rethimno
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λεσβος
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κοσμου
Aντε να μεγαλωνουμε τη παρεα.....να σε βαλω στη λιστα ?????φυγαμε λοιπον για καφε με ΘΕΑ
Aντε να μεγαλωνουμε τη παρεα.....να σε βαλω στη λιστα ?????φυγαμε λοιπον για καφε με ΘΕΑ
κοριτσια μηπως γερασατε????18 δεν εχει ο μηνας την τριτη?????
αααααααα..........
τσαγακι τσαγακι αυριο οχι φραπουτσινους και κουραφεξαλα........
Mia φορά έλειψα στο συντονισμό και μπερδέψατε τις ημερομηνίες
εφη!!!!!!!!!!θα ερθεις και εσυ?μπραβο!!!!!!!!!!
αντωνη θα χασεις αμα δεν ερθεις........ξανασκεψουτο......
τώρα βλέπω ότι θα χάσω θα σας στείλω χαιρετίσματα από το σπήλαιο των Καμαρών. Είμαι σε "αποστολή"
και τι καινούργια ονόματα είναι αυτά!!!!!!!!!!!
Πολυ σουξε βλεπω να εχεις Αντωνακι....κατσε να σφυριξω στη Κουλα να δει τι γινεται..... να βαλει μια ταξη δηλαδη.......κοριτσια μηπως γερασατε????18 δεν εχει ο μηνας την τριτη?????
αααααααα..........
τσαγακι τσαγακι αυριο οχι φραπουτσινους και κουραφεξαλα........
Mia φορά έλειψα στο συντονισμό και μπερδέψατε τις ημερομηνίες
εφη!!!!!!!!!!θα ερθεις και εσυ?μπραβο!!!!!!!!!!
αντωνη θα χασεις αμα δεν ερθεις........ξανασκεψουτο......
τώρα βλέπω ότι θα χάσω θα σας στείλω χαιρετίσματα από το σπήλαιο των Καμαρών. Είμαι σε "αποστολή"
και τι καινούργια ονόματα είναι αυτά!!!!!!!!!!!
Πολυ σουξε βλεπω να εχεις Αντωνακι....κατσε να σφυριξω στη Κουλα να δει τι γινεται..... να βαλει μια ταξη δηλαδη.......
Νο, το σουξέ το αφήνω για το μέλλον...
Αν εχω αυτοκινητο ειμαι μεσα για ουζακι....αν δεν το εχω μεχρι το απογευμα θα γυρισω στο Ρεθυμνο με το λεωφορείο και το τελευταιο ειναι στις 9....μετα θα παμε και για ουζακι?????
Για Ρέθυμνο - Χανια φεύγω στις 4:30 αν δεν έχεις αυτοκίνητο...Αν εχω αυτοκινητο ειμαι μεσα για ουζακι....αν δεν το εχω μεχρι το απογευμα θα γυρισω στο Ρεθυμνο με το λεωφορείο και το τελευταιο ειναι στις 9....
Πω πω ψευτης......βαρκα λες εσυ το HAMMER ?????Για Ρέθυμνο - Χανια φεύγω στις 4:30 αν δεν έχεις αυτοκίνητο...
...άλλος για την βάρκα μας!!!