Ανανέωση στα Μενού και τη Μπάρα

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δε βλέπω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα όταν είναι σε μικρό παράθυρο. Σε κάθε περίπτωση, το σάιτ είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να παίζει σωστά σε αναλύσεις 1024x768 και πάνω. Τώρα αν μαζεύουμε ένα παράθυρο ακόμα μικρότρεο απο 1024, εκεί δε μπορώ να κάνω κάτι, άσε που δε βλέπω κάποιο πρόβλημα να δημιουργεί η μπάρα, απλά δε χωράει στο πλάτος. :)

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ε,αυτό είπα κι εγώ.Δεν χωράει στο πλάτος με αποτέλεσμα να χάνονται κάποια στοιχεία και να γίνεται δύσχρηστη.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Σε καμία περίπτωση δε μπορεί το site να γίνει optimize για μέγεθος παραθύρου μικρότερο από 1024, όπως έγραψα και παραπάνω. :)

pattyyy

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική
Δεν μπορώ να εντοπίσω την επιλογή για τους χάρτες. Υπάρχει ακόμα;

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Αφεντικο θελω να πω την προσωπικη μου γνωμη για την κατω μπαρα, να την πω δημοσια ή με πμ?

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δεν μπορώ να εντοπίσω την επιλογή για τους χάρτες. Υπάρχει ακόμα;
Αφαιρέθηκε γιατί είχε ελάχιστες επισκέψεις. Υπάρχουν σκέψεις για κάποιες καινούριες εφαρμογές με χάρτες, θα δούμε. :)

Αφεντικο θελω να πω την προσωπικη μου γνωμη για την κατω μπαρα, να την πω δημοσια ή με πμ?
Ε; δημόσια φυσικά, όπως όλοι.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Ποροσωπικα εβρισκα την προηγουμενη μπαρα πιο χρηστικη. Τα follow us on facebook & twitter προσωπικα με αφηνουν αδιαφορο, μου λειπει το «σημειωστε τα αδιαβαστα μηνυματα ως διαβασμενα» για να περιοριζω την αναζητηση σε αυτα που με ενδιαφερουν. Δεν βρισκω κατω κατι που να μπορει να αναζητηθει δυσκολα απο το πανω βασικο μενου. Ισως βεβαια να μιλω ως εξοικειωμενος χρηστης και για εναν αρχαριο η κατω μπαρα να βοηθαει, σε αυτη την περιπτωση παω πασο.
Και για να επαναλαβω τη μονιμη γκρινια μου, στο ios το site ειναι βασανο να βλεπεται. Ξερω, ειναι το θεμα με τον flash player που δεν υποστηριζεται απο το ipad αλλα σκεψου οτι αν σημερα το μεριδιο του ειναι 3% σε λιγους μηνες θα ειναι 6% και σε ακομα περισσοτερους 10% και παει λεγοντας, εκτος αν αλλαξει τακτικη η apple που εχει αποδειξει πως ξερει να φτιαχνει προιοντα που πουλανε τρελλα και να επιβαλλει την τακτικη της.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ένα ένα τα θέματα:

1. Τα twitter+facebook υπήρχαν και στην προηγούμενη μπάρα, άρα δε βλέπω το λόγο αναφοράς τους σε σύγκριση με την προηγούμενη.

2. Το σημειώστε τα μηνύματα ως διαβασμένα υπάρχει κανονικά δεξιά στον πίνακα ελέγχου μελών, δεν το έχεις δει μήπως;

3. Το μερίδιο του ipad δεν έιναι ούτε κατά διάνοια 3%, είναι τόσο μικρό που αυτή τη στιγμή δεν έχει κανένα νόημα να πληρώσω κι'εγώ δεν ξέρω πόσα χρήματα σε κάποιον developer να φτιάξει τη μπάρα για να παίζει αποκλειστικά στο ipad. Εγώ στο ipad μου δεν το βρίσκω και βάσανο πάντως, ότι είναι ενοχλητική η μπάρα που μένει στη μέση της σελίδας είναι, αλλά οκ το ξεπερνάω. Θα βόλευε λες καλύτερα σε ipad η μπάρα να μην εμφανίζεται καθόλου; (ίσως έιναι πιο εύκολο να το υλοποιήσω αυτό). Τέλος, καθαρά για τεχνικούς σκοπούς να αναφέρω ότι δεν υφίσταται κανένα ζήτημα με flash εδώ, δεν έχει flash το σάιτ ούτε η μπάρα, είναι καθαρή έλλειψη υποστήριξης κάποιων CSS.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Τα 1. και 2. δεν τα ειχα παρατηρησει, mea culpa.
To 3 το γραφω ως παρατηρηση, αν ειναι να ξοδευτουν χρηματα σιγουρα δεν συμφερει προς το παρον. Αν δεν εχει κοστος θα ηταν καλυτερα να μην εμφανιζεται. Ζωντας ομως σε χαλεπους καιρους ότι κοστιζει και αφορά ελαχιστους σωστο ειναι να αποφευγεται.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ξέρεις κάπου δεν είναι μόνο ότι αφορά ελάχιστούς, γιατί και οι ελάχιστοι, αναγνώστες του σάιτ είναι κι'αυτοί. Είναι ότι πρόκειται για χρήση απλής html + css, με στάνταρντς τα οποία παίζουν παντού εκτός από το ipad για κάποιο λόγο. Αν ήταν δηλαδή κάτι εξεζητημένο θα το αντιμετώπιζα διαφορετικά, αλλά μιλάμε ότι πρόκειται για εντελώς βασικά πρότυπα.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Με το ζήτημα των "θέματα που παρακολουθείτε" και "σημείωσε ως διαβασμένα" να επανέλθουν ως κουμπί στην μπάρα κι όχι μέσα στο μενού,τι γίνεται;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τα εχω στη λίστα μου να τα δω απλά υπάρχουν κι άλλες δουλειές στο μεταξυ.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.804
Μέλη
39.536
Νεότερο μέλος
jogdj

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom