• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα για παιδί

afrodite39

Member
@AndreasLooper μπορείς να μου πεις αν τελικά ταξίδεψες και αν γίνετε χωρίς διαβατήριο;
Θέλουμε να πεταξουμε από Βιέννη για Βαρκελόνη και δεν βρίσκω το διαβατήριο του γιού μου. (4 ετών)
Είναι απαραίτητο το διαβατήριο για πτήσεις εξωτερικού στα παιδιά.

Aggeliki6060

New Member
Καλησπέρα, θέλω να ταξιδέψω από Θεσσαλονίκη στα Χανιά με την κόρη μου που θα είναι 6 μηνών και δεν έχει βαφτίσει τι θα γράψω στο όνομα που ζητάει, επίσης το βιβλιάριο υγείασ αρκεί? Θα ταξιδέψω χωρίς τον άντρα μου θα πρέπει να έχω μαζί μου κάποιο έγγραφο;

Να σημειώσω ότι θα ταξιδεψω με ryanair

Last edited by a moderator:

Aorati_Pligi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Φινλανδία
Καλησπέρα σε όλους. Θα ταξιδέψω με την κόρη μου (16χρονών) τον Φλεβάρη για Βουδαπέστη. Η κόρη μου έχει ταυτότητα. Δεν χρειάζεται διαβατήριο ή κάποιο άλλο χαρτί σωστα ? Ευχαριστώ πολύ

HKLEOPATRA

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο !!!!
Καλησπέρα σε όλους. Θα ταξιδέψω με την κόρη μου (16χρονών) τον Φλεβάρη για Βουδαπέστη. Η κόρη μου έχει ταυτότητα. Δεν χρειάζεται διαβατήριο ή κάποιο άλλο χαρτί σωστα ? Ευχαριστώ πολύ
Μονο η ταυτοτητα αρκει. Τιποτα παραπάνω.

Katialondon

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Σρι Λάνκα
Τσεκαρε αν χρειαστεί κ στα 16 η συγκατάθεση κ των δύο γονέων. Φαντάζομαι ως την ενηλικίωση θα είναι ,αλλά δεν γνωρίζω

Aorati_Pligi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Φινλανδία
Τσεκαρε αν χρειαστεί κ στα 16 η συγκατάθεση κ των δύο γονέων. Φαντάζομαι ως την ενηλικίωση θα είναι ,αλλά δεν γνωρίζω
Θα το έχω μαζί μου για καλό και για κακό

HKLEOPATRA

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο !!!!
Θα το έχω μαζί μου για καλό και για κακό
Αν το παιδι ταξιδευει με τον ενα απο τους δυο γονεις χρειαζεται σιγουρα συγκαταθεση και απο τον αλλο γονεα. Η μονη περιπτωση που δεν χρειαζεται ειναι μονο εαν ο γονεας που ταξιδευει με το παιδι εχει την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιου

Aorati_Pligi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Φινλανδία
θα μου κάνει μια υπεύθυνη δήλωση του ν105 ότι γνωρίζει και συναινεί για το ταξίδι και θα την έχω μαζί. Σας ευχαριστώ όλους

xadreas

New Member
Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με ταξίδι ανηλίκου στη Βαρκελώνη .
τον Ιούλιο θα ταξιδέψει εκεί με φιλικό ζευγάρι η κόρη μου για τρεις μέρες. Χρειάζεται να συμπληρώσω κάποιο έντυπο εγώ και η σύζυγος μου για το ταξίδι. Η ηλικία του παιδιού είναι 17 χρόνων.

bill10

New Member
Καλησπέρα ομάδα.θα ταξιδέψω με τα παιδιά μου στην Αυστρία μόνοι.Εχω κλήση τα εισητηρια μας.Υπαρχει περίπτωση να έρθει και η σύζυγός.Η ερώτηση είναι αν έρθει θα φαίνεται σόλο ταξιδιώτης σε ξεχωριστή κράτηση.Θα έχω θέμα στο αεροδρόμιο ότι πάω με τα παιδιά μόνος στα εισιτήρια και θα θέλουν χαρτί από την σύζυγό ότι επιτρέπεται να βγουν έξω ενός θα είναι παρόν μαζί μας .Τα παιδιά έχουν διαβατήρια.

paefstra

Member
Στα διαβατηρια γραφει το ονοματεπωνυμο και της μανας. Η μανα θα ειναι στο gate. Γιατι να θεωρουνται ασυνοδευτα απο μανα τα παιδια? Απο τα πιο κουφα ερωτηματα που εχω διαβασει

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα