vagantos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
- Ταξίδι-Όνειρο
- στου Ν.Καββαδία τα μέρη
19-20-21 Ιουνίου 2009 με αφορμή την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Πρώτη φορά το ακούω αυτό....Έχω επισκεφτεί άπειρες φορές τη Βέροια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το αυτοκίνητο μου. Πάντα το παρκάρω έξω όπως όλοι!για τη Βέροια, φίλος μας συνέστησε να μην αφήσουμε το αμάξι έξω στο δρόμο αλλά σε πάρκινγκ κλειστό, γιατί - όπως ανέφερε - κλέβουν πολύ. Ισχύει κάτι τέτοιο; Λίγο υπερβολικό μου ακούγεται.
Πρώτη φορά το ακούω αυτό....Έχω επισκεφτεί άπειρες φορές τη Βέροια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το αυτοκίνητο μου. Πάντα το παρκάρω έξω όπως όλοι!
Και μη χειρότερα δηλαδή. Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. Αξίζει κάποια επίσκεψη; Ίσως Πάσχα. Όχι τις μέρες του Πάσχα αλλά ή νωρίτερα (μεγάλη εβδομάδα) ή αργότερα (από δεύτερη μέρα του Πάσχα και μετά). Και αν ναι, πόσες μέρες να μείνουμε;Από το 1991 που αγόρασα το πρώτο μου αυτοκίνητο μέχρι σήμερα πάντα παρκάρω έξω γιατί δεν έχω δικό μου πάρκινγκ.![]()
Αν αξίζει επίσκεψη; Όλος ο νομός Ημαθίας είναι must για κάποιον που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα! Απο την ίδια τη πόλη που έχει ζωντάνια και ιστορικά-πολιτισμικά ενδιαφέροντα μέχρι τον ευρύτερο νομό που φιλοξενεί αρχαιολογικούς χώρους σημαντικής ιστορικής αξίας, λαογραφικά δρόμενα, ήθη και έθιμα, γραφικότητα και πανέμορφα φυσικά τοπία! Αγαπάμε Ημαθία τα μάλα!Αξίζει κάποια επίσκεψη; Ίσως Πάσχα. Όχι τις μέρες του Πάσχα αλλά ή νωρίτερα (μεγάλη εβδομάδα) ή αργότερα (από δεύτερη μέρα του Πάσχα και μετά). Και αν ναι, πόσες μέρες να μείνουμε;
Ευχαριστώ πολύ. Θα το ψάξω περισσότερο.Αν αξίζει επίσκεψη; Όλος ο νομός Ημαθίας είναι must για κάποιον που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα! Απο την ίδια τη πόλη που έχει ζωντάνια και ιστορικά-πολιτισμικά ενδιαφέροντα μέχρι τον ευρύτερο νομό που φιλοξενεί αρχαιολογικούς χώρους σημαντικής ιστορικής αξίας, λαογραφικά δρόμενα, ήθη και έθιμα, γραφικότητα και πανέμορφα φυσικά τοπία! Αγαπάμε Ημαθία τα μάλα!![]()
Αυτό που πραγματικά μπορούμε να συζητήσουμε είναι πόσο δύσκολο ειναι το πάρκινγκ στο κέντρο της Βέροιας!Από το 1991 που αγόρασα το πρώτο μου αυτοκίνητο μέχρι σήμερα πάντα παρκάρω έξω γιατί δεν έχω δικό μου πάρκινγκ.![]()
Για μένα αξίζει μια επίσκεψη! Μείνετε εστω ενα βράδυ. Τώρα είναι και ανθισμένος ο κάμπος. Ειδικά την περίοδο του Πάσχα θα είναι ωραία, η Βέροια έχει πάρα πολλές πανέμορφες παλιές εκκλησίες και τριγύρω μοναστήρια. Μπορείτε π.χ. να πάτε μια ημέρα μες την Μ. Εβδομάδα στην Μονή Δοβρά. Άγιος Τόπος και Πανέμορφος..Και μη χειρότερα δηλαδή. Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. Αξίζει κάποια επίσκεψη; Ίσως Πάσχα. Όχι τις μέρες του Πάσχα αλλά ή νωρίτερα (μεγάλη εβδομάδα) ή αργότερα (από δεύτερη μέρα του Πάσχα και μετά). Και αν ναι, πόσες μέρες να μείνουμε;
Εάν παρκάρεις πιο μακριά περπατιέται με τα πόδια η Βέροια;Αυτό που πραγματικά μπορούμε να συζητήσουμε είναι πόδο δύσκολο ειναι το πάρκινγκ στο κέντρο της Βέροιας!
Αν την επισκεφτούμε, δε θα πάμε μόνο για ένα βράδυ αλλά για 2-3 ώστε να τη γνωρίσουμε την πόλη. Γενικά μας αρέσει να ζούμε μία πόλη. Όχι ψεκάστε - σκουπίστε - τελειώσατε.Για μένα αξίζει μια επίσκεψη! Μείνετε εστω ενα βράδυ. Τώρα είναι και ανθισμένος ο κάμπος. Ειδικά την περίοδο του Πάσχα θα είναι ωραία, η Βέροια έχει πάρα πολλές πανέμορφες παλιές εκκλησίες και τριγύρω μοναστήρια. Μπορείτε π.χ. να πάτε μια ημέρα μες την Μ. Εβδομάδα στην Μονή Δοβρά. Άγιος Τόπος και Πανέμορφος..
Εννοείται περπατιέται! Και μάλιστα εύκολα! Επίσης στο κέντρο δίπλα στο Δημαρχείο έχει τριόροφο πάρκινγκ. Να μείνετε και παραπάνω αν έχετε μέρες! Και στην Ελιά είναι πολύ ωραία ειδικά με λιακάδα και μια βόλτα στην παλιά πόλη μπορείτε να κάνετε και πεζόδρομο έχει. Επίσης πολύ κοντά είναι το οινοποιείο του κυρ Γιάννη (δεν έχω πάει) αν θέλετε να το συνδυάσετε και πάτε και μια μέρα Νάουσα και φυσικά στο καινούριο μουσείο στην Βεργίνα.Εάν παρκάρεις πιο μακριά περπατιέται με τα πόδια η Βέροια;
Αν την επισκεφτούμε, δε θα πάμε μόνο για ένα βράδυ αλλά για 2-3 ώστε να τη γνωρίσουμε την πόλη. Γενικά μας αρέσει να ζούμε μία πόλη. Όχι ψεκάστε - σκουπίστε - τελειώσατε.
Για το νέο μουσείο πραγματικά εντυπωσιάστηκα γιατί ως εκπαιδευτικός πήγαμε εκπαιδευτική εκδρομή με το σχολείο, αλλά σε τέτοιες καταστάσεις δεν έχεις χρόνο να το δεις όπως θες εσύ. Οπότε σίγουρα θα ήθελα να το επισκεφτώ ξανά.Εννοείται περπατιέται! Και μάλιστα εύκολα! Επίσης στο κέντρο δίπλα στο Δημαρχείο έχει τριόροφο πάρκινγκ. Να μείνετε και παραπάνω αν έχετε μέρες! Και στην Ελιά είναι πολύ ωραία ειδικά με λιακάδα και μια βόλτα στην παλιά πόλη μπορείτε να κάνετε και πεζόδρομο έχει. Επίσης πολύ κοντά είναι το οινοποιείο του κυρ Γιάννη (δεν έχω πάει) αν θέλετε να το συνδυάσετε και πάτε και μια μέρα Νάουσα και φυσικά στο καινούριο μουσείο στην Βεργίνα.