Italitsa
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Γύρος Αυστρίας
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Καλησπέρα παιδιά. Είμαι σε αναζήτηση μιας ή και παραπάνω καλής παράστασης flamenco και θα ήθελα τη βοήθεια σας για να καταλήξω κάπου. Διαβάζω πολύ καλά λόγια για τις παραστάσεις του Museo del Baile flamenco στη Σεβίλλη πχ αλλά χωρίς να το θέλω μου βγαίνει αυθόρμητα μια άρνηση γιατί νομίζω ότι θα δω πραγματικά κάτι στημένο στο πλαίσιο του να προσφέρουμε θέαμα στον τουρίστα, που ακόμη και αν δεν χάνει από ποιότητα, που ακόμη και αν οι χορευτές είναι οι καλύτεροι και επαγγελματίες κτλ κτλ νομίζω ότι θα μου λείπει το πάθος και η αμεσότητα. Έχει παρακολουθήσει κάποιος εκεί ένα σόου; Ισχύει αυτό που σκέφτομαι; Μετά έχω διαβάσει καλά λόγια και για La Carboneria, λιγότερο τουριστικό μέρος, μεγαλύτερη αμεσότητα θαρρώ.
Αντίστοιχα στη Γρανάδα, θέλω πολύ να παρακολουθήσω το σόου στην Cueva Los Tarantos αλλά πάλι με κολλάει το πολύ τουριστικό του θέματος. Όχι στον βαθμό που με κολλάει στη Σεβίλλη να είμαι ειλικρινής, λόγω της ιδιαιτερότητας του μέρους μπορώ να το ξεπεράσω. Αλλά και πάλι σκέφτομαι μήπως σε κάποιο άλλο μέρος όπως πχ το Jardines de Zoraya αξίζει περισσότερο.
Έπειτα διαβάζω και για τις peñas, που σίγουρα είναι πολύ πιο κοντά σε αυτό που ψάχνω, πιο αυθεντικό ενδεχομένως και άμεσο, με ντόπιους και πολλή χαρά και κέφι. Έχει παρακολουθήσει κάποιος από εσάς;;
Συγνώμη για το σεντόνι, σκεφτείτε τι γίνεται στο μυαλό μου!! Συνοψίζοντας, που μου προτείνετε να δω και να απολαύσω μια ωραία βραδιά flamenco;
Αντίστοιχα στη Γρανάδα, θέλω πολύ να παρακολουθήσω το σόου στην Cueva Los Tarantos αλλά πάλι με κολλάει το πολύ τουριστικό του θέματος. Όχι στον βαθμό που με κολλάει στη Σεβίλλη να είμαι ειλικρινής, λόγω της ιδιαιτερότητας του μέρους μπορώ να το ξεπεράσω. Αλλά και πάλι σκέφτομαι μήπως σε κάποιο άλλο μέρος όπως πχ το Jardines de Zoraya αξίζει περισσότερο.
Έπειτα διαβάζω και για τις peñas, που σίγουρα είναι πολύ πιο κοντά σε αυτό που ψάχνω, πιο αυθεντικό ενδεχομένως και άμεσο, με ντόπιους και πολλή χαρά και κέφι. Έχει παρακολουθήσει κάποιος από εσάς;;
Συγνώμη για το σεντόνι, σκεφτείτε τι γίνεται στο μυαλό μου!! Συνοψίζοντας, που μου προτείνετε να δω και να απολαύσω μια ωραία βραδιά flamenco;