• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα για παιδί

FRIDA08

Member
Επόμενο Ταξίδι
???Covid Era
Ταξίδι-Όνειρο
Διάστημα
Καλησπέρα και από εμένα. Τον Μάιο προγραμματίζουμε να ταξιδέψει ο γιος μας (6,5 χρονών) με την γιαγιά του και τον παππού του στην Μάλτα, χωρίς να τον συνοδεύει κάποιος από τους γονείς του. Μπορεί κάποιος να μου πει τι ταξιδιωτικά έγγραφα θα χρειαστεί?
Ευχαριστώ!!!

Cornelia

New Member
Geia sas se olous...pios mporei na me voithisei sas parakalo...eimaste germania theloume na pame ellada diakopes me tin kori mas 8 minon alla den exi diavatirio..gya na pame tha mas dosei apo proksenio ena egrafo na mporoume na pame ellada kai eki tha vgaloume diavatirio..alla I eteria lufthansa den to dexetai...kserei kaoios me pia eteria mporoume na pame? Kai eki pou na kanoumai checking mas zitai arithmo diavatirio..den kserw ti na kanoumai..sas euxaristoume polli!

Dora.kal

New Member
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη! Είμαι νέα στο blog ,και διαβάζω όμορφες ιστορίες!
Θα ήθελα οποίος/όποια γνωρίζει να με βοηθήσει.Τον ερχόμενο Δεκέμβριο ταξιδεύω με την οικογένεια στην Ιταλία με ryainair.Το παιδί 10χρονων τι χρειάζεται για να ταξιδέψει εφόσον δεν έχει βγάλει ακόμα ΑΔΤ.

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Θελω να ταξιδέψω με τα παιδια μου εντος Ελλαδας. Διαβασα οτι χρειαζεται βιβλιάριο υγείας ή πιστοποιητικό γεννήσεως. Χρειάζεται και φωτογραφια ή/και κάποια επικύρωση;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom