καλημερα σε ολους. ειμαι καινουργιος και αν και εχω διαβασει αρκετα ηθελα να γραψω καποιες ερωτησεις. θα παμε με την γυναικα μου του χρονου τον μαιο σε ενα roadtrip στην ανδαλουσια. διαλεξα μαιο για καλο καιρο και γιατι τοτε ειναι στην σεβιλλη το feria de abril. για αρχη πρωτη ερωτηση αν ειναι γενικα καλη περιοδος να παμε ανδαλουσια οχι μονο απο καιρο αλλα απο τιμες, τουρισμο κτλ ωστε να την χαρουμε και να μην ειμαστε μπουγιο? δευτερη ερωτηση γιατι ειδα πολλες αποψεις αν αξιζει το feria de abril γιατι αν και γινεται σε μια περιοχη της σεβιλλης λογικα θα ειναι κλειστα μαγαζια και μερη? θα γινεται χαμος και δεν θα την χαρουμε? καποιοι λενε οτι δεν μπορεις να μπεις σχετικα παρα μονο με προσκληση και αν βρεις θα ειναι τουριστικη και οχι κατι καλο οποτε μηπως δεν αξιζει και τοσο? τριτη ερωτηση με σκοπο να παμε σε πεντε μερη ναι σιγουρα βολευει το αμαξι αλλα εχουν πολυ καλη συγκοινωνια και αν δεν εχει κατι να σταματαμε στις διαδρομες μηπως δεν χρειαζεται τελικα το αμαξι? μετα απο ψαξιμο εδω μεσα κατεληξα οτι φτανουμε το απογευμα μαλαγα μενουμε εκει το βραδυ και το πρωι ξεκιναμε γιατι δεν αξιζει και τοσο να μεινουμε εκει παραπανω. εχω βαλει 2 μερες γραναδα, 1 μερα ροντα με ασπρα σπιτια, 2 μερες σεβιλλη, 1 κορδοβα και 1 καντιθ. η ερωτηση για τα παραπανω ειναι οτι μερικα ειναι 1 με 1,5 ωρα με το αμαξι απο σεβιλλη οποτε μηπως για 8 βραδια να μην αλλαξουμε 5 ξενοδοχεια και να εχουμε για βαση την σεβιλλη και να κανουμε αυθυμερον γιατι ρε παιδια αν και τα προτεινετε πολλοι αυτα ειναι λιγο ταλαιπωρια νομιζω. τελευταια νομιζω ερωτηση συμφωνα με αυτα τα μερη (εκτος αν θελετε να προτειενετε καποια αλλαγη) πως πιστευετε πρεπει να παει η εκδρομη με αφετηρια και επιστροφη την μαλαγα? αυτα τα ολιγα νομιζω και αν θυμηθω κατι αλλο το ρωταω
Last edited: