taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Εγώ πάλι ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι χρώμα είναι η βαλίτσα...
πάνω σαυτον τον "σωλήνα-κορδόνι" γίνονται οι κρυφές ραφές που ενώνουν τις προσόψεις της βαλίτσας από μέσα.Το σημειο αυτο δεν εχει καμια σχεση με τις ραφες.
Δε μπορώ να φανταστώ τίποτα πιο άβολο για ταξίδι...προτιμήστε σκληρές βαλίτσες
Με πολλη γνωση ραπτικης, σου εγγυωμαι οτι η ραφη ειναι εσωτερικη γι αυτο και δεν τη βλεπεις, μενει ανεπηρεαστη και η βελονα ειναι παντα η σωστη και η κλωστη καταλληλη, αλλιως δεν ραβεται.πάνω σαυτον τον "σωλήνα-κορδόνι" γίνονται οι κρυφές ραφές που ενώνουν τις προσόψεις της βαλίτσας από μέσα.
αν η βελόνα δεν είναι η σωστή, η κλωστή δεν είναι η κατάλληλη η το ύφασμα δεν έχει προδιαγραφές, με τον καιρό ανοίγουν.
είναι άνετες έχουν ρόδες, ακόμα και ένα μωρό μπορεί να τις σύρει. καθεσε από πάνω τους, είναι ασφαλείς για το περιεχόμενο.Δε μπορώ να φανταστώ τίποτα πιο άβολο για ταξίδι...
δεν μιλάω στον βρόντο κάτι ξέρω.Με πολλη γνωση ραπτικης, σου εγγυωμαι οτι η ραφη ειναι εσωτερικη, μενει ανεπηρεαστη και η βελονα ειναι παντα η σωστη και η κλωστη καταλληλη, αλλιως δεν ραβεται.
Μη λετε πραγματα που αγνοειτε τελειως.
Ναι οκ, η American Tourister θα εχει λαθος βελονες, λες και ειναι η μοδιστρα της γειτονιας...υπήρξα τεχνικός σε υφάσματα για περίπου 20 χρόνια.
υποθέσεις κάνουμε για το πως μπορεί να ανοίξει μια ραφή. μην το δίνεις δεδομένο.Ναι οκ, η American Tourister θα εχει λαθος βελονες, λες και ειναι η μοδιστρα της γειτονιας...
Το ιδιο λεμε.υποθέσεις κάνουμε. εγώ την αμερικαν τουριστερ δεν την ήξερα
νομίζεις.Το ιδιο λεμε.
Το ένα χέρι συνεχώς κατηλλειμένο να σπρώχνει/οδηγεί τη βαλίτσα, αδύνατο να τις πας σε χωματόδρομο, πλακώστρωτο κλπ, δύσκολες στις σκάλες, και αν βάλεις πιο λίγα ρούχα μέσα, τσαλακώνουν όλα, επειδή δε συμπιέζονται και κινούνται. Σπάνια (ως ποτέ) δεν έχουν εξωτερικές τσέπες για να βάλεις κάτι πρόχειρο, ακόμα κι αυτές οι φθαρμένες στις φωτογραφίες είναι βολικότερες. Υποθέτω αν τπηγαίνεις μόνο Αεροδρόμιο - καλό ξενοδοχείο - αεροδρόμιο, με τις βαλίτσες στο πορτ μπαγκάζ ενός ταξί, ή αν η εμφάνιση παίζει μεγάλο ρόλο (business travel), είναι καλές.είναι άνετες έχουν ρόδες, ακόμα και ένα μωρό μπορεί να τις σύρει. καθεσε από πάνω τους, είναι ασφαλείς για το περιεχόμενο.
Δεν είχαμε άλλη επιλογή και έπρεπε να πάει κάτω. Σκίσιμο δεν είναι, σπάσιμο ναι. Αφού έχει ανοίξει στα δύο.Θυμαμαι. Δεν δινω για παραδοση την American Tourister ποτε γιατι τη θεωρω ευαισθητη. Τα πλαινα της μου ειχαν φανει λιγοτερο ενισχυμενα απο αλλη ημισκληρη που εχω, και φτηνα τη γλιτωσες με σκισιμο εκει. Το ειχα γραψει εδω μολις την παρελαβα.
Θα το έλεγα προς το μπλε.Εγώ πάλι ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι χρώμα είναι η βαλίτσα...