katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Δεν βρήκα κάτι από αργίες. Αν έχουν τουρισμό θα έχει κόσμο.4/9 σαββατο απογευμα ειναι η αφιξη στη μαλαγα.
Δεν βρήκα κάτι από αργίες. Αν έχουν τουρισμό θα έχει κόσμο.4/9 σαββατο απογευμα ειναι η αφιξη στη μαλαγα.
δηλαδη καλυτερα να γινει η επισκεψη δευτερα πρωι.Δεν βρήκα κάτι από αργίες. Αν έχουν τουρισμό θα έχει κόσμο.
Πέρασα δυο καλοκαίρια στην περιοχή πριν κοβιντ (θα γραψω κάποια στιγμή). Οι παραλίες ειναι πολυ όμορφες τεράστιες οργανωμένες προσφέρουν φαγητο και διασκέδαση σε πολυ καλές τιμές με άμμο ειδικά στο Τόρρεμολινος δίπλα στη Μάλαγα αλλα τη μια χρόνια τα νερά ήταν σχετικά καλά τη δεύτερη δεν Μπορούσες να μπεις μέσα απο το ποσό κρύα ήτανε. το ΓιΒλαντάρ αξίζει τον κόπο για ημερήσια διαδρομή. Μπορείτε να νοικιασετε αυτοκίνητο η να πάτε με λεοφωρειο. Το αυτοκίνητο είναι η καλύτερη λύση. Επίσης απο μαλαγα μπορεί να ξεκινήσει κάποιος διακοπές και για Μαρόκο περνώντασ Απέναντι με πλοίο απο αλχεθίρας η ταριφα η να πάει αεροπορικώς αυθημερόν για θέουτα.Αρχικά ήταν για 2 μετακινήσεις. Το ότι κατάφερα να δεχθεί το πρόγραμμα αυτό είμαι χαρούμενος. Δε πιέζω περισσότερο την τύχη μου. Άρα μπορώ να βάλω μόνο μια τοποθεσία ακόμη. Με δυνατότητα για μπάνιο μια και δε θα πάμε κάπου το καλοκαίρι για μπάνιο
το να πας με αεροπλάνο από Σεβίλλη το έχεις σκεφτεί; πετάει απευθείας η ΤΑΠ και η Ράιαν.@kostipoos Ευχαριστώ για την απάντηση. Το
Πρόγραμμα έχει βγει Και είναι ως εξής
2 βράδια Μάλαγα
2 βράδια Γρανάδα
4 βράδια Σεβίλλη με μια ημερήσια καντιθ.
4 βράδια Λισαβόνα.
Το θέμα μου είναι ότι δε ξέρω αν έχει λεωφορείο το Σεπτέμβριο από Σεβίλλη για Λισαβόνα
Ναι το έχω δει. Αλλά με το λεωφορείο έχω Διπλό κέρδος. Φθηνότερα εισιτήρια και μία διανυκτέρευση λιγότερο μια και θα πάρω το βραδυνό.το να πας με αεροπλάνο από Σεβίλλη το έχεις σκεφτεί; πετάει απευθείας η ΤΑΠ και η Ράιαν.
Τριπλο: και βαλιτσες .Ναι το έχω δει. Αλλά με το λεωφορείο έχω Διπλό κέρδος. Φθηνότερα εισιτήρια και μία διανυκτέρευση λιγότερο μια και θα πάρω το βραδυνό.
δεν ξέρω, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί τα χρόνια που θα θυσίαζα μερικά χρήματα για την άνεση μου, εκτός βέβαια από τη θέα που θα μπορούσε να προσφέρει ένα ταξίδι με λεωφορείο.Ναι το έχω δει. Αλλά με το λεωφορείο έχω Διπλό κέρδος. Φθηνότερα εισιτήρια και μία διανυκτέρευση λιγότερο μια και θα πάρω το βραδινό.
Τα τρενα και τα λεωφορεια αν εχει χρονο καποιος και η διαδρομη εχει ενδιαφερον, δινουν τη δυνατοτητα να δεις και την ενδοχωρα. Εγω τα επιλεγω.δεν ξέρω, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί τα χρόνια που θα θυσίαζα μερικά χρήματα για την άνεση μου, εκτός βέβαια από τη θέα που θα μπορούσε να προφερει ένα ταξίδι με λεοφορειο.