osfialgia
Member
βαλε visa electron
Mα δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, τι παραπάνω πληροφορίες θέλεις; Τι μπλουζάκια να πάρεις μαζί σου;Πολυ περιεκτικο το αρθρο σου φίλε μου!
Απλά επειδή ειμαι πρωταρης μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τι πρέπει να κάνω από την στιγμή που ολοκληρώνω την αγορά από τον υπολογιστή μου και μετά??? (Μεχρι να μπω στο αεροπλάνο...)
Ευχαριστώ!!!!
E Check In από την RyanairΠολυ περιεκτικο το αρθρο σου φίλε μου!
Απλά επειδή ειμαι πρωταρης μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τι πρέπει να κάνω από την στιγμή που ολοκληρώνω την αγορά από τον υπολογιστή μου και μετά??? (Μεχρι να μπω στο αεροπλάνο...)
Ευχαριστώ!!!!
Sorry γι'αυτό το σχόλιο, νόμιζα ότι το "τάδε έφη ryanair" ήταν το θέμα που εξηγούσε ο θανάσης πώς γίνεται το online check in, γι'αυτό η ειρωνία για το τι άλλο μπορούμε να σε συμβουλεύσουμε. Mea culpa.Mα δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, τι παραπάνω πληροφορίες θέλεις; Τι μπλουζάκια να πάρεις μαζί σου;
Δίπλα απο την επιλογή για αλλαγη γλώσσας υπαρχει κ η επιλογή νομίσματος. Επέλεξε Euro.παιδια καλησπερα.θελω να παω βουδαπεστη με την wizz αιρ και να γθρισω με την ραιαν.το προβλημα ειναι οτι οταν παω να δω τιμεσ στην ραιαν και βαζω one way μου βγαζει τις τιμες σε φιορινια ασχετα τι γλωσσα εχω,αγγλικα η γερμανικα.σε τι νομισμα θα πληρωσω?πως θα γινει?