• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Απεργία ΥΠΑ

georgezerv76

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Μαριούπολη-Ντονιετσκ
300 euros πληρωμενα για Βαλενθια πηγαινε -ελα μεσω Ζυριχης με τη Σουις, πληρωμενα ξενοδοχεια, τρενα απο βαλενθια για σαραγοσα, λεοφωρεια για τερουελ, κλπ, κλπ κλπ..... συν οτι δεν μπορουμε να παρουμε αδεια ως τον αυγουστο και περιμενουμε μονο κανα πασχα η κανα τριημερο να κανουμε ενα ταξιδακι.....

φωτια εχουμε παρει..........

ilias_l

Member
300 euros πληρωμενα για Βαλενθια πηγαινε -ελα μεσω Ζυριχης με τη Σουις, πληρωμενα ξενοδοχεια, τρενα απο βαλενθια για σαραγοσα, λεοφωρεια για τερουελ, κλπ, κλπ κλπ..... συν οτι δεν μπορουμε να παρουμε αδεια ως τον αυγουστο και περιμενουμε μονο κανα πασχα η κανα τριημερο να κανουμε ενα ταξιδακι.....

φωτια εχουμε παρει..........
μακάρι να μην γίνει... γιατί την προηγούμενη φορά τα ξενοδοχεία και τρένα δεν μου έδωσαν χρήματα πίσω... :(

Αυτή την φορά θα έμενα στο πατρικό μου οπότε το πολύ να μην έρθω ελλάδα για πάσχα...

babaganoush

Member
Επόμενο Ταξίδι
αγνωστο
Ταξίδι-Όνειρο
Νοτιοανατολική Ασία κ.α.
εγώ πετάω στις 18/4 για Λονδίνο Gatwick. Το πρόβλημα μου είναι πως έχω άλλο εισιτήριο ξεχωριστό κλεισμένο από Gatwick την ίδια μέρα για Σκωτία.Σε περίπτωση απεργίας την πάτησα! και να με αποζημιώσουν για τις πτήσεις Θεσσαλονίκη-Λονδίνο, το άλλο εισιτήριο το χάνω. Αν είναι σίγουρη η απεργία μάλλον θα κλείσω εισιτήριο από Σκόπια (απέχει περίπου 2-2,5 ώρες από Θεσσαλονίκη) και λογικά θα αποζημιωθώ για το αρχικό εισιτήριο (Θεσ-Λον) εεε;;;

Υπάρχει λεωφορείο από Θεσ/νίκη για Σκόπια; υπήρχε τρένο αλλά πρόσφατα καταργήθηκε το δρομολόγιο...

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
γιατι οι πτησεις εξωτερικου δεν επηρεαζονται;

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Βόρνεο
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Παιδιά σε περίπτωση απεργίας, οι αεροπορικές επιστρέφουν τα χρήματα για την πτήση που δεν έγινε ή μήπως επειδή δεν είναι δική τους υπαιτιότητα δεν δίνουν τίποτα πίσω;

ilias_l

Member
Παιδιά σε περίπτωση απεργίας, οι αεροπορικές επιστρέφουν τα χρήματα για την πτήση που δεν έγινε ή μήπως επειδή δεν είναι δική τους υπαιτιότητα δεν δίνουν τίποτα πίσω;
εγώ την τελεταία φορά είχα 2 επιλογές:
-πίσω τα χρήματα
-να κλείσω ticket οποια άλλη ημερομηνία ήθελα εντός 6 μηνών.

αλλά επειδή είχαμε κάνει book ξενοδοχεία, τρένα κτλ ξεχωριστά δεν πήραμε τπτ πίσω απο αυτά...

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Εγώ πήρα χθες την Iberia με την οποία έχω κλείσει εισιτήρια (στο Ελ. Βενιζέλος) και μου είπαν
α) ότι δεν έχουν επίσημα ενημερωθεί για την απεργία (μάλιστα η υπάλληλος δεν είχε ακούσει τίποτα!)
β) ότι αν οι ελεγκτές δεν κάνουν απεργία τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Μακάρι

sophia_det

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία,Περού,Ν.Ζηλανδία
Την Τετάρτη 13 Απριλίου θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την απεργία ή όχι των υπαλλήλων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, για την πραγματοποίηση της οποίας έχει προειδοποιήσει η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας
Απεργία αποφασίζουν οι εργαζόμενοι στα αεροδρόμια της χώρας - Οικονομία - The Best News

skoumpi

Member
Αντε να δούμε.... Θα περιμένουμε λοιπόν μεχρι στην Τετάρτη. Ελπίζω να λυθεί το "πρόβλημα". Αυτή η Κίνα φέτος απο σαράντα κύματα έχει περάσει. Τι προβλήματα με άδειες, τι σεισμοί, τι ραδιενέργεια,τι απεργίες τστσ τστσ!!!!! Τι άλλο πια;;;;;

georgezerv76

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Μαριούπολη-Ντονιετσκ
καποιο νεοτερο??? εχω αγχωθει απιστευτα! σε 11 μερες φευγω! θα πεθανω απο το αγχος........... ¨((((((((((((((((((((((((((

ΥΓ, επισης ειμαι απληρωτος και αντιμετοπιζω το ενδεχομενο να παω στην ισπανια με..... 200 ευρω (+ τα ξενοδοχεια!!) για 3 μερες, αλλα αυτο ειναι απλα πταισμα μπροστα στην απεργια........

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom