canf
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ολλανδία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος Ισπανίας
se ανωθεν ποστ αναφερεται οτι αυριο θα ανακοινωσουν πιο σιγουρα πραγματα...
Μίλα με τη Swiss και ρώτα τι γίνεται σε περίπτωση που λόγω απεργίας χάσεις την ανταπόκρισή σου.ε απλα ελεος δηλαδη!!! κι εγω 6 το πρωι πεταω!!! ελεος!!!
με λιγα λογια ειναι δεδομενο πλεον? να ξερω να σταματησω να οργανωνομαι και να ψαχνω λεφτα......
Από Σόφια πετάει και η easy jet για Μαδρίτη,για Βαλένθια δεν ξέρω!Οσο για το κόστος να πας στη Σόφια δε νομίζω να είναι απαγορευτικό αν είναι να μην χάσεις το ταξίδι σου!Η άλλη εκδοχή από Ιταλία θα σου κοστίσει νομίζω περισσότερα και σε χρήμα και σε χρόνο!Ευχομαι τελικά να μην χρειαστεί να κάνεις τίποτε από αυτά!ψαχνομαι για κτελ απο αθηνα για σοφια και πτηση απο σοφια για βαλενθια αλλα θα μου φυγει μια περιουσια και δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο...βεβαια απ την αλλη αν δε παω καθολου θα χασω και κοντα στα 500 ευρω........παρανοια!!!!!
αναμενουμε........ σας ευχαριστω για την ενημερωση! οτι νεοτερο εννοειται το βαζουμε αμεσως!!!
σωστα καταλαβες.μονο που τιποτα δεν ειναι ακομα σιγουρο και επισημο.μπορει και να μην γινει απεργια..μπορει και α γινει:roll:εγω καταλαβα οτι βραδινες ωρες θα υπαρχει προβλημα! Στις "κανονικες" δε νομιζω.... καταλαβα κατι λαθος;