16 Ιουνίου 2010 #1 J jokos_31 Member Μηνύματα 73 Likes 5 Επόμενο Ταξίδι Αυστρια Ταξίδι-Όνειρο Ισλανδια Ψαχνω να βρω πτηση απο Καβαλα-Σητεια η Αλεξανδρουπολη-Σητεια απευθειας και δεν βρισκω.Μηπως μπορειτε να μου πειτε που ακριβως μπορω να ψαξω???
Ψαχνω να βρω πτηση απο Καβαλα-Σητεια η Αλεξανδρουπολη-Σητεια απευθειας και δεν βρισκω.Μηπως μπορειτε να μου πειτε που ακριβως μπορω να ψαξω???
16 Ιουνίου 2010 #2 nera_gr Member Μηνύματα 816 Likes 193 Επόμενο Ταξίδι Ρώμη! Ταξίδι-Όνειρο Κεντρική Αφρική Απ' όσο ξέρω η athens airways που πέταγε απευθείας από Αλεξανδρούπολη-Σητεία έχει αναστείλει τις πτήσεις της απ'τις αρχές του μήνα. Δυστυχώς δε γνωρίζω να πετάει άλλη εταιρεία απευθείας.
Απ' όσο ξέρω η athens airways που πέταγε απευθείας από Αλεξανδρούπολη-Σητεία έχει αναστείλει τις πτήσεις της απ'τις αρχές του μήνα. Δυστυχώς δε γνωρίζω να πετάει άλλη εταιρεία απευθείας.
17 Ιουνίου 2010 #4 J jokos_31 Member Μηνύματα 73 Likes 5 Επόμενο Ταξίδι Αυστρια Ταξίδι-Όνειρο Ισλανδια Kαλη ειναι αυτη SkyExpress???Aπο Αλεξανδρουπολη ειναι η απο Καβαλα??
17 Ιουνίου 2010 #5 ΕΡΣΗ Member Μηνύματα 6.454 Likes 2.541 Επόμενο Ταξίδι Βερολίνο (ξανά!) Ταξίδι-Όνειρο Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη Sky Express S.A. Από Αλεξανδρούπολη. Αν δε βγάζεις άκρη με το site τους τηλεφώνησέ τους. Για να στην προτείνει ο γκουρού των πτήσεων καλή θα είναι.
Sky Express S.A. Από Αλεξανδρούπολη. Αν δε βγάζεις άκρη με το site τους τηλεφώνησέ τους. Για να στην προτείνει ο γκουρού των πτήσεων καλή θα είναι.
18 Ιουνίου 2010 #6 _antonis_ Member Μηνύματα 3.357 Likes 1.237 jokos_31 said: Kαλη ειναι αυτη SkyExpress??? κλικ για όλη την παράθεση... Καλή κακή, δε σε βλέπω να χεις και πολλές επιλογες..........
jokos_31 said: Kαλη ειναι αυτη SkyExpress??? κλικ για όλη την παράθεση... Καλή κακή, δε σε βλέπω να χεις και πολλές επιλογες..........