XRISTOS71
Member
Εννοώ για τους εκτός συνόρων βλεπε getxowoman :xmas_wink:Κι αν δεν είμαστε οπτικοί τύποι τι γίνεται τότε?
για τους εντός απλά θα κανόνίζουμε εκει τις travelstorikes μας συναντήσεις :xmas_cool:
Εννοώ για τους εκτός συνόρων βλεπε getxowoman :xmas_wink:Κι αν δεν είμαστε οπτικοί τύποι τι γίνεται τότε?
Αυτοί θα αρκεστούν στις φωτογραφίες! Για μας τι κάνουμε? :xmas_wink:Εννοώ για τους εκτός συνόρων βλεπε getxowoman :xmas_wink:
για τους εντός απλά θα κανόνίζουμε εκει τις travelstorikes μας συναντήσεις :xmas_cool:
spam spam spam !! αφηστε τα ζαχαροπλαστεια ενα ειναι το καλο!!
Η Μελισσα στον Αγιο Αντωνιο Περιστερι
Μέλισσα - Fine Pastry
πειτε μου σας παρακλαω τι σας αρεσει απ'το συγκεκριμενο ζαχαροπλαστειο;;; προκειται για ενα πανακριβο ζαχαροπλαστειο στο περιστερι! τιποτα περισσοτερο... δοκιμασα παστες και σοκολατακια. πολυ γλυκες οι παστες, 4.5 ευρω η μια και τιποτα το σπουδαιο απο γευση! τιποτα ομως... η passarella της γειτονιας μου φτιαχνει πολυ καλυτερες. σοκολατακια 7 στον αριθμο 6.5 ευρω... εχουμε τρελαθει! :xmas_evil: και παλι κανα δυο αξιζαν και ειχαν κατι το ξεχωριστο. δε προκειται να παω ξανα. απογοητευτηκα....+πολλά από μένα Ευαγγελία για τη Μέλισσα. Αν και δε τρελαίνομαι για τούρτες, τις κάνει μοναδικές και ελαφρές αν και γενικά είναι φαρμακείο.
Έτσι,Passarella και γεμιστό τσουρέκι..!!!!...η passarella....
πειτε μου σας παρακλαω τι σας αρεσει απ'το συγκεκριμενο ζαχαροπλαστειο;;; προκειται για ενα πανακριβο ζαχαροπλαστειο στο περιστερι! τιποτα περισσοτερο... δοκιμασα παστες και σοκολατακια. πολυ γλυκες οι παστες, 4.5 ευρω η μια και τιποτα το σπουδαιο απο γευση! τιποτα ομως... η passarella της γειτονιας μου φτιαχνει πολυ καλυτερες. σοκολατακια 7 στον αριθμο 6.5 ευρω... εχουμε τρελαθει! :xmas_evil: και παλι κανα δυο αξιζαν και ειχαν κατι το ξεχωριστο. δε προκειται να παω ξανα. απογοητευτηκα....
και cookies παστουλα, ολοφρεσκιαΈτσι,Passarella και γεμιστό τσουρέκι..!!!!
πες μου οτι αυτο αξιζει οντως! αν ειναι να το δοκιμασω :xmas_wink: ψαχνω για ενα τελειο μαγαζι για σοκολατα ή γλυκα γενικοτερα στο λονδινο αλλα δε ξερω ποιο ειναι καλυτερο.7 σοκολατάκια = 6,5 ευρώ :xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek: Αίσχος !!!!!!!!!!
ουτε εδω δεν τα πληρώσαμε τόσο , και όποιος εχει παει καταλαβαίνει για τι μαγαζί μιλάω
Luxury chocolate gifts delivered in the UK - La Maison du chocolat :xmas_mrgreen:
συγνωμη αλλα ωραια ειναι ολα αυτα που λες αλλα τι να το κανω αμα δεν ικανοποιειται ο ουρανισκος μου και η τσεπη μου διαμαρτυρεται? ημουν προετοιμασμενη για τη τιμη αλλα με τη προυποθεση να δοκιμασω κατι τελειο κι οχι απλα καλο...που ουτε καν καλες δεν ηταν η παστες. χρησιμοποιουν τα καλυτερα υλικα, δεν αντιλεγω αλλα αυτο αποτελει ενα λογο παραπανω για να παρασκευαζουν το τελειο γλυκο, πραγμα που δε κανουν!
η passarella εχει ανανεωθει πολυ και δεν τη θεωρω και πολυ μπασκλασ πια...
και cookies παστουλα, ολοφρεσκια
Παρά ταύτα εγώ θα συμβιβαστώ με μία Ferrero από Passarella..
Τεσπα δεν θα σφαχτω για μια Σερανο..:xmas_cool: