Δυστυχώς όχι είναι στόχος για επόμενο ταξίδι σε Ανδαλουσία...για Σεβίλλη έχετε δει τίποτα καλό σε φλαμένκο; Γιατί θα πάμε !
Δυστυχώς όχι είναι στόχος για επόμενο ταξίδι σε Ανδαλουσία...για Σεβίλλη έχετε δει τίποτα καλό σε φλαμένκο; Γιατί θα πάμε !
Για κοίτα εδώ....πριν από χρόνια η παράσταση ηταν αρκετά καλή...για Σεβίλλη έχετε δει τίποτα καλό σε φλαμένκο; Γιατί θα πάμε !
ευχαριστώ !!
Καλησπέρα κ απο μένα,είμαι στην Κόρδοβα και θα ειμαι μέχρι αύριο το μεσημέρι. Θα σας πώ αύριο αν πρόλαβα να τα δώ ολα και με τι ρυθμό.Τη Poντα τηνε βλεπεις σε 1/2 μερα και διασχιζεις και το φαραγγι, σαν πας πρωι πρωι, την Κορντοβα σα πας σ'ολα τ'αξιοθεατα θελεις ολοκληρη μερα και...! Δεν ξερω πως θα πας, εμεις παρκαραμε μακρια...
Καλημέρα,τέλος το road trip στην Ανδαλουσία,πρωινή πτήση για μπέργκαμο κ αυριο απογευμα επιστροφη στην Ελλάδα. Στα της Κόρδοβα τώρα,με πολύ περπάτημα κ γρήγορο ρυθμό τα προλάβαμε όλα σε ένα 24ωρο. Μπήκα και θαύμασα Mezquita cathedral με το καμπαναριό της,alcazar και palacio de viana. Αν έχετε απορίες για Κόρδοβα κ λοιπά μέρη ρωτήστε τώρα που είμαι ζεστός κ τα θυμάμαι.Καλησπέρα κ απο μένα,είμαι στην Κόρδοβα και θα ειμαι μέχρι αύριο το μεσημέρι. Θα σας πώ αύριο αν πρόλαβα να τα δώ ολα και με τι ρυθμό.
Καλησπέρα,μην αφήσεις καμία απο τις δύο θα το μετανιώσεις.Εαν πρεπει να διαλεξεις μεταξυ Ροντα και Κορντομπα, ποια ειναι η καλυτερη πιστευετε?
Οχι εκει πέρα δε θα βρεις,πρέπει να κλείσεις νωριτερα online και απ'ότι είδα στο επίσημο site το επόμενο διαθέσιμο ειναι στις 29 οκτωβρίου. Κ εγώ έτσι την πάτησα. Τσέκαρε κάθε μέρα μήπως υπάρξει κάποια ακύρωση.Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση μπας και ξερει κανεις..21 εως 24 Οκτωβρίου θα είμαστε Γρανάδα και επειδή μέχρι τελευταία στιγμή υπήρχε το ενδεχόμενο να μην πάμε δεν έχω κλείσει εισιτήρια για Alhambra. Ψάχνω online και δεν υπάρχει τίποτα διαθέσιμο ούτε στο επίσημο site ούτε σε κάποια άλλα τουριστικά με guided tours. Υπάρχει πιθανότητα να βρω εισιτήριο δια ζώσης εκεί στα εκδοτήρια κάποια από τις 3 μέρες που θα είμαστε εκεί; Το χει διαπιστώσει κανείς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Θα πάμε Σεβίλλη, Κόρντομπα, Γρανάδα, Ρόντα και Μάλαγα από 15 έως 27 Οκτωβρίου.. οπότε από Νοέμβριο θα επιστρέψω με εντυπώσεις..
Θα είμαι τον Δεκέμβρη στην Ανδαλουσία για έναν γάμο, και έχω προγραμματίσει μία διανυκτέρευση στην Κόρδοβα. Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πρόταση για φαγητό/ποτό.Καλημέρα,τέλος το road trip στην Ανδαλουσία,πρωινή πτήση για μπέργκαμο κ αυριο απογευμα επιστροφη στην Ελλάδα. Στα της Κόρδοβα τώρα,με πολύ περπάτημα κ γρήγορο ρυθμό τα προλάβαμε όλα σε ένα 24ωρο. Μπήκα και θαύμασα Mezquita cathedral με το καμπαναριό της,alcazar και palacio de viana. Αν έχετε απορίες για Κόρδοβα κ λοιπά μέρη ρωτήστε τώρα που είμαι ζεστός κ τα θυμάμαι.