• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Ισπανία Ανδαλουσία - Ερωτήσεις

Terra2012

Member
TEATRO DE LA MAESTRANZA θα μπεις. Ανοιξε το προγραμμα του θεατρου και κοιτα 18/5. Δινουν μονο μια παρασταση αποτι ειδα και τα εισιτηρια φευγουν γρηγορα. Θα εισαι εκεινες τις ημερες Σεβιλλη?
Στις 20 και 21 θα είμαστε...δεν έχει τότε?

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσια
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Στις 20 και 21 θα είμαστε...δεν έχει τότε?
Οχι!:(
Αν δεν εχεις ξαναδει flamengo δες αυτο που προτεινει η DinaZ. Πολυ ωραιο φαινεται. Καπως ετσι ηταν και η παρασταση που ειδα κι εγω. Πιστευω οτι θα σου αρεσει.

αντον

Member
🌞Καλημερα στην ομορφη παρεα. Καταφεραμε και βγαλαμε προγραμματακι τελικα.
15/5 αφιξη απογευμα μαλαγα 1δ.
16/5-19/5 Σεβιλλη 3δ.
19/5-21/5 Κορδοβα 2δ.
21/5-24/5 Γραναδα 3δ.
24/5-25/5 Μαλαγα 1δ. και πτηση επιστροφης.
Επιλεγω επιστροφη απο Γραναδα στη Μαλαγα μεσω Αλμεριας να παρω μια γευση και απο εκεινη την πλευρα
Καλησπέρα
Την ίδια εκδρομή έκανα πέρσι τον Μάιο
Μαλαγα 3δ-Γραναδα2δ -Κορδοβα1δ -Σεβιλλη 3δ και από Μάλαγα πήγα ημερήσια εκδρομή Γιβραλτάρ και Ρόντα ,Σετενιλ.
Εάν δεν έχεις κλείσει ξενοδοχεία,νομίζω ότι Γρανάδα με 2 διανυκτερεύσεις είναι υπεραρκετή και η Κόρδοβα με 1 διανυκτέρευση είναι οκ.
Γιβραλτάρ αξίζει μια ημερήσια από Μάλαγα με 20 ευρώ περίπου το ατομο με τουριστικό πρακτορείο.
Ρόντα και Σετενιλ εάν δεν έχεις χρόνο δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.
Σεβίλλη από τις πιο ωραίες πόλεις και εάν θέλεις φλαμένγκο πήγαινε στο la carboneria παίρνοντας μια μπύρα μονο ακούς το καλύτερο φλαμένγκο στη Σεβίλλη για μια ώρα .Κάθε ώρα και νέα παράσταση οπότε μπορεί να έχει λίγο αναμονη.Καθε Δευτέρα έχει δωρεάν είσοδο στο παλάτι της Σεβίλλης αλλά και πάλι πρέπει να κλείσεις το δωρεάν ηλεκτρονικα
Στη Γρανάδα για φλαμένγκο στο Caza Anna.
Μετακινήσεις μεταξύ των πόλεων με την εταιρεία Alsa

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Επειδη θα ταξιδεψω και εγω προς τα εκει ,θα διανυχτερευσω πιθανον και στη Σεβιλλη και στη Γραναδα.Απο οτι καταλαβα τα πιο αυθεντικα φλαμενκο τα εχει στη Σεβιλλη ,οπως και περισσοτερα μερη για να παρακολουθησεις.Παρολα αυτα με ελκυει πολυ σαν ιδεα να παρακολουθησω φλαμενκο μεσα σε μια σπηλια στην Γραναδα πανω στο βουνο,με την χορευτρια μπροστα μου,απο οτι σε ενα ακομα tablao.Οι τιμες ειναι πολυ χαμηλες και η εμπειρια να μαι μονο με 10 ατομα μεσα στη γη ιδιαιτερο.Αξιζει σαν εμπειρια ή ειναι φουλ τουριστικο?
Επισης περα απο το Carbonaria ,ξερετε ποια ειναι τα καλυτερα tablao στη Σεβιλλη ,σε νορμαλ τιμη,οχι τερμα τουριστικο ,το φαγητο να ειναι μεσα δεν με νοιαζει καθολου.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσια
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Καλησπέρα
Την ίδια εκδρομή έκανα πέρσι τον Μάιο
Μαλαγα 3δ-Γραναδα2δ -Κορδοβα1δ -Σεβιλλη 3δ και από Μάλαγα πήγα ημερήσια εκδρομή Γιβραλτάρ και Ρόντα ,Σετενιλ.
Εάν δεν έχεις κλείσει ξενοδοχεία,νομίζω ότι Γρανάδα με 2 διανυκτερεύσεις είναι υπεραρκετή και η Κόρδοβα με 1 διανυκτέρευση είναι οκ.
Γιβραλτάρ αξίζει μια ημερήσια από Μάλαγα με 20 ευρώ περίπου το ατομο με τουριστικό πρακτορείο.
Ρόντα και Σετενιλ εάν δεν έχεις χρόνο δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.
Σεβίλλη από τις πιο ωραίες πόλεις και εάν θέλεις φλαμένγκο πήγαινε στο la carboneria παίρνοντας μια μπύρα μονο ακούς το καλύτερο φλαμένγκο στη Σεβίλλη για μια ώρα .Κάθε ώρα και νέα παράσταση οπότε μπορεί να έχει λίγο αναμονη.Καθε Δευτέρα έχει δωρεάν είσοδο στο παλάτι της Σεβίλλης αλλά και πάλι πρέπει να κλείσεις το δωρεάν ηλεκτρονικα
Στη Γρανάδα για φλαμένγκο στο Caza Anna.
Μετακινήσεις μεταξύ των πόλεων με την εταιρεία Alsa
Καλησπερα! Ναι αποτι βλεπω ειχες απο -1δ Γραναδα, Κορδοβα και+1 Μαλαγα. θα εχουμε αυτοκινητο για τις μετακινησεις. Εχω αφησει εξω Ροντα για να περασω απο Γιβραλταρ, Καδιθ στην ανοδο για Σεβιλλη. Θα τη βαλω στο επομενο ταξιδι στην Ισπανια.:) Για το Φλαμενγκο εχω ηδη κλεισει στη Σεβιλλη. Τωρα οσον αφορα τις διανυκτερευσεις, εγω το βλεπω λιγο αλλιως.... Ενταξει ωραια τα μνημεια, τα κτιρια, τα μουσεια αλλα μια πολη ειναι κι αλλα πραγματα. Ειναι οι γειτονιες που δεν πατανε ποτε οι τουριστες, ειναι να καθεσαι για καφε και να παρακολουθεις την καθημερινοτητα των ανθρωπων, να καθεσαι για φαγητο και να φευγεις 5 ωρες μετα γιατι εχεις γνωριστει με την πισω παρεα που ειναι ντοπιοι και σου λενε πως ειναι η ζωη εκει....και πολλα αλλα τετοια. Γιαυτο παντα φορτωνω διανυκτερευσεις οπου παω. Παντως σ'ευχαριστω πολυ και κραταω το Φλαμενγκο στο Caza Anna.

Georgie

Member
Ενταξει ωραια τα μνημεια, τα κτιρια, τα μουσεια αλλα μια πολη ειναι κι αλλα πραγματα. Ειναι οι γειτονιες που δεν πατανε ποτε οι τουριστες, ειναι να καθεσαι για καφε και να παρακολουθεις την καθημερινοτητα των ανθρωπων, να καθεσαι για φαγητο και να φευγεις 5 ωρες μετα γιατι εχεις γνωριστει με την πισω παρεα που ειναι ντοπιοι και σου λενε πως ειναι η ζωη εκει
Ακριβώς.

αντον

Member
Καλησπερα! Ναι αποτι βλεπω ειχες απο -1δ Γραναδα, Κορδοβα και+1 Μαλαγα. θα εχουμε αυτοκινητο για τις μετακινησεις. Εχω αφησει εξω Ροντα για να περασω απο Γιβραλταρ, Καδιθ στην ανοδο για Σεβιλλη. Θα τη βαλω στο επομενο ταξιδι στην Ισπανια.:) Για το Φλαμενγκο εχω ηδη κλεισει στη Σεβιλλη. Τωρα οσον αφορα τις διανυκτερευσεις, εγω το βλεπω λιγο αλλιως.... Ενταξει ωραια τα μνημεια, τα κτιρια, τα μουσεια αλλα μια πολη ειναι κι αλλα πραγματα. Ειναι οι γειτονιες που δεν πατανε ποτε οι τουριστες, ειναι να καθεσαι για καφε και να παρακολουθεις την καθημερινοτητα των ανθρωπων, να καθεσαι για φαγητο και να φευγεις 5 ωρες μετα γιατι εχεις γνωριστει με την πισω παρεα που ειναι ντοπιοι και σου λενε πως ειναι η ζωη εκει....και πολλα αλλα τετοια. Γιαυτο παντα φορτωνω διανυκτερευσεις οπου παω. Παντως σ'ευχαριστω πολυ και κραταω το Φλαμενγκο στο Caza Anna.
Σίγουρα κάθε ταξιδιώτης έχει το ρυθμό του και κάθε πόλη είναι ενδιαφέρουσα όπως η Κόρδοβα με τα patios- αίθρια στα Ελληνικά και μάλιστα κάθε χρόνο το Μάιο γίνεται διαγωνισμός για το καλύτερο patios και η είσοδος εκείνη τη περίοδο είναι δωρεάν .Φέτος είδα το φεστιβαλ είναι 3 με 18 Μαϊου.
Στη Σεβίλλη και για ένα φίλο που ρώτησε,θα συναντήσεις μουσικούς του φλαμένγκο παντού στην πολη και θα το χορτάσεις ,όπως στην plaza de espania ,από τις πιο ωραίες πλατείες της Ευρώπης για εμένα και στα πάρκα της πόλης

Georgie

Member
Η Σεβίλλη έχει Flamengo για τουρίστες αλλά και για πιο ενημερωμένους.
Είχα συζητήσει σε ένα bar με μια χορεύτρια και μου είχε δώσει κάποια μέρη αλλά τα έκανε save στο κινητό της πρώην συντρόφου μου οπότε δεν !
Το πιο original Flamengo το βρίσκεις πιο νότια λίγο πριν από τη Cadiz
Jerez de la Frontera η πόλη.
Θα κάνω stop σε λίγες μέρες εκεί.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσια
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Η Σεβίλλη έχει Flamengo για τουρίστες αλλά και για πιο ενημερωμένους.
Είχα συζητήσει σε ένα bar με μια χορεύτρια και μου είχε δώσει κάποια μέρη αλλά τα έκανε save στο κινητό της πρώην συντρόφου μου οπότε δεν !
Το πιο original Flamengo το βρίσκεις πιο νότια λίγο πριν από τη Cadiz
Jerez de la Frontera η πόλη.
Θα κάνω stop σε λίγες μέρες εκεί.
Αυτη τη Καδιθ πολυ την ηθελα για διανυκτερευση. Οπως και την Αλμερια! Ας ελπισουμε την επομενη φορα μαζι με τη Ροντα

Georgie

Member
Σίγουρα κάθε ταξιδιώτης έχει το ρυθμό του και κάθε πόλη είναι ενδιαφέρουσα όπως η Κόρδοβα με τα patios- αίθρια στα Ελληνικά και μάλιστα κάθε χρόνο το Μάιο γίνεται διαγωνισμός για το καλύτερο patios και η είσοδος εκείνη τη περίοδο είναι δωρεάν .Φέτος είδα το φεστιβαλ είναι 3 με 18 Μαϊου.
Στη Σεβίλλη και για ένα φίλο που ρώτησε,θα συναντήσεις μουσικούς του φλαμένγκο παντού στην πολη και θα το χορτάσεις ,όπως στην plaza de espania ,από τις πιο ωραίες πλατείες της Ευρώπης για εμένα και στα πάρκα της πόλης
Αυτό με τα patios στη Cordoba τα είδα και τα περασμένα Χριστούγεννα, βασικά είναι αυλές σπιτιών ιδιωτών και σε κάποια είναι free και αφήνεις ότι θέλεις για να τους ενισχύσεις στη συντήρηση.
Καλά κάποια ήταν υπερπαραγωγές!
Στη plaza de espania έγινε η πρώτη μου επαφή με το Flamengo
Ένα group τσιγγάνων πολύ καλοί και η χορεύτρια κορυφή
Δεν είμαι big fan αλλά αφησα ένα 10ρικο στο ντέφι, τα μάτια της χορεύτριας αξέχαστα!
Ισπανοκαψουρα φάση, είμαι πιο Rock-'n'-roll, άντε μέχρι Paco de Lucia στη Σεβίλλη και αυτό όλο

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσια
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Ήμουν εκεί την προηγούμενη εβδομάδα. Παρκάραμε στα σύνορα από την πλευρά της Ισπανίας στο
Aparcamiento Santa Bárbara. Περάσαμε τον έλεγχο διαβατηρίων και αμέσως μετά υπάρχει γραφείο με βανάκια 8 ατόμων, οι οποίοι σε κάνουν μια βόλτα διάρκειας 1,5 ώρας σταματώντας σε διάφορα σημεία για φωτογραφίες. Ο οδηγός εξυπηρέτησε επίσης σαν ξεναγός λέγοντας διάφορα πράγματα στη διαδρομή για τα αξιοθέατα αλλά κυρίως εφιστώντας μας την προσοχή για τις μαϊμούδες, οι οποίες ναι μεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένες με τους τουρίστες αλλά - ως άγρια ζώα - μπορεί και να δαγκώσουν. Οι οδηγοί όμως είναι εκπαιδευμένοι και τα ζώα τους υπακούν. Κόστος 51€/άτομο

Εισιτήρια για το τελεφερίκ βγάζεις επίσης από την πλευρά της Ισπανίας και περιλαμβάνει και το λεωφορείο που σε πάει ως εκεί αν δεν θες να περπατήσεις όλη την απόσταση. Δες εδώ
Cable Car - Gibraltar Info - Gibraltar - Cable Car, Gibraltar - Top Tourist Attractions
Καλησπερα! μια ερωτηση. Στο Γιβραλταρ μπηκες με ταυτοτητα η με διαβατηριο;

αντον

Member
Καλησπερα! μια ερωτηση. Στο Γιβραλταρ μπηκες με ταυτοτητα η με διαβατηριο;
Με ταυτότητα δεν έχεις κανενα πρόβλημα.
Παρόλο που είναι βρετανικό έδαφος δεν θέλει διαβατήριο.Ενας τυπικός έλεγχος γινεται

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.998
Μέλη
39.705
Νεότερο μέλος
Elenikat

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom