XRISTOS71
Member
Λιγότερη ειρωνία θα σε κάνει καλύτερο ταξιδιώτη αλλα μάλλον είσαι τουρίσταςAlex0077 said:Δεν το κατάλαβα, κάνε μου ban
Λιγότερη ειρωνία θα σε κάνει καλύτερο ταξιδιώτη αλλα μάλλον είσαι τουρίσταςAlex0077 said:Δεν το κατάλαβα, κάνε μου ban
Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά και το ύφος κάποιοων είναι λίγο απότομο. Διάβαζα και άλλα τοπικ σχετικά με την aeroflot αλλά και για άλλες και το παρατήρησα αυτό το ύφος από κάποιους πολυταξιδευμένους και γνώστεςΛιγότερη ειρωνία θα σε κάνει καλύτερο ταξιδιώτη αλλα μάλλον είσαι τουρίστας
1. Το ύφος μου δεν είχε τίποτε, γιατί στην αρχή δεν απευθύνθηκα καν σε σένα αλλά στον Θανάση. Εσύ δεν κατάλαβες που δεν κατάλαβες πουλάς και πνεύμα από πάνω...Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά και το ύφος κάποιοων είναι λίγο απότομο. Διάβαζα και άλλα τοπικ σχετικά με την aeroflot αλλά και για άλλες και το παρατήρησα αυτό το ύφος από κάποιους πολυταξιδευμένους και γνώστες
Είμαι νέος στο φορουμ... Είμαι άσχετος περί αεροδρομίως και ταξιδιών και με βίζες. Μου γράφει
"Σερεμέτιεβο... η visa για να βγεις τσούζει και να μείνεις 15 ώρες σε αυτό το αχούρι δεν παλεύεται...
"
ΠΟύ να ξέρω εγώ τι είναι το Σερεμέτιεβο; Εγώ νόμιζα ότι εννοούσε το αεροδρόμιο της Μόσχας ότι λέγεται έτσι και αυτό εννοούσε και αχούρι.
Τελοςπαντων.. λάθος συννενόηση.. Όποιος ξέρει κάτι άλλο και θέλει ας το πει.
Anyway, ας μην επεκταθω αλλο στα προηγουμενα. Οι αλλοι προφανως ήξεραν κατι παραπανω απο μενα που ειμαι ασχετος. (δεν το λεω ειρωνικα)Traveller said:1. Το ύφος μου δεν είχε τίποτε, γιατί στην αρχή δεν απευθύνθηκα καν σε σένα αλλά στον Θανάση. Εσύ δεν κατάλαβες που δεν κατάλαβες πουλάς και πνεύμα από πάνω...
2. Όλοι κατάλαβαν τι ήθελα να πω εκτός από σένα... το ξαναλέω λοιπόν... όταν πετάξεις με Aeroflot έχεις μεγάλο connection... παίζουν λοιπόν δύο πράγματα... ή να βγάλεις μια ακριβή visa για να βγεις έξω ή να κάτσεις για 15 περίπου ώρες στο Σερεμετιεβο, ένα από τα αεροδρόμια της Μόσχας, που είναι αχούρι...
3. Μην πετάξεις με US Air έχει τα χάλια της... wifi έχει , επί πληρωμή μόνο, σε μικρά αεροπλάνα... τα αεροπλάνα που έρχονται Ευρώπη δεν έχουν wifi... αυτά μέχρι τον Ιούνιο του 2012...
Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, ετυμολογικά οι περισσότεροι είμαστε μάλλον τουρίστες επειδή κάνουμε ταξίδια μετ' επιστροφής σε αντίθεση με τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν από μέρος σε μέρος χωρίς απαραίτητα να επιστρέφουν στον τόπο τους (ωραίο θέμα το τουρίστας vs ταξιδιώτης για να το συζητήσουμε σε κάποιο θέμα).XRISTOS71 said:Λιγότερη ειρωνία θα σε κάνει καλύτερο ταξιδιώτη αλλα μάλλον είσαι τουρίστας
Για πες, για πες την εμπειρια σου απο το υπεραντλαντικο να μαθουν κι οσοι δεν εχουν κανει με την εταιρεια.Alex0077 said:Alitalia την αποκλειω λογω εμπειριας.
Δεν την έχω χρησιμοποιήσει σε υπερατλαντικ΄οσυγκεκριμένα.. αλλά για πτήσεις στην Ευρώπη.. Είναι η χειρότερη.. παλιά αεροπλάνα.. καθόλου εξυπηρέτηση.. καθυστερήσεις.. Ακόμα και διαφορετικά να είναι σε υπερατλαντικό, δεν πρόκειται να την ξαναπροτιμήσω σαν εταιρία προσωπικά.Για πες, για πες την εμπειρια σου απο το υπεραντλαντικο να μαθουν κι οσοι δεν εχουν κανει με την εταιρεια.
Οχι. Ειναι πολυ ανωτερη τους. Εκει το φαγητο ειναι φαγητο και το συστημα ψυχαγωγιας αρκετα καλο κ ταινιες κ παιχνιδια. Οχι 10 ταινιες της περασμενης δεκαετιας, ουτε πλαστικο απαραδεκτο φαγητο.Alex0077 said:Μπορεί να συγκριθεί η alitalia δηλαδή με lufthansa ή klm δηλαδή?