ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
η επιλογη ειναι μονοδρομος.........
Για οσους θελουν ντολμαδες, καιμακι, τουρκικο καφε κ τουρκικα σηριαλ ναι... Για μας που θελουμε παστα, πανακοτα, εσπρεσσο κ Χολυγουντ ααααλλη εταιρεια ειναι η πρωτη μας επιλογη...ευαγγελια said:η επιλογη ειναι μονοδρομος.........
Aν εννοεις επιλογη απο 2 πιατα ( κρεας ή κοτοπουλο) , αριστη συλλογη κρασιων, μους σοκολά και καλο ευρωπαϊκο κινηματογραφο ... ε τοτε ναι διαλεγεις μονο ΤΗΥΓια οσους θελουν ντολμαδες, καιμακι, τουρκικο καφε κ τουρκικα σηριαλ ναι... Για μας που θελουμε παστα, πανακοτα, εσπρεσσο κ Χολυγουντ ααααλλη εταιρεια ειναι η πρωτη μας επιλογη...
Επιτέλους ξύπνησεςΜια χαρα ειναι ολες οι ευρωπαικες εταιριες. Αν δε μαζευεις μιλια, πηγαινε με την πιο φτηνη ευρωπαικη, με μια μικρη προτιμηση στην turkish (για οσο διαστημα ακομα πεταει λεφτα σε χλιδες για να προσελκυσει επιβατες... Προλαβαινεις ακομα.)
Προσεχε να μην ειναι codeshare η πτηση που θα κλεισεις εκτελουμενη απο αμερικανικη εταιρια. Επισης απεφυγε αν γινεται τη μετεπιβιβαση σε αεροδρομιο εντος των ΗΠΑ.
Α, και το καινουργιο terminal (D αν δε με απατα η μνημη μου) της Aeroflot στη Μοσχα ειναι μια χαρα (τσεκαρε ομως απο που φευγει η πτηση σου).
Αν σκοπευεις να κανεις ψωνια, απεφυγε συνδυασμο που να περιλαμβανει low cost εταιριες, για να περασεις απο τελωνειο στην Αθηνα κι οχι καπου αλλου συην Ευρωπη).
Sent from my Android phone using Travel stories
Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποιον να μου συγκρίνει τις Ευρωπαικες.. Για δικους μου λόγους έχω επιλέξει να μην προτιμήσω με τίποτα aeroflot turkish και alitalia.Τσάμπα μιλάμε μου φαίνεται
Ασε τις " ευρωπαϊκές" φίλε μου
Turkish Airlines wins the Best Airline in Europe award for 2011
Εδω είναι το μέλλον .. Μιλάμε με χειροπιαστες αποδείξεις
Turkish Airlines repeats at 2012 Skytrax World Airline Awards - National Airlines | Examiner.com
Εγω εκανα 2 πτησεις με Aeroflot και αλλες 2 με turkish...Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποιον να μου συγκρίνει τις Ευρωπαικες.. Για δικους μου λόγους έχω επιλέξει να μην προτιμήσω με τίποτα aeroflot turkish και alitalia.
Κοίταγα τις αμερικάνικες αλλά σας εμπιστεύομαι και δεν θα τις προτιμήσω. Οπότε επανέρχομαι ξανά για τις ευρωπαικές. (ίσως delta μόνο από τις αμερικάνικες που ακούστηκαν καλά σχόλια
Ολες καλες ειναι. Τωρα η πιο αναλυτικη συγκριση ειναι ολοκληρη ιστορια (τι αεροπλανο βαζουν προς ποιο προορισμο, αν η πτηση ειναι βραδυνη η πρωινη κλπ... ) Διαλεξε με βαση ωρες και connections, και βεβαια τιμη.Alex0077 said:Επιτέλους ξύπνησες
Απο ευρωπαϊκές συγκεκριμένα ποιες να προτιμήσω (ασχέτως τιμής) ;;
Ανάμεσα πχ σε swiss, lufthansa, british, sas, alitalia, iberia etc?
όπως είπα και πριν μου άρεσε πολύ η sas σε ένα ταξίδι στη Δανία. να την προτιμήσω και σε υπερατλαντικό ή κάποια άλλη καλύτερα...
κάποια εταιρία με wifi να φανταστώ δεν υπάρχει ακόμα
Τι αεροπλανο να προτιμήσω; Εννοώ τι τύπο και airbus ή boeing? απο πριν δεν μπορώ να ξέρω αν θα έχει wifi ε; Πχ στις πτησεις της us airways σου αναφερει αν η πτηση εχει ή όχι (για εντός ΗΠΑ)taver said:Ολες καλες ειναι. Τωρα η πιο αναλυτικη συγκριση ειναι ολοκληρη ιστορια (τι αεροπλανο βαζουν προς ποιο προορισμο, αν η πτηση ειναι βραδυνη η πρωινη κλπ... ) Διαλεξε με βαση ωρες και connections, και βεβαια τιμη.
Wifi εχει περιπου το 2% των αεροπλανων της Lufthansa, κι αυτο μονο οσο πεταει πανω απο τον ατλαντικο (μονο εκει εκπεμπει ο δορηφορος...). Οι πιθανοτητες να σου κατσει σχεδον 0. Μην το υπολογιζεις...
Sent from my Android phone using Travel stories