• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισπανία Ανδαλουσία - Ερωτήσεις

dimis_pj

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρισι...
Ταξίδι-Όνειρο
Καραϊβική
Καλημέρα...εδώ και 3 μέρες επιστρέψαμε Ελλάδα, οπότε επειδή εγώ ρώτησα για την centauro να σας πω ότι και εγώ έχω πλέον καλή άποψη. Μου δέσμευσαν 136 ευρώ για τη βενζίνη τα οποία επεστράφησαν την ίδια μέρα που παρέδωσα το αυτοκίνητο και εμφανίστηκαν στο λογαριασμό μου 3 μέρες μετά.
Το είχα πάρει με πλήρη ασφάλιση, οπότε δεν έλεγξαν το αυτοκίνητο για γρατσουνιές και χτυπήματα όταν το παρέλαβα, ούτε όταν το παρέδωσα. Παρόλα αυτά επειδή εμένα το αυτοκίνητο είχε 2-3 χτυπήματα της το είπα και μου είπε είμαι καλυμμένος, αλλά αν δεν τους εμπιστεύομαι να το βγάλω και φωτό πριν ξεκινήσω, όπως και έκανα..αλλά δεν χρειάστηκαν.
Αν σκέφτεστε να νοικιάσετε αυτοκίνητο μην το αφήνετε τελευταίες μέρες γιατί οι τιμές αλλάζουν καθημερινά προς τα πάνω...
υ.γ. νιώθω τύχη που επιστρέψαμε πριν χτυπήσει η κακοκαιρία...και θλίψη για τις εικόνες που βλέπω από χθες...μακάρι να μην ανέβει ο αριθμός των θυμάτων

Dina Z

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Καλημέρα...εδώ και 3 μέρες επιστρέψαμε Ελλάδα, οπότε επειδή εγώ ρώτησα για την centauro να σας πω ότι και εγώ έχω πλέον καλή άποψη. Μου δέσμευσαν 136 ευρώ για τη βενζίνη τα οποία επεστράφησαν την ίδια μέρα που παρέδωσα το αυτοκίνητο και εμφανίστηκαν στο λογαριασμό μου 3 μέρες μετά.
Το είχα πάρει με πλήρη ασφάλιση, οπότε δεν έλεγξαν το αυτοκίνητο για γρατσουνιές και χτυπήματα όταν το παρέλαβα, ούτε όταν το παρέδωσα. Παρόλα αυτά επειδή εμένα το αυτοκίνητο είχε 2-3 χτυπήματα της το είπα και μου είπε είμαι καλυμμένος, αλλά αν δεν τους εμπιστεύομαι να το βγάλω και φωτό πριν ξεκινήσω, όπως και έκανα..αλλά δεν χρειάστηκαν.
Αν σκέφτεστε να νοικιάσετε αυτοκίνητο μην το αφήνετε τελευταίες μέρες γιατί οι τιμές αλλάζουν καθημερινά προς τα πάνω...
υ.γ. νιώθω τύχη που επιστρέψαμε πριν χτυπήσει η κακοκαιρία...και θλίψη για τις εικόνες που βλέπω από χθες...μακάρι να μην ανέβει ο αριθμός των θυμάτων
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση :)

paspap

Member
Έτσι ακριβώς είναι με την centauro,η τιμη που έχουν είναι με πλήρη ασφάλιση,η premium όπως την γραφουν. Οσον αφορά την αύξηση τις τιμής (την πάτησα κ το έψαξα)να κάνετε κράτηση τουλαχιστον 10 μέρες νωρίτερα απο την μέρα ενοικίασης γτ μετά η τιμή διπλασιάζεται και καποιες φορες τριπλασιάζεται.

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Καλησπέρα!
Καταστρώνω σιγά σιγά το πλάνο για το ταξίδι μου στην Ανδαλουσία την προσεχή άνοιξη, με άφιξη στη Μάλαγα και αναχώρηση από τη Μαδρίτη μιας και η πτήση επιστροφής από Μάλαγα δεν εξυπηρετεί. Θα εκτιμούσα γνώμες και συμβουλές ώστε να δω όσα πιο πολλά μπορώ μεν, να είναι βιώσιμο το πρόγραμμα και να απολαύσω το ταξίδι δε. Το πιθανότερο είναι να είναι 11 διανυκτερεύσεις στην περιοχή συνολικά και σκέφτομαι να το οργανώσω ως εξής:

- Άφιξη στη Μάλαγα και 2 βράδια εκεί
- 2 βράδια στη Ρόντα για να επισκεφτώ και κάποιο από τα κοντινά λευκά χωριά
- 3 βράδια στη Σεβίλλη
- από 2 ακόμα σε Κόρδοβα και Γρανάδα
- 1 βράδυ στη Μαδρίτη και επιστροφή

Ούμπεδα και ειδικά Κάντιθ είναι επίσης πόλεις που θα ήθελα να δω αλλά είναι ήδη φορτωμένο το πρόγραμμα νομίζω οπότε δεν το βλέπω, εκτός αν πχ έβγαζα τη Μάλαγα από το πλάνο και το αναπροσάρμοζα. Οι μετακινήσεις μας θα είναι με τρένα, ίσως και λεωφορεία αν βολέψει.

Ευχαριστώ :)

paspap

Member
Καλησπέρα!
Καταστρώνω σιγά σιγά το πλάνο για το ταξίδι μου στην Ανδαλουσία την προσεχή άνοιξη, με άφιξη στη Μάλαγα και αναχώρηση από τη Μαδρίτη μιας και η πτήση επιστροφής από Μάλαγα δεν εξυπηρετεί. Θα εκτιμούσα γνώμες και συμβουλές ώστε να δω όσα πιο πολλά μπορώ μεν, να είναι βιώσιμο το πρόγραμμα και να απολαύσω το ταξίδι δε. Το πιθανότερο είναι να είναι 11 διανυκτερεύσεις στην περιοχή συνολικά και σκέφτομαι να το οργανώσω ως εξής:

- Άφιξη στη Μάλαγα και 2 βράδια εκεί
- 2 βράδια στη Ρόντα για να επισκεφτώ και κάποιο από τα κοντινά λευκά χωριά
- 3 βράδια στη Σεβίλλη
- από 2 ακόμα σε Κόρδοβα και Γρανάδα
- 1 βράδυ στη Μαδρίτη και επιστροφή

Ούμπεδα και ειδικά Κάντιθ είναι επίσης πόλεις που θα ήθελα να δω αλλά είναι ήδη φορτωμένο το πρόγραμμα νομίζω οπότε δεν το βλέπω, εκτός αν πχ έβγαζα τη Μάλαγα από το πλάνο και το αναπροσάρμοζα. Οι μετακινήσεις μας θα είναι με τρένα, ίσως και λεωφορεία αν βολέψει.

Ευχαριστώ :)
Μια χαρά είναι το πρόγραμμα σου. Μπορείς να βγάλεις μια μέρα απο σεβίλλη και μια απο μάλαγα και τα χωράς όλα άνετα. Απο την ρόντα κάνε μια στάση στο κάντιθ πριν την σεβίλλη και αντίστοιχα απο κόρδοβα πριν τη γρανάδα κάνε μια στάση στην ουβεδα και ίσως μπαεθα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.602
Μέλη
39.346
Νεότερο μέλος
karatzas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom