Μαρινος Ραλλης
Member
Σεβἰλλη και ΚορντοβαΓια ποιες πολεις μιλαμε;
Σεβἰλλη και ΚορντοβαΓια ποιες πολεις μιλαμε;
Καλησπέρα. Δεν νομίζω να σου βγουν και τα δύο και κατα την γνωμη μου το Καντιθ δεν αξίζει και πολύ. Επικεντρωθείτε Σεβίλλη και Ροντα που ειναι φανταστικές κατα την γνωμη μου.Καλησπέρα,
Μπορεί να μου πει κάποιος αν χωράει σε μία μέρα η Cadiz και το Gibraltar. Την προηγουμένη θα διανυκτερεύσω Σεβίλλη, οπότε θα είμαι πρωι πρωί Cadiz
Ναι μετά από ψάξιμο κατάλαβα οτι δεν βγαίνει καθόλου, οπότε το τροποποίησα λιγάκι. Θα φύγω απο Σεβίλλη αξημέρωτα κατευθείαν για Γιβραλτάρ και μετά θα πάω καπάκι Ρόντα ίσα ίσα για ένα βράδυ γιατί την επομένη πρέπει να είμαι 13΄00 στο Caminito del Ray.Καλησπέρα. Δεν νομίζω να σου βγουν και τα δύο και κατα την γνωμη μου το Καντιθ δεν αξίζει και πολύ. Επικεντρωθείτε Σεβίλλη και Ροντα που ειναι φανταστικές κατα την γνωμη μου.
Είμαι σίγουρος οτι και βράδυ είναι πανέμορφη, αλλά επειδή θα φύγουμε νωρίς πρωί θα ήθελα να την περπατήσω και με φως. Από τα λεγόμενα όλων εδώ έχω καταλάβει οτι θέλει τουλ μια μέρα γεμάτη για να την δεις. Οπότε με πιάνει μια πίεση για να έχω όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες εκείΠάντως μην αγχώνεστε να είστε νωρίς στην Ρόντα γιατί το βράδυ φωταγωγημενη ειναι πολύ πιο όμορφη. Γιβραλτάρ εμείς δεν πήγαμε οπότε δυστυχώς δεν μπορώ να σας βοηθήσω.
Να είστε καλά! Καλησπέρα από ΣεβίλληΔεν ξέρω να σου πω πως να διανείμεις τις διανυκτερεύσεις σου γιατί πήγαμε φέτος τον Μάιο μόνο Σεβίλλη. 4μέρες και ίσα ίσα την προλάβαμε. Οποσδήποτε να κλείσεις πριν εισητήρια για Αλκάθαρ και Καθεδρικό. Εγώ ψάχνοντας βρήκα και τον Βαγγέλη (έλληνας ξεναγός στην Σεβίλη) που μας έκανε ξενάγηση και στα δύο και ενθουσιαστήκαμε.