taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Νομίζω πλέον ότι επιβάλλεται μια λύση τύπου Ρήγκαν...
Δηλαδή;;;;Νομίζω πλέον ότι επιβάλλεται μια λύση τύπου Ρήγκαν...
Τι εννοεις? πρεπει να παθουμε ολοι Αλτσχαιμερ η να κανουμε μια αποτυχημενη καριερα στο σινεμα?Νομίζω πλέον ότι επιβάλλεται μια λύση τύπου Ρήγκαν...
Παντα με τις πιο ανθρωπινες λυσεις σε βρισκω!Ο τότε πρόεδρος Ρήγκαν, απέλυσε και τους 11345 ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, όταν αυτοί κήρυξαν μια παρόμοια, παράνομη λευκή απεργία. Στη θέση τους τοποθέτησε προσωρινά στρατιωτικούς (από την πολεμική αεροπορία), και στις προσλήψεις που ακολούθησαν απαγόρευσε την επαναπρόσληψη των απολυμένων.
Professional Air Traffic Controllers Organization (1968) - Wikipedia, the free encyclopedia
Αστειεύεσαι; Πάλι καλά που δεν πρότεινε να τους εκτελέσουμε!!Παντα με τις πιο ανθρωπινες λυσεις σε βρισκω!
Δεν κατάλαβα? 11345 δούλευαν και πριν, 11345 δούλευαν και μετά. Ήταν καλύτεροι οι μεν από τους δε? Όσο απάνθρωπο ήταν να απολυθούν 11345, άλλο τόσο ανθρωπιστικό ήταν να προσληφθούν άλλοι 11345.Αστειεύεσαι; Πάλι καλά που δεν πρότεινε να τους εκτελέσουμε!!
Με άλλα λόγια αυτό λέγετε τρομοκρατία.Δεν κατάλαβα? 11345 δούλευαν και πριν, 11345 δούλευαν και μετά. Ήταν καλύτεροι οι μεν από τους δε? Όσο απάνθρωπο ήταν να απολυθούν 11345, άλλο τόσο ανθρωπιστικό ήταν να προσληφθούν άλλοι 11345.