλις φεύγαμε απο την πλατεία.μην παραξενευτείς..
Εγω θα ταξιδέψω με γκρουπ και το προγραμμα ειναι ως εξής :για σας
φευγω σε μια ενδομαδα για κουβα θα πρεπει να κλησω εκδρομες απο internet; η ειναι καλητερα απο κουβα.
το βαραδερο αξιζει τελικα να πας δεν εχω καταλαβει
αυχαριστω βασιλης
shared taxiαπο trinidad πιος ειναι ο καλητερoς τροπος για να παω varadero με σταση santa clara?