rethimno
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λεσβος
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κοσμου
Ηταν ολοι τους εκει.....Αλλη μια συναντηση ακρως πετυχημενη οπως και ολες οι αλλες........η καλη παρεα....η θεα στο λιμανι.....η θεληση μας να ξαναβρεθουμε.....
Εφυγα νωρις τα αλλα παιδια συνεχισαν για ουζο στο Ενετικο λιμανι
Ευχαριστω πολυ τη lullu που μας κερασε....το Νικο (kokolaki) που οδηγησε 4 ωρες για να ερθει απο Ηρακλειο και να ειναι μαζι μας.....
Αν οι διαιτολογοι μας απο αυριο κανουν χαρακιρι....(το δικο μου τον εχω σιγουρο ) ηθικος αυτουργος η renata με τη καταπληκτικη της σοκολατοπιτα......και η beba με τα μπισκοτακια της......
Δυο καινουργιες φιλες στη παρεα μας....η γλυκύτατη bahia και η απιθανη myrto....κοριτσια σας ευχαριστουμε............
Φωτογραφικο υλικο θα εχεται οσονούπω...
Εφυγα νωρις τα αλλα παιδια συνεχισαν για ουζο στο Ενετικο λιμανι
Ευχαριστω πολυ τη lullu που μας κερασε....το Νικο (kokolaki) που οδηγησε 4 ωρες για να ερθει απο Ηρακλειο και να ειναι μαζι μας.....
Αν οι διαιτολογοι μας απο αυριο κανουν χαρακιρι....(το δικο μου τον εχω σιγουρο ) ηθικος αυτουργος η renata με τη καταπληκτικη της σοκολατοπιτα......και η beba με τα μπισκοτακια της......
Δυο καινουργιες φιλες στη παρεα μας....η γλυκύτατη bahia και η απιθανη myrto....κοριτσια σας ευχαριστουμε............
Φωτογραφικο υλικο θα εχεται οσονούπω...