Ανανέωση στα Μενού και τη Μπάρα

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
κατάρα πάρει κολάει η μπάρα στη μέση σε iOS.
Κατά τα άλλα ωραίο το νέο look...
Αν αναφέρεσαι στο ipad ναι το ξέρω, και η προηγούμενη είχε το ίδιο πρόβλημα. Είναι κάτι που απ'ότι φαίνεται δε μπορεί να λυθεί εύκολα. Θα δω μήπως υπάρχει κανένας τρόπος σε ipad να μην εμφανίζεται καθόλου η μπάρα.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
σε iphone βασικά(αλλά το ίδιο είναι)

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μπορώ να γυρίσω στο προηγούμενο;;;;;;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Όχι δεν δίνεται δυνατότητα επιλογής. Αν μου λέγατε τι είναι αυτό που δε σας αρέσει ίσως να μπορούσε να βελτιωθεί.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τελικα ειναι συντηρητικος ο maltakias, δεν του αρεσουν οι αλλαγες.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
δεν του αρεσουν οι αλλαγες
Μόνο οι.... "φύλου",εξωτικέ Ασιάτη

Σοβαρά τώρα.Δεν μου αρέσει κατ'αρχήν και κυριότερα το ότι οι πιο χρήσιμες λειτουργίες για μένα είναι πλέον σε dropdown (up για την ακρίβεια) menu.Επίσης,όταν ο browser δεν είναι πλήρως ανοικτός όλη η μπάρα γίνεται δύσχρηστη και κρύβει πράγματα.

dmdoc

Member
"Θέματα που παρακολουθείτε" και "σημείωσε τα φόρουμ διαβασμένα".με ενοχλεί που είναι σε μενού,ενώ διαγωνισμοί,κουίζ,προσφορά μελών(για εμένα ΑΧΡΗΣΤΑ)είναι με δικό τους κουμπί.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
def έχουν δίκιο
καλύτερα να γίνει swap του "Πίνακας Ελέγχου Μελών" με τα υπόλοιπα....

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Γιατι σχεδιαζονται τα παντα με βαση τα επαρατα windows? Γιατι εμεις οι πτωχοι συγγενεις με το ios πρεπει να μετακομιζουμε οταν θελουμε να χαρουμε το travelstories? Γιατι πρεπει να νιωθω σαν Αφγανος μεταναστης?
Ευτυχως στo Mac η μπαρα ειναι εκει που πρεπει.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μόνο οι.... "φύλου",εξωτικέ Ασιάτη

Σοβαρά τώρα.Δεν μου αρέσει κατ'αρχήν και κυριότερα το ότι οι πιο χρήσιμες λειτουργίες για μένα είναι πλέον σε dropdown (up για την ακρίβεια) menu.Επίσης,όταν ο browser δεν είναι πλήρως ανοικτός όλη η μπάρα γίνεται δύσχρηστη και κρύβει πράγματα.
Τι εννπείς όταν δεν είναι πλήρως ανοιχτός;

"Θέματα που παρακολουθείτε" και "σημείωσε τα φόρουμ διαβασμένα".με ενοχλεί που είναι σε μενού,ενώ διαγωνισμοί,κουίζ,προσφορά μελών(για εμένα ΑΧΡΗΣΤΑ)είναι με δικό τους κουμπί.
Θα το κοιτάξω παιδιά μήπως σκεφτώ κάποιον άλλο τρόπο εμφάνισης των λειτουργιών αφού σας ενοχλεί τόσο πολύ.

Γιατι σχεδιαζονται τα παντα με βαση τα επαρατα windows? Γιατι εμεις οι πτωχοι συγγενεις με το ios πρεπει να μετακομιζουμε οταν θελουμε να χαρουμε το travelstories? Γιατι πρεπει να νιωθω σαν Αφγανος μεταναστης?
Ευτυχως στo Mac η μπαρα ειναι εκει που πρεπει.
Δε ξέρω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι, όλο το σάιτ έχει παρόμοια εμφάνιση και συμπεριφορά παντού, η μόνη διαφορά με ios είναι στη μπάρα κάτω (σε ipad η μπάρα "μένει" στη μέση της σελίδας), η οποία μάλιστα διαφορά οφείλεται στη μη υποστήριξη μιας συγκεκριμένης λειτουργίας από το ios, που είναι στάνταρ σε όλα τα υπόλοιπα συστήματα, τα οποία ξεπερνάνε σε ποσοστό το 97%.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.804
Μέλη
39.535
Νεότερο μέλος
Vardou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom