• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

'Ανοιξε το Paul και η δικιά μας όρεξη για γλυκά

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
οταν θα βρεθούμε στο Ρέθυμνο θα το δοκιμάσουμε...ετσι για να εχουμε μια πιο ολοκληρωμενη άποψη :haha:
Aυτο εννοειτε......θα σε παω και αλλου.....για να εχεις σφαιρικη αντιληψη του γαστρονομικου γιγνεσθε

Γραφε τωρα που λειπουν οι monteratοrs αυριο που θα διαβασουνε .....που θα βρεθουμε δεν ορκιζομαι

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Aυτο εννοειτε......θα σε παω και αλλου.....για να εχεις σφαιρικη αντιληψη του γαστρονομικου γιγνεσθε

Γραφε τωρα που λειπουν οι monteratοrs αυριο που θα διαβασουνε .....που θα βρεθουμε δεν ορκιζομαι
οταν λείπει η γάτα χορεύουν τα ποντίκια.. :)

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
spam spam spam !! αφηστε τα ζαχαροπλαστεια ενα ειναι το καλο!!
Η Μελισσα στον Αγιο Αντωνιο Περιστερι
Μέλισσα - Fine Pastry

Απο τα παλια ... το Pastry Family στην Ριζαρη
Η Τουλα στην Ευτυχιδου στο Παγκρατι με το φοβερο παγωτο μουσταρδα
και για τα απολυτα Πολιτικα τσουρεκια LIDO στην Φορμιωνος
στα βορεια ο Βαρσος στα Βριλησσια με τους μπαμπαδες-κολαση !

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ενα μεγαλο Like για το Pastry Family! PASTRY FAMILY
Πλεον εχει και Κηφισια και Μαρουσι!
Αλλα ο κλασικος Βαρσος και το κλασικο τσουρεκι του ξεκινησε απο την Κηφισια:
http://www.varsos.com.gr/

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
spam spam spam !! αφηστε τα ζαχαροπλαστεια ενα ειναι το καλο!!
Η Μελισσα στον Αγιο Αντωνιο Περιστερι
Μέλισσα - Fine Pastry

Απο τα παλια ... το Pastry Family στην Ριζαρη
Η Τουλα στην Ευτυχιδου στο Παγκρατι με το φοβερο παγωτο μουσταρδα
και για τα απολυτα Πολιτικα τσουρεκια LIDO στην Φορμιωνος
στα βορεια ο Βαρσος στα Βριλησσια με τους μπαμπαδες-κολαση !
Βαρσο εχει και στη Κηφισσια στη Κασαβετη αν δεν κανω λαθος, αλλα καθε φορα που παω εκει νιωθω σαν να ειμαι στο προνηπιο
Ο μεσος ορος ηλικιας των θαμωνων....φτανει δεν φτανει τα 80.....

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Καλα βρε Ρεθυμνο δεν ειπαμε να πας εκει για να πιασεις γκομενο, για να πας να παρεις ενα κουτι γλυκα και να φυγεις ειπαμε!:haha::haha:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Βαρσο εχει και στη Κηφισσια στη Κασαβετη αν δεν κανω λαθος, αλλα καθε φορα που παω εκει νιωθω σαν να ειμαι στο προνηπιο
Ο μεσος ορος ηλικιας των θαμωνων....φτανει δεν φτανει τα 80.....
Εννοια σου Ευη μου παντα ετσι ηταν: οσο θυμαμαι τον εαυτο μου οι θαμωνες ηταν καβαλημενα τα ... οντα και πλησιαζαν ... τα δευτερα ηντα! Φαινεται οτι απο μια ηλικια και επειτα, εκει τους στελνουν τους γερους οσο ανοιγουν τα παραθυρα στο σπιτι για να αεριστει και εχει ρευματα για να μην τους κρυωσουν! :haha:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Εννοια σου Ευη μου παντα ετσι ηταν: οσο θυμαμαι τον εαυτο μου οι θαμωνες ηταν καβαλημενα τα ... οντα και πλησιαζαν ... τα δευτερα ηντα! Φαινεται οτι απο μια ηλικια και επειτα, εκει τους στελνουν τους γερους οσο ανοιγουν τα παραθυρα στο σπιτι για να αεριστει και εχει ρευματα για να μην τους κρυωσουν! :haha:
Μα τετοια συνεννοηση.....ακομα και οι σερβιτοροι την ιδια ηλικια εχουν....το προσωπικο ειναι ευγενεστατο δεν μπορω να πω

Καλα βρε Ρεθυμνο δεν ειπαμε να πας εκει για να πιασεις γκομενο, για να πας να παρεις ενα κουτι γλυκα και να φυγεις ειπαμε!:haha::haha:
Ειπα εγω οτι παω να καθησω εκει..... οταν στη ιδια ευθεια υπρχει το καφε Artisti Italiani ????? Για ενα πρεστιζ ζουμε :bleh::bleh::bleh:

σαιτας

Member
μα τι λετε, παιδια ειναι οι θαμωνες στον βαρσο.
ευη μην ακους εσυ , να πας συντομα.
Το καλυτερο μιλφει για σας που δεν ξερετε, ηταν απο το απολλωνιο, οταν ηταν σε ημιυπογειο στην οδο νικης.

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Σταματήστε, καλέ, βραδιάτικα!!! Έχω ανέβει δυο νούμερα παντελόνι μόνο που σας διαβάζω!!!:(

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
σας διαβάζω και θυμήθηκα τα φοβερα γαλακτομπουρεκα του κοσμικόν... μάλιστα απο εκει ειχα παραγγείλει 700 κομμάτια όταν πρωτοάνοιξα το μαγαζί για ρεβεγιόν το 2001... ζεστά θυμάμαι ειχαν έρθει παρότι χιόνιζε τότε... και φυσικα τα φανταστικα γλυκα απο τη μέλισσα ειδικα την τάρτα σοκολάτας.... με λιγωσατε βραδιάτικα...:D

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Αντε καληνυχτα!
Παω να ονειρευτω οτι ειμαι ο Charlie στο εργοστασιο σοκολατας!:shock::shock:
Willy Wonka , Willy Wonka

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα